آرگان الکسیر

تاکنون سعی کرده ایم در مقالات مختلف علمی پژوهشی خواص معجزه آسای روغن آرگان برای پوست و مو را برای شما شرح بدهیم روغن آرگان با وجود اسید لینولئیک که سرشار از ویتامین E می باشد به یک ترمیم کننده بسیار قوی  تبدیل شده است از طرفی وجود اومگا ۶ و ۹ همچنین ویتامین A فراوان روغن آرگان را به بهترین محافظ پوست در مقابل عوامل طبیعی  چون سرما و گرما مبدل ساخته است، خواص منحصر بفرد روغن آرگان خالص زمانی که در کنار روغن نارگیل،شی باتر و کره کاکائو قرار می گیرد چندین برابر می گردد ،خواص روغن نارگیل از سال های دور شناخته شده است، روغن نارگیل حاوی مقادیر بالای لوریک اسید است که یک اسید چرب اشباع شده با خاصیت ضد میکروبی است. دیده شده که لوریک اسید تورم ناشی از آکنه را کاهش می دهد و همین باعث شده برخی مدعی شوند که لوریک اسید موجود در روغن نارگیل به داشتن پوستی روشن کمک می کند.

روغن نارگیل یک ضد باکتری است،روغن نارگیل نه تنها سرشار ازویتامین ها است، پروتئین هایی مثل کاپریلیک اسید هم دارد که بخاطر خاصیت ضد قارچی شان شناخته شده اند،روغن نارگیل از چربی های اشباع تشکیل شده است. یعنی برای ترمیم طبیعی پوست شما خوب ست و رطوبت پوست را داخلش نگه می دارد. به خاطر همین خاصیت روغن نارگیل هست که خارش را درمان کرده با پوست خشک و پوسته پوسته مبارزه می کند و فرایند بهبود را سرعت می بخشد

روغن نارگیل برای نواحی گردن به پایین هم یک مرطوب کننده عالی است.

خواص روغن نارگیل برای آرنج تیره و درمان زخم هایتان بسیار خوب است ، از آنجا که روغن نارگیل با تمام خواص معجزه آسای خود برای نواحی آرنج روی دست و پاها بسیار مفید می باشد اما بدلیل وجود چربی های اشباع شده برای پوست صورت های که حساسیت زا و چرب باشند بدلیل بستن منافذ پوست می تواند ایجاد حساسیت بنماید، از آنجا که در فرمول ترکیبی آرگان الکسیر روغن نارگیل تنها درصدی از محلول می باشد این موضوع تا حدودی برای پوست های چرب و حساس هم مرتفع شده است ، ترکیبات شگفت انگیزآرگان الکسیر با وجود کره کاکائو شفا بخشی بی همتا می گردد.

کره کاکائو شامل کافئین، آناندامید، تئوبرومین، فلاونوئیدها، پروتئین، گوگرد، منیزیم، تریپتوفان و پلی فنلها است. همچنین دارای اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید استریک، اسید میریستیک، اسید آراشیدیک، اسید لینولئیک، اسید لوریک، گلیسیرید و استیگمسترول می باشد. از کره کاکائو به عنوان یک نرم کننده لب، براق کننده لب و رژ لب استفاده می کنند. کره کاکائو از چسبندگی و کشیدگی لب ها پیشگیری می کندکره کاکائو رطوبت پوست خشک را تامین کرده و از خارش آن جلوگیری می کند. زخم ها و ترک های پوست را کاهش می دهد و حالت الاستیکی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو، می توانند پوست و مو را نیز تقویت کنند.

 کره کاکائو از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد.کره کاکائو بویی بسیار شبیه به عطر و طعمش مانند دانه کاکائو است. روغنی که از درخت کاکائو به طور سنتی گرفته می شود توسط اقوم آزتک و مایاها( بومیان آمریکا) طی هزاران سال برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است. کره کاکائو بدلیل اسید های چرب فراوان وخواص آنتی اکسیدانی آن التهاب ناشی از زخم را کاهش داده و یک درمان فوق العاده برای مقابله با مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، بثورات، پسوریازیس و غیره  می باشد.کره کاکائو به خاطر داشتن ترکیبی از پلی فنول ها می تواند نشانه های پیری را از بین ببرد. همچنین باعث می شوند تا پوست جوانی و شادابی خود را حفظ کند، پلی فنول ها باعث افزایش سلامتی شما در داخل و خارج بدن می شوند. همچنین برای جلوگیری از لکه های ناشی از آفتاب، چین و چروک های پنجه کلاغی و چین و چروک های ریز بسیار مناسب است.

تکمیل کننده این خانواده پر خاصیت شی باتر یا همان کره شیا می باشد ،درخت کره شیا در بسیاری از کشورها ی آفریقا ، مانند غنا ،گامبیا ، سودان و بورکینا فاسو ، بصورت جنگلی می روید. کره شیا از دانه های درخت شیا (یا کارایت) گرفته می شود. کره شیا مملو از اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای استرئیک ، اولئیک و لینولئیک و همچنین ویتامین ها ، مواد معدنی و کاتچین ها است، کره شیا بدلیل بوی بسیار تندی که دارد برای قابل استفاده بودن بصورت خالص ابتدا تصفیه شده وسپس مورد استفاده قرار می گیرد. هر دو شکل تصفیه شده و غیرقابل تصفیه از کره شیا وجود دارد، ،کره شیا تصفیه نشده برنگ زرد و دارای بوی تند بوده و کره شیا تصفیه شده برنگ سفید و فاقد بو می باشد. کره شیا هم برای پوست و هم برای موهای شما فواید زیادی دارد.

کره شیا می تواند به مرطوب شدن پوست های که حتی پوسته پوسته و شدیدن خشک شده اند کمک شایانی بکند. پس ازمالیدن کره شیا روی پوست ، کره شیا بافتی مانند روغن به خود می گیرد و به سرعت توسط پوست جذب می شود. کره شیا با تامین رطوبت می تواند به رفع سفتی و خشکی پوست کمک کند. کره شیا را می توان به عنوان مرطوب کننده در تمام طول سال استفاده کرد. در زمستان در آب و هوای سرد ، وقتی پوست می تواند خشک و پوسته پوسته شود ، هیدراتاسیون را احیا کرده و پوست شما را در جاهایی که ممکن است دچار تحریکات پوستی یا ریختن بیش از حد پوست شوید ، تسکین می دهد. در تابستان ، این محصول عالی است ، پس از یک روز در آفتاب ماندن برای بازگرداندن هیدراتاسیون پوست و آرام کردن پوست استفاده می شود.

استفاده از کره شیا در کرم های دست رایج است ، زیرا می تواند پوست خشک و همچنین کوتیکول های پوست را صاف کند.

ویژگی انحصاری آرگان الکسیر نصبت به کرم های موجود در بازار صد درصد گیاهی بودن آرگان الکسیر می باشد در آرگان الکسیر از هیچ نوع مواد نگهدارنده و شیمیای استفاده نشده است ترکیبات آرگان الکسیر خوراکی بوده و در صورت استفاده در روی لب و خوردن آن هیچ نوع عارضه ای ندارد، آرگان الکسیر برای آزمایش های سلامت خود روی هیچ جانور زنده و آزمایشگاهی آزمایش نشده و تنها با استفاده اشخاص به نقاط ضعف و قوت آن پی برده شده است. آرگان الکسیر محصول صد در صد طبیعی و گیاهی می باشد،  آرگان الکسیر برای صورت و گردن و دستها و نواحی آرنج توصیه می شود ، باتوجه به گیاهی بودن محصول آرگان الکسیر ابتدا کمی از آرگان الکسیر را روی دست و یا کشاله ران مالیده و با گذشت ۲۴ ساعت اگر ایجاد حساسیت نکرد بر روی پوست صورت استفاده نمایید، ویژگی بی نظیر آرگان الکسیر رایحه کاکائو و وانیل آن می باشد ، قبل از رفتن به رختخواب مقدار کمی آرگان الکسیر را با نوک انگشت نشانه بر روی پوست به آرامی ماساژ دهید، دانه های ریز محلول در آرگان الکسیر به گونه ای در این فرمول قرار گرفته که ضمن ماساژ پوست و لذت بخش بودن آن در ادامه ماساژ ذوب و جذب پوست می گردد آرگان اکسیرخوابی آرم ورویای را برای شما به ارمغان خواهد آورد ، با استفاده از آرگان الکسیر قبل از خواب زمانی که شما در خوابی آرام به سر می برید پوست شما در حال باز سازی و ترمیم خود می باشد. جهت مشاوره رایگان با کارشناسان پوست و موی شرکت روغن طلای آسیا تماس بگیرید. ویا در پیج اینستا گرام وسایت شرکت روغن تلای آسیا سئوالات خود را مطرح کنید.

تلفن ۸۸۶۶۳۹۶۳- ۰۲۱

www.arganole.comسایت

Arganole_ اینستا گرام

روغن آرگان سرشار از ویتامین  E می باشد. روغن آرگان  به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانی بودن آن و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست ترمیم موهای آسیب دیده از مواد شیمیای ، ترمیم موخوره وتقویت ریشه وساقه مو مشهور می باشد. در حقیقت، روغن آرگان برای ترمیم ودرمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. شاید مهمترین مزیت روغن آرگان نسبت به روغن های درمانی و ترمیم گر دیگر که به بلندای تاریخ در بین ملت های مختلف مورد مصرف داشته اند، ویژگی نفوذ بسیار سریع ریز مولکول های روغن آرگان به بافت های میانی پوست و مو می باشد، به همین دلیل زمانی که از رو غن آرگان استفاده می نماییم هیچ گونه آثار چربی بر روی پوست باقی نمانده و روغن آرگان بصورت کامل جذب پوست و یا مو می گردد، اما در این بین از خواص معجزه گر روغن نارگیل با ترکیبات شگفت انگیز از اسید چرب غیر اشباع و ویتامین های حلال در چربی همچون تیامین که خواص شگفت انگیزی برای پوست و مو دارند نیز نباید غافل شد.

روغن نارگیل به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود، به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. روغن نارگیل بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای مو می باشد. به هیمن دلیل روغن نارگیل را در بسیاری از خانه ها می بینید و معمولن  اعضای خانوادهروغن نارگیل را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند.

پژوهشی در هند نشان می دهد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد. به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می نماید.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند. این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند. روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

درمان شوره سر یکی از خواص روغن نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرمی باشند . مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.در کنار ویژگی های منحصر به فرد روغن آرگان و نارگیل که فصول مختلفی را می توان به آن اختصاص داد روغن کنجد نیز ترکیبات انحصاری خود را دارد، وجود اسید های چرب غیر اشباع ۴۱% اسید لینولئیک،۳۱%اسید اولئیک و ۵%اسید استئاریک خاصیت انحصاری به روغن کنجد برای ترمیم بافت های مختلف بخشیده است. استفاده از روغن کنجد نه تنها باعث تقویت موها می‌شود، بلکه رشد موهای جدید را افزایش می‌دهد. روغن کنجد برای موهای شکننده و مستعد شکنندگی بسیار مفید است. شکنندگی موها باعث ریزش مو می‌شود. روغن کنجد به نرم کردن موهای زبر و خشن کمک می‌کند استرس به عنوان عاملی اساسی در ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. خواص خنک کننده‌ی روغن کنجد به کاهش استرس کمک می‌کند. روغن کنجد ضد آفتابی طبیعی است. روغن کنجد از موها در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند. روغن کنجد نه تنها از موها در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند بلکه همچنین مانع اثرات مضر آلودگی نیز می‌شود.
روغن کنجد به خاطر خواص خود برای تیره‌تر کردن رنگ موها شناخته شده است. از اینرو، استفاده از روغن کنجد برای کسانی که از سفید شدن زود هنگام موها رنج می‌برند مفید است.مولتی اُلهMulti Ole  سگانه  روغن آرگان ،روغن نارگیل و روغن کنجد بکر است که در شرایط و میزان خاص با اسانس های آرام بخش گیاهی ترکیبی منحصر به فرد ساخته است روغن مولتی اُله Multi Oleعلاوه بر دارا بودن تمامی خواص روغن آرگان خالص بدلیل مخلوط شدن به روغن های کنجد و نارگیل که تولید داخل می باشند با حفظ اثرات مثبت روغن نارگیل و کنجد از قیمت مناسب تری نسبت به روغن آرگان خالص برخوردار می باشد ، استفاده اختصاصی روغن مولتی اُله Multi Oleبرای مو و ابرو می باشد اما روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای نرمی پوست دست نیز می توانید استفاده نمایید. از آنجا که روغن نارگیل جذب مناسبی در پوست نداشته و باعث بستن منافذ پوستی می گردد، بنابراین روغن مولتی اُله Multi Oleبرای استفاده در پوست صورت پیشنهاد نمی شود ، روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای پوست صورت استفاده ننمایید ،در صورت استفاده از روغن مولتی اُله برای ماساژ دیگر قسمت های بدن در زمان آفتاب گیری ،پس از اتمام گرفتن آفتاب ویا دریافت ماساژ روغن مولتی اُله Multi Oleرا با دوش آب ولرم از روی بدن خود شستشو نمایید.مولتی اُله حاصل سال ها تجربه تخصصی شرکت روغن طلای آسیا در استفاده از روغن های آرایشی برای پوست و مو می باشد مهمترین دلیل رسیدن به این ترکیب جدید که خواص روغن آرگان خالص را در کنار روغن های دیگر داشته باشیم ،شرایط اقتصادی خاص و پایین نگهداشتن قیمت مصرف کننده با حفظ کیفیت محصول مورد نظر شرکت روغن طلای آسیا می باشدامیدواریم تجربه خوبی در استفاده از روغن مولتی اُله داشته باشید .تلفن های مشاوره ۰۲۱،۸۸۶۶۳۹۶۳  -021،۸۸۶۶۳۹۶۴