تاثیر ویتامین E بر هیستوپاتولوژی ترمیم زخم حاصل از سوختگی
 در خصوص فواید بی شمار روغن آرگان خالص بسیار شنیده ایم، در بسیاری از این گفته ها مبالغه های تجاری صورت گرفته و در بسیاری از مواقع خواص معجزه گر روغن آرگان خالص مهجور مانده است. آنچه در خصوص روغن آرگان اثبات شده است سرشار بودن روغن آرگان خالص از ویتامین  Eوانواع اسید های چرب غیر اشباع مفید می باشد، ویتامین Eدارای نقش‌های متابولیکی بسیاری در بدن می‌باشد، از جمله تأثیر بر سیستم ایمنی وبافت های ملتهب، چسبندگی پلاکت‌ها، انتقال لیپوپروتئین‌ها، متابولیسم پروتئین و اسیدنوکلئیک و تولید هورمون‌ها،همچنین باعث آزادسازی سلنیوم و حفاظت ویتامین A در برابر تجزیه شدن در بدن می‌شود. نقش ویتامین E در روند بهبود زخم هنوز بحث‌ برانگیز است. ویتامین E باعث کاهش تخریب‌های زخم از طریق جلوگیری از آزادسازی رادیکال‌های آزاد می‌شود. همچنین باعث تسهیل روند بهبود زخم از طریق بهبود واکنش ایمنی می‌گردد. رادیکال‌های آزاد از بهبودی زخم جلوگیری می‌کنند و ثابت شده است که کلاژن تحت تأثیر رادیکال‌های هیدروکسیل دناتوره می‌گردد. در واقع رادیکال‌های آزاد باعث تغییر شکل کلاژن می‌شوند.  روغن آرگان خالص به راحتی به لایه های میانی پوست نفوذ کرده و هیچگونه آثار چربی بر روی پوست از خود بجای نمی گذارد، وجود ویتامین   E فراوان، روغن آرگان را به یک ترمیم کننده عالی برای پوست هایی که دچار سوختگی های سطحی شده اند تبدیل کرده است،    براساس تحقیقی که در بیمارستان شهید مطهری آذربایجان غربی توسط خانم ها لیلا زارعی ، شاه صنم غیبی و آقای مجتبی کریمی در خصوص تاثیر ویتامین  E در ترمیم سوختگی های سطحی پوست انجام شده است.نتایج بسیار مثبتی از تاثیر ویتامین Eدر ترمیم زخم های ناشی از سوختگی بدست آمده، نتایج این مطالعه نشان داد ویتامین E بر روی شاخص های ترمیم زخم های ناشی از سوختگی موثر بوده و مصرف آن در زمان سوختگی می تواند روند ترمیم زخم های سوختگی را تا حد زیادی تسریع کند.در مطلعه ای دیگر توسط Ostomy Wound Healing در سال ۲۰۱۶موش های که برای سوختگی درجه دوم با روغن آرگان درمان شده اند سریعتر از موش های که تحت درمان با ۱%سولفادیازین نقره قرار گرفته اند بهبود می یابند. در طی ۸ سال گذشته که شرکت روغن طلای آسیا برای اولین بار روغن آرگان خالص را در ایران وارد ،بسته بندی و توزیع نموده است ،مراجعه کنندگان بسیاری روغن آرگان خالص را برای ترمیم سوختگی های ناشی از رادیو تراپی و سوختگی های ناشی از لیزر بر روی پوست خود استفاده کرده و همگان از تاثیر بی نظیر روغن آرگان خالص در ترمیم سریع پوست های آسیب دیده پس از چندبار استفاده رضایت کامل داشته اند ،.در پایان تاکید ما بر استفاده از روغن آرگان خالص که فاقد هر نوع اسانس ویا لوسیون های حاوی روغن آرگان می باشد است. ،لوسیون های حاوی روغن آرگان معمولن فقط برای مو باید استفاده شود ، استفاده از این لوسیون ها روی پوست نه تنها تاثیر گذار نبوده بلکه مخرب هم می تواند باشد. امید است با معرفی این محصول بخش کوچکی از تالمات ناشی از سوختگی های سطحی پوست در دوران رادیو تراپی را برای بیماران عزیز التیام ببخشیم. کارشناسان ما پاسخگوی سئوالات تخصصی شما هستند ۸۸۶۶۳۹۶۳-۰۲۱

چرا روغن آرگان خالص را پیشنهاد می دهیم

روغن آرگان با توجه به نوع تهیه و روش استخراج به دو نوع آرایشی و خوراکی تقسیم می­شود. روغن آرگان آرایشی از دانه های کمتر رسیده شده تهیه می گردد، نوع آرایشی آن طعم تلخ دارد اما قابل استفاده به عنوان خوراکی هم می­باشد. روغن آرگان خوراکی از دانه های رسیده شده تهیه می گردد . در روش تهیه روغن آرگان خوراکی  پس از خارج کردن دانه ها از پوسته سخته هسته آرگان ،دانه ها را ابتدا تف داده و پس از سرد  شدن روغن آنرا به روش پرس سرد ویا به روش صنعتی استخراج می نمایند، تف دادن دانه های آرگان رنگ روغن آرگان خوراکی را به قهوه ای متمایل کرده و طعم برشته شدن به روغن آرگان خوراکی می دهد که طعم بسیار مطلوبی می باشد. روغن آرگان خوراکی را نباید برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده کرد، با توجه به تغییر رنگ و طعم و بوی روغن آرگان خوراکی احتمال تقلب در روغن آرگان خوراکی بیشتر از روغن آرگان آرایشی می باشد ، بخاطر همین روغن آرگان خوراکی را به هیچ وجه نباید روی پوست و مو استفاده کرد..

کاربردهای آرایشی و درمانی روغن آرگان

محرک رشدتار مو های ضعیف، افزایش شفافیت و حجم مو برای موهای آسیب دیده در اثر رنگ، مواد شیمیایی و حرارت، رفع شکنندگی و تقویت موهای رنگ شده.

خاصیت مرطوب کنندگی برای پوستهای خشک، ترمیم کننده طبیعی و بازسازی پوست جهت از بین بردن عوارضی ناشی از استفاده ی لوازم آرایشی و محافظت روزانه ازپوست در مقابل سرما و گرمای هوا

جلوگیری از التهابات پوستی ناشی از پرتودرمانی،رفع ترک و خشکی­های شدید موضعی و سوختگی ناشی از که بر روی پوست باقی می ماند.

روغن آرگان خالص سرشار از اومگا ۳ ،۶ و ۹ می باشد. روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین ای می باشد،روغن آرگان خالص به تولید هورمون های جنسی کمک کرده و گردش آن ها را بهتر می کند،

نفوذ پذیری بالای روغن آرگان خالص به لایه های میانی پوست و مو باعث استحکام و تقویت ریشه و ساقه مو همچنین موجب بالا رفتن خاصیت کشسانی پوست می گردد.

روغن آرگان خالص با نفوذ به بافت میانی ناخن باعث استحکام ناخن شده و از پوسته پوسته شدن پیش گیری کرده و بافت های آسیب دیده را درمان می نماید.

برخی از خواص کم نظیر روغن آرگان خالص

ترمیم ناخن های لایه لایه شده

رشد ناخن

تقویت کننده ی لایه های صدفی ناخن

خاصیت مقاومت و استحکام بخشی به ناخن

استحکام تار های ضعیف مو

رفع مو خوره

درمان مو های آسیب دیده از رنگ و مواد شیمیای

تقویت ریشه و ساقه مو

براقی و شفافیت مو

تقویت و شادابی ابرو جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید روغن آرگان خالص و روش های استفاده از آن با مشاوران ما تماس بگیرید. ۸۸۶۶۳۹۶۳ ۰۲۱

با روغن آرگان خالص بیشتر آشنا شویم

برای بیش از ۸۰۰ سال ساکنان بومی کشور مراکش و کاشفان در این ناحیه بر فواید استفاده موضعی و خوراکی روغن آرگان تاکید می کنند. روغن آرگان از میوه درخت Argania spinosa به دست می آید، آرگانیا اسپینوزا یک درخت بومی با رشدی کم در اقلیم خشک جنوب غربی مراکش و همچنین استان تندوف کشور الجزایر در غرب ناحیه مدیترانه است. برای سالیان طولانی، مردم نواحی Essaouira و Souss-Massa-Draa در کشور مراکش اولین کسانی بودند که از تولید و مصرف روغن آرگان بهره می بردند. با تلاش های گسترده دولت مراکش و با همکاری سازمان های غیر دولتی و بخش خصوصی اکنون روغن آرگان در سراسر جهان به خوبی شناخته شده و در تولید روغن های خوراکی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
از زمان¬های دور روغن آرگان به خاطر خصوصیات ضد باکتریایی، ضد قارچی و آرایشی و همچنین درمان ناباروری و بیماری¬های قلبی شناخته شده است .روغن آرگان خالص غنی از ویتامین E به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانتی و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، پسوریازیس، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست مشهور شده است. در حقیقت، روغن آرگان خالص برای درمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. این نوشته بر مصارف موضعی روغن آرگان خالص متمرکز است که به عنوان “طلای مایع” شناخته می¬شود.

مواد تشکیل دهنده
اولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۹)، به میزان زیادی در روغن آرگان یافت می¬شود (۴۳-۴۹%) و تصور می-شود که با به هم ریختن سد پوستی به عنوان افزایش دهنده¬ی نفوذ عمل می¬کند. لینولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۶) به میزان ۲۹ تا ۳۶% در روغن آرگان یافت می¬شود و در فرایند بیوسنتز پروستاگلاندین¬های التهابی از طریق مسیر آراشیدونیک اسید نقش دارد. حضور لینولئیک اسید می¬تواند به مهار التهاب کمک کند. لینولئیک اسید همچنین جزئی از سرامید لینولئات نیز است که در پوست خشک کاهش می¬یابد. مصرف موضعی لینولئیک اسید می¬تواند سطح سرامید لینولئات پوست را افزایش داده و باعث کاهش خشکی پوست گردد. روغن آرگان همچنین شامل اسیدهای چرب اشباع پالمتیک اسید (۱۱%-۱۵%) و استئاریک اسید (۴%-۷%) نیز است.
از آنجاییکه روغن آرگان عمدتا از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده است (۸۰%)، بنابراین بخش غیر صابونی شونده (۱%) آن غنی از آنتی اکسیدانت¬هایی مانند استرول¬ها، ساپونین¬ها و پلی¬فنول¬هاست. اجزای پلی فنولیک، به ویژه گاماتوکوفرول (که مهمترین توکرفرول در تجزیه¬ی رادیکال¬های آزاد است) عامل اثرات آنتی اکسیدانت روغن آرگان به شمار می¬آیند.
مصارف موضعی
هسته¬های نارس برای تولید روغن آرگان گرید آرایشی بهداشتی استفاده می¬شود که در کرم¬های مرطوب کننده، لوسیون-های بدن، و شامپوها استفاده می¬شود. اگرچه روغن آرگان حاوی ترکیباتی است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانتی است و پتنت¬های رسمی زیادی در مورد استفاده از روغن آرگان خالص در سلامت پوست وجود دارند، اما پژوهش¬های زیادی در باره اثرات روغن آرگان خالص بر سلامتی پوست پیری زود رس، التهاب و خشکی پوست انجام شده است. مطالعه¬ای توسط دوبرو (Dobrev) نشان دهنده کارایی کرم کنترل چربی پوست متشکل از عصاره saw palmetto، دانه¬های کنجد، و روغن آرگان در طی یک دوره چهار هفته¬ای (با مصرف دوبار در روز) در ۲۰ داوطلب سالم، ۱۶ داوطلب مبتلا به پوست چرب و ۴ داوطلب با پوست مرکب بود. تمام داوطلبان واکنش مثبتی به محصول داشتند. کارایی ضد چربی پوست در ۹۵% داوطلبان کاملا قابل مشاهده بود. یک ماه بعد از درمان علایم بالینی و سطح چربی موضعی پوست به میزان چشمگیری کاهش یافت. دوبرو به این نتیجه رسید که روغن آرگان حاوی فرومولاسیونی است که در کاهش چربی پوست و بهبود ظاهر پوست چرب نقش دارد.
میوه آرگانیا اسپینوزا، منبع روغن آرگان
در سال ۲۰۱۴ ، تیوکتا و همکارانش، برای افزایش هیدراسیون پوست یک حامل لیپیدی نانوساختار از روغن آرگان تولید کرده و آن را در یک دوره یک ماهه به صورت کنترل شده روی افراد داوطلب آزمایش کردند. بررسی کنندگان مشاهده کردند که حامل لپیدی نانوساختار به دام افتاده در فرمولاسیون هیدروژل روی اندازه کلوییدی یا اوکولاسیون تاثیری ندارد و از نظر بالینی، هیدراسیون پوست در شرکت کنندگان بهبود یافت که نشان دهنده¬ی تاثیرگذاری روغن آرگان به عنوان یک لیپید مایع بود.
در اویل ۲۰۱۵، بوستا و همکارانش، اثرات مصرف روزانه روغن آرگان روی کشسانی پوست ۶۰ زن یائسه را گزارش کردند. در طول یک بازه ۶۰ روزه، ۳۰ نفر از این افراد روغن آرگان را به صورت خوراکی مصرف کردند، ۳۰ نفر دیگر به عنوان گروه شاهد روغن زیتون مصرف کردند. همچنین هر دو گروه روغن آرگان را به صورت موضعی روی بازو سمت چپ خود استعمال کردند. پارامترهای پوستی از جمله کشسانی پوست، کشسانی شبکه، و کشسانی زیستی در هر دو روش درمان خوراکی و موضعی بهبود چشمگیری داشتند. پژوهشگران دریافتند که روغن آرگان از طریق افزایش کشسانی از پیری پوست جلوگیری می¬کند. بوستا به همراه تیم دیگری پیش¬تر نشان داده بودند که مصرف روزانه روغن آرگان به صورت خوراکی یا استعمال موضعی در زنان یائسه به میزان چشمگیری از دست رفتن آب بین پوستی را کاهش داده و محتوای آب پوست را افزایش می¬دهد که نشان دهنده¬ی این است که این عامل گیاهی با احیای روزنه¬های پوستی ظرفیت نگه¬داری آب پوست را افزایش می¬دهد. این تیم همچنین با مطالعه روی ۳۰ زن یائسه سالم نشان دادند که استفاده موضعی روغن آرگان در شب در طول یک بازه دو ماهه رطوبت پوست را بهبود بخشیده و از نظر آماری باعث کاهش چشمگیری در از دست رفتن آب بین پوستی و در نتیجه افزایش محتوای آب پوست می¬شود.
روغن آرگان به عنوان یک عامل آرایشی –بهداشتی، که در فرانسه، ژاپن، و آمریکای شمالی بسیار محبوب است، برای هیدارسیون و احیای پوست، درمان آکنه و درخشان کردن موها استفاده می¬شود. فعالیت¬های دارویی روغن آرگان موضعی به خاطر فعالیت ضد آکنه، ضد چربی پوست، ضد پیری، مرطوب کنندگی و بهبود زخم شهرت دارد، اما چنین ادعاهای تنها بر اساس مصارف سنتی است و هنوز شواهد بالینی معتبری برای آنها وجود ندارد.
به طور کلی، در بازارهای اروپایی، ژاپن و آمریکای شمالی قیمت روغن آرگان بالاست و هر ۱۰۰میلی¬لیتر آن ۴۰ دلار معامله می¬شود. شلف لایف روغن آرگان نسبتا پایین و نزدیک به ۳ تا ۴ ماه است. گزارشی که در سال ۲۰۱۴ روی پایداری اکسیداتیو روغن آرگان انجام شد نشان داد که اگر این روغن در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و به دور از نور خورشید نگه داری شود خواص کیفی آن پایدار باقی می¬ماند، نگه داری روغن آرگان در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد منجر به از دست رفتن سریع کیفیت آن می¬شود. شرکت روغن طلای آسیا در سال ۱۳۹۲به منظور تهیه، بسته بندی و توزیع مواد آرایشی بهداشتی و مکمل های دارویی در منطقه آزاد چابهار تأسیس  و اولین محصول  روغن آرگان خالص خود را با دو اسم تجاری پژال و Argan ole  در بازارهای داخلی و خارجی توزیع نموده است . روغن آرگان خالص این مجموعه بصورت فلّه از تأمین کنندگان معتبر کشور مراکش که تمامی گواهی های داخلی و بین المللی شامل ECOS فرانسه (که گیاهی بودن این محصول را تأیید می نماید) گواهی USDA وAB (گواهی ارگانیک بودن محصول توسط کشور آمریکا و اتحادیه اروپا ) تهیه می گردد.

محصول تهیه شده از کشور مراکش طی مراحل آزمایشات داخلی شامل بررسی میزان پروکسید روغن، صحت مواد موجود در روغن( براساس برگه آنالیز کشور مبدأ )عدم وجود سموم و آفات گیاهی بررسی و پس از انجام آزمایش ژنتیک به منظور صحت خلوص محصول خریداری شده، روغن آرگان خالص تهیه شده در منطقه آزاد چابهار بسته بندی می گردد ،نمونه روغن آرگان خالص بسته بندی شده به منظور تایید سازمان غذا و دارو در اختیار آزمایشگاه سازمان غذا وداروی منطقه آزاد چابهار قرار گرفته و پس از تایید آنالیز و خالص بودن روغن آرگان خالص با گواهی سازمان غذا دارو  بخشی از محصولات در منطقه آزاد چابهار توزیع شده و بخشی دیگری توسط پیله وران منطقه به کشورهای همجوار فرستاده می شود، روغن طلای آسیا بر اساس ارزش افزوده تعیین شده، بخشی از روغن آرگان خالص تولید شده را وارد بازار داخلی و توسط داروخانه ها، دراگ استورها و گالری ها در اختیار هم میهنان عزیز قرار می دهد. روغن آرگان خالص این شرکت با مارک Argan ole در بازارهای جهان نیز توسط شرکت Ebay بفروش میرسد، محصولات روغن طلای آسیا در حال حاضر روغن آرگان خالص می باشد که در بسته بندی های ۵۰میل طلایی، ۵۰میل کلاسیک، ۵۰میل کادویی، ۱۵میل و ۵ میل در بیش از ۱۰۰۰فروشگاه در سراسر کشور پهناور ایران توزیع می گردد. روغن طلای آسیا افتخار دارد که اولین وارد کننده و توزیع کننده روغن آرگان خالص در ایران بوده و تنها محصول داری پروانه ساخت اختصاصی روغن آرگان خالص از سازمان غذا و داروی ایران را دارا می باشد