چرا روغن آرگان خالص را پیشنهاد می دهیم

روغن آرگان با توجه به نوع تهیه و روش استخراج به دو نوع آرایشی و خوراکی تقسیم می­شود. روغن آرگان آرایشی از دانه های کمتر رسیده شده تهیه می گردد، نوع آرایشی آن طعم تلخ دارد اما قابل استفاده به عنوان خوراکی هم می­باشد. روغن آرگان خوراکی از دانه های رسیده شده تهیه می گردد . در روش تهیه روغن آرگان خوراکی  پس از خارج کردن دانه ها از پوسته سخته هسته آرگان ،دانه ها را ابتدا تف داده و پس از سرد  شدن روغن آنرا به روش پرس سرد ویا به روش صنعتی استخراج می نمایند، تف دادن دانه های آرگان رنگ روغن آرگان خوراکی را به قهوه ای متمایل کرده و طعم برشته شدن به روغن آرگان خوراکی می دهد که طعم بسیار مطلوبی می باشد. روغن آرگان خوراکی را نباید برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده کرد، با توجه به تغییر رنگ و طعم و بوی روغن آرگان خوراکی احتمال تقلب در روغن آرگان خوراکی بیشتر از روغن آرگان آرایشی می باشد ، بخاطر همین روغن آرگان خوراکی را به هیچ وجه نباید روی پوست و مو استفاده کرد..

کاربردهای آرایشی و درمانی روغن آرگان

محرک رشدتار مو های ضعیف، افزایش شفافیت و حجم مو برای موهای آسیب دیده در اثر رنگ، مواد شیمیایی و حرارت، رفع شکنندگی و تقویت موهای رنگ شده.

خاصیت مرطوب کنندگی برای پوستهای خشک، ترمیم کننده طبیعی و بازسازی پوست جهت از بین بردن عوارضی ناشی از استفاده ی لوازم آرایشی و محافظت روزانه ازپوست در مقابل سرما و گرمای هوا

جلوگیری از التهابات پوستی ناشی از پرتودرمانی،رفع ترک و خشکی­های شدید موضعی و سوختگی ناشی از که بر روی پوست باقی می ماند.

روغن آرگان خالص سرشار از اومگا ۳ ،۶ و ۹ می باشد. روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین ای می باشد،روغن آرگان خالص به تولید هورمون های جنسی کمک کرده و گردش آن ها را بهتر می کند،

نفوذ پذیری بالای روغن آرگان خالص به لایه های میانی پوست و مو باعث استحکام و تقویت ریشه و ساقه مو همچنین موجب بالا رفتن خاصیت کشسانی پوست می گردد.

روغن آرگان خالص با نفوذ به بافت میانی ناخن باعث استحکام ناخن شده و از پوسته پوسته شدن پیش گیری کرده و بافت های آسیب دیده را درمان می نماید.

برخی از خواص کم نظیر روغن آرگان خالص

ترمیم ناخن های لایه لایه شده

رشد ناخن

تقویت کننده ی لایه های صدفی ناخن

خاصیت مقاومت و استحکام بخشی به ناخن

استحکام تار های ضعیف مو

رفع مو خوره

درمان مو های آسیب دیده از رنگ و مواد شیمیای

تقویت ریشه و ساقه مو

براقی و شفافیت مو

تقویت و شادابی ابرو جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید روغن آرگان خالص و روش های استفاده از آن با مشاوران ما تماس بگیرید. ۸۸۶۶۳۹۶۳ ۰۲۱

تهیه کنندگان:

Zoubida Charrouf1 and Dominique Guillaume2

۱ Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Rabat, Morocco

۲FRE 2715, Reims, France

برگردان :شرکت روغن طلای آسیا. سحر سنگسری

روغن آرگان: رویدادهای مهم، ترکیب و تاثیر بر روی سلامتی

روغن خوراکی آرگان، نخستین بار توسط زنی از ساکنان بومی‌ مراکش با خرد کردن هسته‌ی برشته شده‌ی میوه‌های Argania Spinosa (آرگانیا اسپینوسا) تهیه شد. روغن آرایشی آرگان، چندی بعد از هسته‌های برشته نشده، بدست آمد. در حال حاضر، درخت آرگان، به علت وجود شرایط نامساعد، از لحاظ اندازه، کوچک شده است. برای حل این مشکل برنامه‌یی در جهت افزایش ارزش اقتصادی این درخت در مراکش به اجرا گذاشته شده است. برای این که بومیان مراقبت بیشتری از درخت‌های خودروی آرگان بکنند، در این برنامه ترتیبی اتخاذ شد تا بخش اصلی درآمد بومیان از فروش محصولات درخت آرگان به دست آید. این روغن به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا مورد توجه مصرف کننده‌گان قرار گرفت. در نتیجه، هر ساله شرکت‌های تعاونی‌یی جدیدی، برای تولید روغن آرگان (با کیفیت برتر و در مقیاس گسترده‌تر)، راه‌اندازی می‌شود. طعم لذیذِ روغن آرگان که دارای سطح بالایی از اسید چرب اشباع نشده است، باعث شده که از نظر تجاری، بازار این روغن سریعا، به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد. این روزها، بازاریابان، روغن آرگان را در سرتاسر دنیا، با کیفیت استاندارد بازاریابی می‌کنند. ضمنا کشاورزان مراکشی ای که شروع به کاشت درخت آرگان کرده‌اند، موفقیت کامل این برنامه‌ها را تایید می‌کنند. این مقاله، چکیده‌یی از شیوه‌هایی ست که از آن‌ها برای تهیه‌ی روغن آرگان و ترکیبات آن و طراحی روش‌های تضمین کیفیت روغن آرگان موجود استفاده می‌شود و ضمنا شامل بررسی‌هایی ست که تاثیر روغن آرگان بر روی سلامت انسان را نشان می‌دهد.

 

مقدمه

روغن آرگان، بعد از طی مراحل پردازش متعدد (Argania Spinosa (L) Skeels)، از درخت آرگان، تهیه می‌شود[۱]. در صورتی که مغز هسته‌های میوه‌ی آرگان، قبل از آسیاب شدن، کمی برشته شوند روغن خوراکی آرگان، بدست می‌آید. از مغز هسته‌های برشته نشده روغنی به دست می‌آید که در محصولات آرایشی زنان مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن آرگان، تا دهه‌ی ۸۰، تنها در بطری‌های پلاستیکی بازیافتی در کنار جاده‌های خاکی مراکش، به جهان‌گردان عرضه می‌شد و جزو جاذبه‌های توریستی مراکش محسوب می‌شد. اکنون از این روغن، به عنوان گرانترین روغن گیاهی دنیا، یاد می‌شود و این نتیجه‌ی برنامه‌ی هدفمند و فشرده در جهت حفظ درخت آرگان و تولید روغن آرگان با کیفیت درجه‌بندی شده سطح بالا در سازمان‌های تعاونی زنان روستایی است[۱]. در این برنامه تحقیقات مربوط به کیفیت شیمیایی روغن آرگان و کیفیت میکروبیولوژیکی آن مورد بررسی قرار گرفت و روش­های تولید و فرآوری آن اصلاح شد. خواص درمانی روغن آرگان در محافظت از قلب و عروق موجب محبوبیت و مورد توجه قرار گرفتن این روغن شده است. در این مقاله، بعد از توضیح مختصر در خصوص اهمیت درخت آرگان در سیستم اقتصادی مراکش این روغن از جنبه­ های مختلف مورد بررسی قرار می­گیرد.

مرور ادامه

درخت آرگان که تنها در مراکش و معدود نقاط دیگری در شمال آفریقا یافت می­شود، در سال­های اخیر اهمیت ویژه ای یافته است. از دانه ­های این درخت، روغنی گرفته می­شود که به دلیل خواص شفابخشی که دارد اکسیر طلایی لقب گرفته است.

این روغن به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برایش وجود دارد از گران­ترین روغن های جهان است که در دو زمینه ی آرایشی و خوراکی استفاده می­شود

روغن آرگان سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک است  که حاوی ویتامین E می باشد. خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن روغن آرگان به سبب وجود این اسیدهاست.

در تحقیقات علمی ثابت شده است که این روغن می­تواند آسیب­های پوستی ناشی از افزایش سن را که موجب از دست رفتن آب پوست و نیز انعطاف­پذیری پوست می­شود، ترمیم کند. مرور ادامه