آرگان الکسیر

تاکنون سعی کرده ایم در مقالات مختلف علمی پژوهشی خواص معجزه آسای روغن آرگان برای پوست و مو را برای شما شرح بدهیم روغن آرگان با وجود اسید لینولئیک که سرشار از ویتامین E می باشد به یک ترمیم کننده بسیار قوی  تبدیل شده است از طرفی وجود اومگا ۶ و ۹ همچنین ویتامین A فراوان روغن آرگان را به بهترین محافظ پوست در مقابل عوامل طبیعی  چون سرما و گرما مبدل ساخته است، خواص منحصر بفرد روغن آرگان خالص زمانی که در کنار روغن نارگیل،شی باتر و کره کاکائو قرار می گیرد چندین برابر می گردد ،خواص روغن نارگیل از سال های دور شناخته شده است، روغن نارگیل حاوی مقادیر بالای لوریک اسید است که یک اسید چرب اشباع شده با خاصیت ضد میکروبی است. دیده شده که لوریک اسید تورم ناشی از آکنه را کاهش می دهد و همین باعث شده برخی مدعی شوند که لوریک اسید موجود در روغن نارگیل به داشتن پوستی روشن کمک می کند.

روغن نارگیل یک ضد باکتری است،روغن نارگیل نه تنها سرشار ازویتامین ها است، پروتئین هایی مثل کاپریلیک اسید هم دارد که بخاطر خاصیت ضد قارچی شان شناخته شده اند،روغن نارگیل از چربی های اشباع تشکیل شده است. یعنی برای ترمیم طبیعی پوست شما خوب ست و رطوبت پوست را داخلش نگه می دارد. به خاطر همین خاصیت روغن نارگیل هست که خارش را درمان کرده با پوست خشک و پوسته پوسته مبارزه می کند و فرایند بهبود را سرعت می بخشد

روغن نارگیل برای نواحی گردن به پایین هم یک مرطوب کننده عالی است.

خواص روغن نارگیل برای آرنج تیره و درمان زخم هایتان بسیار خوب است ، از آنجا که روغن نارگیل با تمام خواص معجزه آسای خود برای نواحی آرنج روی دست و پاها بسیار مفید می باشد اما بدلیل وجود چربی های اشباع شده برای پوست صورت های که حساسیت زا و چرب باشند بدلیل بستن منافذ پوست می تواند ایجاد حساسیت بنماید، از آنجا که در فرمول ترکیبی آرگان الکسیر روغن نارگیل تنها درصدی از محلول می باشد این موضوع تا حدودی برای پوست های چرب و حساس هم مرتفع شده است ، ترکیبات شگفت انگیزآرگان الکسیر با وجود کره کاکائو شفا بخشی بی همتا می گردد.

کره کاکائو شامل کافئین، آناندامید، تئوبرومین، فلاونوئیدها، پروتئین، گوگرد، منیزیم، تریپتوفان و پلی فنلها است. همچنین دارای اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید استریک، اسید میریستیک، اسید آراشیدیک، اسید لینولئیک، اسید لوریک، گلیسیرید و استیگمسترول می باشد. از کره کاکائو به عنوان یک نرم کننده لب، براق کننده لب و رژ لب استفاده می کنند. کره کاکائو از چسبندگی و کشیدگی لب ها پیشگیری می کندکره کاکائو رطوبت پوست خشک را تامین کرده و از خارش آن جلوگیری می کند. زخم ها و ترک های پوست را کاهش می دهد و حالت الاستیکی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو، می توانند پوست و مو را نیز تقویت کنند.

 کره کاکائو از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد.کره کاکائو بویی بسیار شبیه به عطر و طعمش مانند دانه کاکائو است. روغنی که از درخت کاکائو به طور سنتی گرفته می شود توسط اقوم آزتک و مایاها( بومیان آمریکا) طی هزاران سال برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است. کره کاکائو بدلیل اسید های چرب فراوان وخواص آنتی اکسیدانی آن التهاب ناشی از زخم را کاهش داده و یک درمان فوق العاده برای مقابله با مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، بثورات، پسوریازیس و غیره  می باشد.کره کاکائو به خاطر داشتن ترکیبی از پلی فنول ها می تواند نشانه های پیری را از بین ببرد. همچنین باعث می شوند تا پوست جوانی و شادابی خود را حفظ کند، پلی فنول ها باعث افزایش سلامتی شما در داخل و خارج بدن می شوند. همچنین برای جلوگیری از لکه های ناشی از آفتاب، چین و چروک های پنجه کلاغی و چین و چروک های ریز بسیار مناسب است.

تکمیل کننده این خانواده پر خاصیت شی باتر یا همان کره شیا می باشد ،درخت کره شیا در بسیاری از کشورها ی آفریقا ، مانند غنا ،گامبیا ، سودان و بورکینا فاسو ، بصورت جنگلی می روید. کره شیا از دانه های درخت شیا (یا کارایت) گرفته می شود. کره شیا مملو از اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای استرئیک ، اولئیک و لینولئیک و همچنین ویتامین ها ، مواد معدنی و کاتچین ها است، کره شیا بدلیل بوی بسیار تندی که دارد برای قابل استفاده بودن بصورت خالص ابتدا تصفیه شده وسپس مورد استفاده قرار می گیرد. هر دو شکل تصفیه شده و غیرقابل تصفیه از کره شیا وجود دارد، ،کره شیا تصفیه نشده برنگ زرد و دارای بوی تند بوده و کره شیا تصفیه شده برنگ سفید و فاقد بو می باشد. کره شیا هم برای پوست و هم برای موهای شما فواید زیادی دارد.

کره شیا می تواند به مرطوب شدن پوست های که حتی پوسته پوسته و شدیدن خشک شده اند کمک شایانی بکند. پس ازمالیدن کره شیا روی پوست ، کره شیا بافتی مانند روغن به خود می گیرد و به سرعت توسط پوست جذب می شود. کره شیا با تامین رطوبت می تواند به رفع سفتی و خشکی پوست کمک کند. کره شیا را می توان به عنوان مرطوب کننده در تمام طول سال استفاده کرد. در زمستان در آب و هوای سرد ، وقتی پوست می تواند خشک و پوسته پوسته شود ، هیدراتاسیون را احیا کرده و پوست شما را در جاهایی که ممکن است دچار تحریکات پوستی یا ریختن بیش از حد پوست شوید ، تسکین می دهد. در تابستان ، این محصول عالی است ، پس از یک روز در آفتاب ماندن برای بازگرداندن هیدراتاسیون پوست و آرام کردن پوست استفاده می شود.

استفاده از کره شیا در کرم های دست رایج است ، زیرا می تواند پوست خشک و همچنین کوتیکول های پوست را صاف کند.

ویژگی انحصاری آرگان الکسیر نصبت به کرم های موجود در بازار صد درصد گیاهی بودن آرگان الکسیر می باشد در آرگان الکسیر از هیچ نوع مواد نگهدارنده و شیمیای استفاده نشده است ترکیبات آرگان الکسیر خوراکی بوده و در صورت استفاده در روی لب و خوردن آن هیچ نوع عارضه ای ندارد، آرگان الکسیر برای آزمایش های سلامت خود روی هیچ جانور زنده و آزمایشگاهی آزمایش نشده و تنها با استفاده اشخاص به نقاط ضعف و قوت آن پی برده شده است. آرگان الکسیر محصول صد در صد طبیعی و گیاهی می باشد،  آرگان الکسیر برای صورت و گردن و دستها و نواحی آرنج توصیه می شود ، باتوجه به گیاهی بودن محصول آرگان الکسیر ابتدا کمی از آرگان الکسیر را روی دست و یا کشاله ران مالیده و با گذشت ۲۴ ساعت اگر ایجاد حساسیت نکرد بر روی پوست صورت استفاده نمایید، ویژگی بی نظیر آرگان الکسیر رایحه کاکائو و وانیل آن می باشد ، قبل از رفتن به رختخواب مقدار کمی آرگان الکسیر را با نوک انگشت نشانه بر روی پوست به آرامی ماساژ دهید، دانه های ریز محلول در آرگان الکسیر به گونه ای در این فرمول قرار گرفته که ضمن ماساژ پوست و لذت بخش بودن آن در ادامه ماساژ ذوب و جذب پوست می گردد آرگان اکسیرخوابی آرم ورویای را برای شما به ارمغان خواهد آورد ، با استفاده از آرگان الکسیر قبل از خواب زمانی که شما در خوابی آرام به سر می برید پوست شما در حال باز سازی و ترمیم خود می باشد. جهت مشاوره رایگان با کارشناسان پوست و موی شرکت روغن طلای آسیا تماس بگیرید. ویا در پیج اینستا گرام وسایت شرکت روغن تلای آسیا سئوالات خود را مطرح کنید.

تلفن ۸۸۶۶۳۹۶۳- ۰۲۱

www.arganole.comسایت

Arganole_ اینستا گرام

فواید و ترکیبات کره کاکائو برای مو، پوست، صورت و لب ها

 کاکائو شامل کافئین، آناندامید، تئوبرومین، فلاونوئیدها، پروتئین، گوگرد، منیزیم، تریپتوفان و پلی فنلها است. همچنین دارای اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید استریک، اسید میریستیک، اسید آراشیدیک، اسید لینولئیک، اسید لوریک، گلیسیرید و استیگمسترول می باشد.. از کره کاکائو به عنوان یک نرم کننده لب، براق کننده لب و رژ لب استفاده می کنند. کره کاکائو از چسبندگی و کشیدگی لب ها پیشگیری می کندکره کاکائو رطوبت پوست خشک را تامین کرده و از خارش آن جلوگیری می کند. زخم ها و ترک های پوست را کاهش می دهد و حالت الاستیکی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو، می توانند پوست و مو را نیز تقویت کنند.

کره کاکائو چیست

مطالعات اندکی نشان می دهند که این کره در مبارزه با فیبروملیژیا، پسوریازیس، افسردگی، فشار خون بالا و آرتریت موثر است. روغن کاکائو اگر با شی باتر و روغن آرگان مخلوط شود معجزه گری است که برای پوست ،مو ولب های شما معجزه می نماید.

 کره کاکائو که به عنوان روغن تئوبروما نیز شناخته می شود، از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد. بویی بسیار شبیه به عطر و طعمش مانند دانه کاکائو است. روغنی که از درخت کاکائو به طور سنتی گرفته می شده، برای مصارف دارویی توسط افراد آزتک و مایاها مورد استفاده قرار می گرفته است. روغن آن نیز به لطف خواص درمانی و مواد مغذی که دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. یک مطالعه نشان داده است که پلی فنول های کاکائو به افزایش متابولیسم لیپیدها مربوط می شوند و حملات قلبی را کاهش می دهند. در مطالعه ای که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت، ۴۷ بیمار پس از استفاده از کاکائو، از لحاظ قلبی عروقی، علائم قابل توجهی را نشان دادند. از این گذشته، برای کاهش سطح کلسترول، بهبود لخته شدن خون، عملکرد عروق کرونر، حساسیت به انسولین و افزایش سطح کلسترول خوب یا HDL نیز مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن آنتی اکسیدان های موجود در این کره می توانند سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند؛ زیرا آنها با رادیکال های آزادی که باعث بیماری می شوند به مبارزه می پردازند. آنها همچنین باعث تقویت ایمنی بدن از طریق از بین بردن التهاب، آسیب DNA و کاهش خطر ابتلا به سرطان، خستگی، بیماری های قلبی عروقی و جهش های سلولی می شوند.   در این مقاله بیشتر به خواص آرایشی و بهداشتی و مراقبت و درمان کره کاکائو در پوست و مو اشاره شده است .

کاهش التهاب

با توجه به وجود آنتی اکسیدان ها و مقدار زیادی اسیدهای چرب، کره کاکائو می تواند التهاب ناشی از زخم را کاهش دهد و یک درمان فوق العاده برای مقابله با مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، بثورات، پسوریازیس و غیره باشد. حضور اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی در کره کاکائو می تواند باعث کاهش التهاب پوست، نیز شود. بنابراین، بهتر است از کره کاکائو به صورت روزانه برای مبارزه با التهاب استفاده کنید. بهبود در عملکرد شناختی کره کاکائو برای بهبود عملکرد شناختی و سلامت مغز از طریق مکانیسم های غیر مستقیم و مستقیم مفید واقع شده است.

مرطوب کننده قوی

 کره کاکائو ، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید ممکن است برای پوست شما مضر باشد. اشعه ماوراء بنفش و لکه های خورشیدی می توانند باعث پیری زودرس شده و منجر به شرایط آزاردهنده پوستی شوند. خوشبختانه، این نوع کره می تواند به کاهش آفتاب سوختگی کمک کرده و به طور موثر و طبیعی آن را بهبود ببخشد. اگر از آفتاب سوختگی رنج می برید، سعی کنید از این نوع کره، استفاده کنید. استفاده از روغن بدن حاوی این نوع کره، نیز اثر مشابه با کره کاکائو دارد.

 کره کاکائو به علت دارا بودن اسیدهای چرب مرطوب کننده ای قوی می باشد که پوست را هیدراته نگه می دارد. همچنین باعث می شود تا پوست خشک و زبر، صاف و نرم شود علاوه بر این، به سرعت و به راحتی جذب می شود و پوست را نرم و انعطاف پذیر می کند. برای مرطوب کردن پوست، ۱/۲ فنجان کره کاکائو ، کره شیا، روغن آرگان یا روغن نارگیل ارگانیک و ۲۰ قطره اسانس اسطوخودوس را تهیه کنید. سپس، در یک ظرف، تمام مواد بغیر از اسانس اسطوخودوس را ترکیب کنید. ظرف را بر روی آب در حال جوش با حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. پس از آن، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود. روغن اسطوخودوس را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس با یک همزن دستی به مدت ده دقیقه آن را هم بزنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. در نهایت، در ظرف را بسته و در مکان سردی قرار دهید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

مبارزه با علائم پیری

کره کاکائو به خاطر داشتن ترکیبی از پلی فنول ها، می تواند نشانه های پیری را از بین ببرد. همچنین باعث می شوند تا پوست، جوانی و شادابی خود را حفظ کند. می توانند حساسیت پوستی ناشی از بثورات و یا درماتیت را تسکین دهند. هنگامی که به طور موضعی بر روی پوست خود استفاده می کنید و یا هنگامی که آن را می خورید، پلی فنول ها باعث افزایش سلامتی شما در داخل و خارج بدن می شوند. همچنین برای جلوگیری از لکه های ناشی از آفتاب، چین و چروک های پنجه کلاغی و چین و چروک ها مناسب است

 ضدآفتاب ملایم و طبیعی

افزایش درخشندگی پوست

 پوست خشک باعث خارش، قرمزی، درد، انقباض و حتی خونریزی و ترک خوردگی می شود. کره کاکائو، به عنوان یک مرطوب کننده پوست طبیعی عمل کرده و باعث می شود تا پوست همیشه هیدراته بماند. چربی اشباع شده در این نوع کره، توسط پوست جذب شده و برای مدت طولانی روی پوست شما باقی می ماند، در نتیجه باعث ترمیم پوست خشک و ترک خورده می شود. این کره به عنوان یک محافظ بر روی پوست شما عمل می کند، از این رو، باعث محافظت پوست از عوامل خارجی می شود.

پوست شما غالبا در معرض شرایط خارجی قرار دارد و مستقیما با گرما، سرما، اشعه خورشید و دیگر عوامل محیطی در تماس می باشد، همچنین ممکن است دچار بریدگی و کبودی نیز بشود. بنابراین، مراقبت از پوست، برای سلامتی کلی مهم است. به این منظور، این کره جامد را در کف دست قرار دهید. سپس، به آرامی مالش دهید تا ذوب شود و با کمک انگشتانتان، پوست خود را ماساژ دهید. تسکین دهنده جوش، سوختگی و عفونت کره کاکائو، خاصیت آرام بخشی و تسکین سوختگی، زخم و بثورات پوستی را دارد و برای پوست مفید می باشد. به سادگی، مقداری کره کاکائو خالص را به منطقه آسیب دیده بزنید تا پوست خود را بازسازی کنید. مراقب باشید که کره ای کاکائوی که استفاده می کنید خالص باشد و عاری از هر گونه عطر، الکل یا سایر مواد افزودنی باشد زیرا پوست را حساس تر و التهاب آن را بیشتر می کند.

جلوگیری از خشکی پوست

لوسیون کره کاکائو ،شی باتر و روغن آرگان خالص

این محصول برای اولین بار در ایران توسط شرکت روغن طلای آسیا و بصورت کاملا خانگی و غیر صنعتی از محصولات خالص که توسط شرکت روغن طلای آسیا ازکشور مراکش وارد می شود تهیه و بصورت محدود وسفارشی بفروش می رسد جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس ویا به پیج اینستاگرام مراجعه فرمایید

تلفن های مشاوره ۰۲۱ ۸۸۶۶۳۹۶۳، ۸۸۶۶۳۹۶۴ اینستا گرام arganole_

نحوه استفاده از کره shea برای مو و پوست شما

اگر پوست مرطوب شده و موهای سالم را دوست دارید (و چه کسی اینطور نیست) ، کره شیا قطعاً باید در کیف لوازم آرایش و زیبایی شما باشد. این ماده طبیعی فوق العاده می تواند پوست خشک و موهای زبر شده را به یکدست و نرم تبدیل کند. مطمئن نیستید که کره shea دقیقا چیست و چگونه کار می کند؟ در اینجا سعی می کنیم، به اختصارآنچه شما باید در مورد کره شیا طبیعی بدانیدبرای شما توضیح بدهیم.

کره شیا چیست؟

کره شیا در بسیاری از کشورها در آفریقا ، مانند غنا ،گامبیا ، سودان و بورکینا فاسو ، در بین سایر کشورها کشاورزی می شود. کره شیا از دانه های درخت شاا (یا کارایت) گرفته می شود. کره شیا مملو از اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای استرئیک ، اولئیک و لینولئیک و همچنین ویتامین ها ، مواد معدنی و کاتچین ها است. هر دو شکل تصفیه شده و غیرقابل تصفیه از کره shea وجود دارد ، کره شیا بدلیل بوی بسیار تندی که دارد برای قبل استفاده بودن بصورت خالص ابتدا تصفیه شده وسپس مورد استفاده قرار می گیرد ،کره شیا تصفیه نشده برنگ زرد و دارای بوی تند بوده و کره شیا تصفیه شده برنگ سفید و فاقد بو می باشد. کره شیا هم برای پوست و هم برای موهای شما فواید زیادی دارد.

پنج روش برای استفاده از کره Shea برای مو و پوست

۱. به عنوان یک مرطوب کننده

کره Shea می تواند به مرطوب شدن پوست های که حتی پوسته پوسته و شدیدن خشک شده اند کمک شایانی بکند. پس ازمالیدن کره شیا روی پوست ، کره شیا بافتی مانند روغن به خود می گیرد و به سرعت توسط پوست جذب می شود. کره شیا با تامین رطوبت می تواند به رفع سفتی و خشکی پوست کمک کند. کره Shea را می توان به عنوان مرطوب کننده در تمام طول سال استفاده کرد. در زمستان در آب و هوای سرد ، وقتی پوست می تواند خشک و پوسته پوسته شود ، هیدراتاسیون را احیا کرده و پوست شما را در جاهایی که ممکن است دچار تحریکات پوستی یا ریختن بیش از حد پوست شوید ، تسکین می دهد. در تابستان ، این محصول عالی است که پس از یک روز در آفتاب برای بازگرداندن هیدراتاسیون پوست و آرام کردن پوست استفاده می کنید.

۲. برای صاف کردن لب ها

لب های ترک خورده و پوسته پوسته شده همیشه یه مشکل آزار دهنده می باشد کره Shea می تواند کمک زیادی برای لب های ترک خورده باشد. کره Shea برای هر نوع پوست خشک که رطوبت خود را از دست داده به خصوص در زمستان که خشک شدن پوست در اسر سرما معمول است مناسب بوده و به بهبودی آن کمک می کند. صبح و عصر کمی کره شیا را روی لبها بمالید تا مطمئن شوید لب ها نرم و صاف هستند.

۳. برای مبارزه با شوره سر و سوزش پوست سر

کره شیا دارای ویژگی های تسکین دهنده ای است ، که می تواند به شما کمک کند آرامش پوست سر خود را بدست آورید ،در صورت تجربه مداوم خشکی پوست سر کره شیا به شما کمک می کند تا از این مشکل رهای پیدا کنید ،در هفته دوبار هر بارکمی از کره شیا را برداشته و با حرکت دایره ای آن را در پوست سر خود ماساژ دهید. اگر از موهای خشک نیز رنج می برید ، در این حالت ممکن است موهای زبر شده داشته باشید همچنین می توانید کره شیا را از طریق موهایتان شانه کنید و بگذارید تا یک ساعت روی موهایتان باقی بماند سپس با شامپو شستشو دهید.

۴- به عنوان یک کرم نرم کننده برای موهای زبر

موهای خشک ،وز یا زبر (یا هر سه) برای کره شیا هیچ تفاوتی ندارد با کره شی موی شما کاملا نرم و لطیف خواهد شد. اگر موهای شما همیشه خشک می شوند ، وز می شوند و یا اینکه احساس می کنید بیش از حد معمول کنترل نشده اند ، از کره شیا استفاده کنید تا نقاط مشکل را از بین ببرید. سعی کنید کره شیا را روی رشته های موهای خوب مایده و آنرا صاف کنید،  روش استفاده از کره شیا بسیار آسان است ، ابتدا کمی از کره شیا درا بین انگشت شست و نشانه خود گرفته و سپس چند تار مورا بصورت دسته ای( به میزانی که در بین دو انگشت قرار بگیرد) در بین انگشتان حاوی کره شیا گرفته واز ساقاه مو به سمت پایین مو بکشید ، این عمل را برای بقیه مو های خود نیز انجام دهید ، کره شیا موهای شما را نرم لطیف و براق می نماید .

۵- برای دست های نرم کننده

کره Shea در کرم های دست رایج است ، زیرا می تواند پوست خشک و همچنین کوتیکول های زبر را صاف کند. اگر می خواهید با دست های نرم بیدار شوید ، این هفته یکبار ماسک دست کره شیا را امتحان کنید. مقدار کمی کره شی را با شکر قهوه ای و چند قطره آب لیمو مخلوط کنید. برای لایه برداری و از بین بردن سلولهای مرده پوست ، دستان خود را به هم بپیوندید. این مخلوط را با آب و صابون بشویید ، و سپس کره بیشتری را برای دستان خود بمالید و آن را به پوست خود ماساژ دهید. پس از اینکه کره shea جذب پوست شما شد ، روی ست هایتان یک جفت دستکش یا جوراب بکشید و بگذارید یک شب تاصبح روی پوستتان بماند. صبح فردا شما نیز با دست های نرم و مرطوب از خواب بیدار خواهید شد که نرمی آن کاملا به نظر می رسند و آن را حس خواهید کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان زیبای ما مشورت کنید . ۰۲۱ ۸۸۶۶۳۹۶۳

مزایای بهداشتی کره شیا در صابون پژال

این غذای کامل مو و بدن از دانه های درخت Shea (Karite) می آید و به طور طبیعی دارای ویتامین A، E و F. است.کره شیا محافظ UV و اسیدهای چرب ضروری لازم برای تولید کلاژن را فراهم می کند. کره شیا در سراسر جهان برای سال ها به منظور بهبود پوست، مو و بدن استفاده شده است. در زیر تنها بعضی از دلایل استفاده از کره شیا در صابون پژال را برای شما بازگو می کنیم.
مزایای کره شیا:shea butter

کاهش التهاب:
ویتامین های ضروری و اسیدهای چرب طبیعی در کره شیا سبب تقویت و مرطوب کننده گی پوست می شوند. کره شیا بهترین راه حل برای پوست خشک است و برای محافظت و تقویت روغن های طبیعی پوست استفاده می شود.

پوست آرام بخش:
با توجه به خواص طبیعی کره شیا shea butter و اسید سینامیک، کره شیا shea butter ضد التهابی می باشد. کره شیا shea butter برای کاهش التهاب پوست و حتی کمک به اجتناب از جهش های پوستی شناخته شده است. این ویژگی کره شیا shea butter باعث می شود آن را برای برخی از افراد مبتلا به بثورات و آکنه مناسب نماید.

مرطوب کننده:
کره شیا shea butter پوست را برای جلوگیری از خشک شدن تغذیه می کند. با استفاده طولانی مدت کره شیا shea butter بسیاری از افراد پوست نرمتر، قوی تر و همچنین کاهش چین و چروک و اثرات ضد پیری را گزارش می دهند.

کره شیا یک عنصر زیبایی طبیعی است که می تواند روزانه برای پوست و مو استفاده شود. کره شیا shea butter را می توان هنگام ساخت لوسیون های خانگی و کره های اصلی بدن به مومیایی های آرایشی خانگی و شامپو استفاده کرد.

کره شی shea butter

از زمان کلئوپاترا در مصر (یک قرن پیش از میلاد) کاروان ها، کوزه های رسی حاوی کره ی ارزشمند شی را برای مصارف آرایشی حمل می کردند. تختهای مراسم تشییع جنازه ی پادشاهان پیشین از چوب درختان شی کنده کاری می شد. برای اولین بار در حدود هزاران سال پیش از ویژگی کره ی شی در ترمیم و درمان پوست استفاده شد. تاریخچه ی کره ی شی به عنوان یک کالای گرانبها احتمالا به دوره ی مصر باستان برمی گردد که در آنجا، از این کره برای محافظت از پوست و مو در برابر آفتاب سوزان و بادهای گرم و خشک بیابان ها و دشت های آفریقا استفاده می شده است.

استخراج و خالص سازی کره ی شیا
روش سنتی آماده سازی کره ی شی ناخالص شامل مراحل زیر است:

آماده سازی سنتی کره ی شی کشورمالی
• جداسازی/ خردکردن: پالپ خارجی میوه زدوده می شود. بعد از خشک شدن، مغز میوه که منبع کره ی شی است، باید از پوسته ی خارجی جدا شود. این یک فعالیت اجتماعی است، که از قدیم توسط زنان مسن و دختران انجام می شود که برروی زمین نشسته و پوسته ها را با سنگ های کوچک می شکنند.
• له کردن: برای تبدیل مغز شی به کره، آن را باید له کرد. به طور سنتی، این کار با هاون و دسته هاون انجام می شود. برای این کار باید با دسته ی هاون مغز شی را درون هاون کوبید تا له شود و آماده ی حرارت دادن گردد.
• حرارت دادن: مغز شی له شده در داخل ظروف سفالی بزرگ برروی آتش چوب حرارت داده می شود. ظروف سفالی باید بطور پیوسته به وسیله ی نوک چوب همزده شوند تا کره نسوزد. سنگینی کره و همزدن زیاد یک فرایند طولانی است به همین دلیل کره ی سنتی شی کمی بوی دودی می گیرد.
• کوبیدن: مغز شی حرارت داده شده بصورت یک خمیر روان درآمده که به آرامی به آن اب اضافه کرده و خمیر با دست ترکیب می¬شود.
• جداسازی روغن: خمیر در داخل تشتک¬های بزرگ با دست مخلوط شده و به آرامی به ان آب اضافه می¬گردد تا به خروج روغن¬های کره کمک کند. بعد از شناور شدن روغن کره در سطح، که در وضعیت دلمه قرار دارند، این روغن¬ها برداشته شده و اب بیشتر فشرده می¬شود. دلمه¬های روغن کره سپس در داخل ظروف سفالی برروی آتش ملایم حرارت داده می¬شوند. جوشاندن آرام آب باقیمانده را تبخیر می¬کند.
• جمع آوری و شکل دادن: کره شی که در این مرحله صورتی یا زرد است، از بالای ظروف سفالی با ملاقه برداشته شده و در یک جای خنک قرار داده می شود تا سفت شود. سپس به شکل توپ در اورده می شود.
از نظر صنعتی، می توان از یک پوست کن مانند universal nut sheller استفاده کرد. همچنین کره خالص را می توان از طریق استخراج شیمیایی به کمک هگزان یا فیلتر رسی به دست آورد.

ترکیب و ویژگی ها
عصاره کره شی یک چربی کمپلکس است که علاوه بر بخشهای غیرصابونی شونده (ترکیباتی که با تیمار قلیایی به طور کامل به صابون تبدیل نمی شوند) حاوی اسیدهای چرب همچون، اولئیک اسید (۴۰ تا ۶۰ درصد)، استئاریک اسید (۲۰ تا ۵۰ درصد) ، لینولئیک اسید (۳ تا ۱۱ درصد)، پالمیتیک اسید (۲ تا ۹ درصد)، لینولنیک اسید (کمتر از ۱ درصد) و آراشیدیک اسید (کمتر از ۱ درصد ).
کره ی شی در دمای بدن ذوب می شود. طرفداران استفاده از این کره برای مراقبت از پوست، مدعی هستند که این ترکیب به سرعت جذب پوست شده به عنوان عامل احیاء کننده چربی پوست عمل می کند و خصوصیات اتصال به آب آن نیز خوب است.

مصارف
کره شی عمدتا در صنعت لوازم آرایشی مربوط به پوست و مو (شفاف کننده پوست، کرم های مرطوب کننده پوست و امولسیونها و حالت دهنده های مو برای موهای خشک و شکننده) استفاده می شود. این ترکیب در مقادیر کم توسط تولید کنندگان صابون نیز مورد استفاده قرار می گیرد (۵ تا ۷% روغن های موجود در ترکیب صابون) زیرا دارای مقادیر زیادی از اسیدهای چرب غیر صابونی شونده است و مقادیر زیاد آن باعث نرمتر شدن صابون میشود که توانایی پاک کنندگی آن پایین است. برخی از تولید کنندگان صابون صنعتی از مقادیر زیاد کره ی شی (تا ۲۵%) استفاده می کنند (حداکثر مقدار مجاز این ترکیب در صابون توسط اتحادیه ی اروپا تا ۲۸ % اعلام شده است)، اما در صابون هایی که به صورت تجاری تولید می شوند این مسئله به ندرت اتفاق می افتد زیرا قیمت این ترکیب نسبت به روغن هایی مانند روغن پالم و روغن زیتون بسیار بالاست. این ترکیب یک نرم کننده ی فوق العاده برای افرادیست که از عوارض خشکی پوست رنج می برند. شواهدی وجود ندارد که نقش درمان کنند کره شی را نشان دهد اما این ترکیب، درد ناشی از سفتی و خارش پوست را تسکین می دهد.
در برخی از کشورهای آفریقایی مانند بنین، کره شی در روغن خوراکی، واکس ضد آب، آرایش مو، ساخت شمع و پمپادهای بهداشتی استفاده می شود. کره شی توسط سازندگان آلات موسیقی سنتی برای افزایش ماندگاری چوب (مانند جعبه دیواری کنده کاری شده )، کدوهای کالاباسای خشک شده و تسمه های تنظیم چرم استفاده می کنند.
کره ی شی می تواند در محتویات براث (آبگوشت ) آلی استفاده شود. در انگلستان و دیگر کشورها، کره ی شی در محصولات بافتی مانند کاغذ توالت استفاده می¬شود.
نقش دارویی
کره شی برخی اوقات به عنوان پایه پمادهای دارویی استفاده می شود. برخی از ترکیبات شیمیایی استخراج شده از کره شی خصوصیات ضد التهابی، نرم کنندگی و جذب کنندگی از خود نشان داده اند. کره شی به عنوان لوسیون ضد آفتاب نیز استفاده می شود و برخی از ترکیبات آن ظرفیت محدودی در جذب تابش های فرابنفش دارند.
در غنا، کره شی، که در زبان محلی به آن nkuto (Arkan) یا nku (Ga) نیز گفته می شود، به عنوان لوسیون برای محافظت از پوست در برابر باد خشک زمستانی افریقا استفاده می شود.
در نیجریه، کره ی شی برای کنترل سینوزیت و بهبود گرفتگی بینی استفاده می شود. این ترکیب به مفاصل و بخش هایی از بدن که درد دارد مالیده می شود.

دسته بندی
آژانس توسعه ی بین المللی ایالات متحده و سایر شرکت ها یک سیستم دسته بندی برای کره ی شی پیشنهاد می کنند که که آن را به ۵ دسته تقسیم می کند:

• A (خام یا ناخالص، استخراج با آب)
• B (خالص)
• C (خلوص بالا و استخراج با حلال هایی مانند هگزان)
• D (پایین ترین درجه ی آلودگی)
• E (همراه با الاینده ها)

دسته های تجاری این ترکیب A، B و C هستند. رنگ کره ی شی خام (دسته ی A) کرمی (کره ی زده شده ) تا زرد مایل به خاکستری است. این ترکیب بوی معطری دارد که در دسته های دیگر حذف می شود. دسته ی C کاملا سفید است. با وجود اینکه در اثر خالص سازی محتوای ویتامین می تواند تحت تاثیر قرار گیرد (ممکن است تا ۹۵% محتوای ویتامین در کره های پالایش شده (دسته ی C) حذف شود ) اما میزان آلودگی کره باید تا سطحی که غیر قابل تشخیص باشد کاهش داده شود.


 

 

 

 

 

شرکت روغن طلای آسیا این محصول را توسط ناظران خود در کشورهای غنا و نیجریه از تولید کنندگان معتبر خریداری و بصورت خالص وترکیبی با روغن آرگان خالص بزودی در کشور ایران و کشور های منطقه با برند arganole عرضه خواهد نمود.

َشامپو شی باتر