بهترین و بدترین محصولات  زیبایی برای پسوریازیس

مواد رایج موجود در پاک کننده ها ، شامپوها و محصولات مراقبت از پوست می توانند به درمان پسوریازیس شما کمک کنند ، اما سایر مواد ممکن است فقط به تحریک بیشترپوست منجر شوند. در اینجا بررسی های علمی وتحقیقی در خصوص تاثیر گذار ترین مواد برای شما آورده شده ،این تحقیق در سال ۲۰۱۳ توسط بت دبلیو اورنشتاین و دکتر فرخ سهرابی انجام شده است

بخشی از درمان پسوریازیس شما ممکن است شامل کمک های بهداشتی و زیبایی روزمره شامل شامپو و موارد مراقبت از پوست باشد،این محصولات را با تشخیص پزشک معالج از داروخانه تهیه کنید. بررسی دقیق برچسب مواد  به شما کمک می کند که بدانید کدام یک از مواد به کاهش خارش و نرم شدن پوست کمک می کند و کدام یک می تواند پوست شما را تحریک کرده و حتی التهاب ایجاد کند . از بین همه محصولات درمان و التیام پسوریازیس ، یافتن بهترین محصولات برای شما ممکن است آزمایش و خطا داشته باشد. این راهنما شما را در انتخاب محصول مناسب کمک خواهد کرد.

اسید سالیسیلیک

اسید سالسیلیک  داروی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای درمان پسوریازیس می باشد ، اسید سالیسیلیک در محصولات مختلفی از جمله شامپوها ، پمادها ، لوسیون ها ، کرم ها ، صابون ها و خمیرها موجود است. سالیسیلیک به نرم شدن پوسته ها و لایه برداری یا بلند شدن آنها از روی پوست کمک می کند. اسید سالسیلیک می تواند مفید باشد به شرطی که طبق دستورالعمل از آن استفاده کنید. ماندن اسید سالیسیلیک به مدت طولانی روی پوست (یا پوست سر) می تواند باعث تحریک یا سوزش شود. اگر شامپوی شما دارای اسید سالیسیلیک است و آن را بیشتر برای موهای سر خود استفاده می کنید ، اسید سالسیلیک ساقه های مو را ضعیف کرده و منجر به شکستگی و ریزش مو می شود،با قطع مصرف شامپو موهای شما به حالت طبیعی برمی گردد.

سولفاتها

بیشتر شامپوها حاوی سولفات هستند تا کف غنی ایجاد کند ،- سولفات از طرفی باعث کف فراوان می شود از طرفی می توانند پوست سر را تحریک کنند. اگر پوست سر و پوستی پسوریازیس دارید ، به دنبال شامپوهای بدون سولفات باشید. سولفاتها ممکن است تحت عنوان سدیم لوریت سدیم (یا لوریل) سولفات یا لوریل سولفات آمونیوم ذکر شوند.معمولن شامپو های بچه فاقد سولفات می باشند.

قطران ذغال

قطران ذغال یکی دیگر از مواد مورد تأیید FDA برای درمان پسوریازیس از جمله پسوریازیس پوست سر است. با این حال ، ممکن است بخواهید قطره ذغال را در ناحیه کوچکی از پوست خود آزمایش کنید تا مطمئن شوید باعث تحریک یا قرمزی نمی شود. از آنجا که قطران ذغال باعث حساسیت بیشتر پوست شما در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید می شود ، اگر قرار است مدت زمان طولانی در خارج باشید حتماً از کرم ضد آفتاب در مناطق تحت درمان استفاده کنید. استفان ویس ، از موسسه پوست ویس در بوکا راتون ، فلوریدا می گوید: “قطران ذغال ممکن است کثیف باشد ، بنابراین بعضی از افراد دوست ندارند از آن استفاده کنند.” و باعث ایجاد لکه های کمتری می شود ، اما همچنین دارای اثربخشی کمتری هستند و یافتن آنها دشوارتر است.

روغن درخت چای

دکتر ویس در مورد روغنی که از برگ های درخت بومی استرالیا استخراج می شود ، می گوید: “زمانی روغن چای به عنوان داروی پسوریازیس دیده می شد.” “حالا ، نه خیلی”. برخی از افراد گزارش می کنند که روغن درخت چای به تسکین علائم پسوریازیس پوست سر کمک می کند ،البته افرادی  به آن حساسیت دارند.

فلز روی

عنصر کمیاب روی در بسیاری از درمان های موضعی پسوریازیس و برخی از شامپوها یافت می شود. مطالعه ای از مرکز تحقیقات بیماری پوست در مشهد  ایران ، نشان داد که یک نرم کننده موضعی حاوی روی به عنوان یک درمان موثر برای پسوریازیس موضعی ثابت شده است.

روغن آرگان خالص

روغن آرگان که از دانه های درخت آرگان درجنوب غربی مراکش استخراج می شود ، غنی از آنتی اکسیدان است و به عنوان یک ماده غذایی ، یک درمان بهداشتی و یک ماده آرایشی محبوب شده است. با این حال ، طبق بررسی اخیر در مجله داروسازی ، کمبود مطالعات بالینی برای حمایت قطعی از اثربخشی آن وجود دارد. در بسیاری از موارد روغن آرگان خالص روی پوست های حساس تاثیر منفی گذاشته و سوزش آنرا بیشتر می کند.ضمن اینکه از خالص بودن روغن آرگان باید اطمینان کامل داشته باشیم.

کره شیا

کره شیا مملو از رطوبت است که می تواند آن را به ماده موثری در محصولات مراقبت از پوست تبدیل کند ، هنگامی که به پسوریازیس مبتلا هستید ، مرطوب نگه داشتن پوست مهم است.  کرم های پوستی که با کره شیا ساخته می شوند غلیظ تر هستند و وقتی صحبت از مرطوب کننده می شود ، کرم غلیظ تر ، بهتر است. مرطوب کننده های قوی به حفظ رطوبت طبیعی پوست کمک می کنند.

کره کاکائو

از بین محصولات طبیعی ،کره کاکائو بدلیل داشتن ماده فنل بهترین مرطوب کننده پوست است ، کره کاکائو پوسته پوسته های ناشی از پسوریازیس را التیام بخشیده و بافت های فرسوده را ترمیم می نماید، در هنگامی که کره کاکائو را روی پوست قرار می دید به ملایمت ذوب شده و لایه ای محافظپروی پوست ایجاد می نماید ، از طرفی با نفوذ به لایه های میانی پویت بافت های آسیب دیده را ترمیم می نماید ، کره کاکائو التهاب پوست را کاهش داده و از خارش آن جلو گیری می کند.

مواد ضد خارش

چندین ماده برای درمان خارش توسط FDA تأیید شده است: کالامین ، هیدروکورتیزون (یک استروئید ضعیف) ، کافور ، دیفن هیدرامین هیدروکلراید (HCl) ، بنزوکائین و منتول. با این حال آنها را با احتیاط امتحان کنید ، زیرا برخی از آنها می توانند تحریک و خشکی پوست را افزایش دهند.

عطر یا الکل

اگر پوست حساسی دارید ، به دنبال محصولات و شامپوهای مراقبت از پوست بدون عطر باشید. رایحه هایی که برای ایجاد بوی خوب در محصولات و یا فقط خنثی کردن بوی آنها اضافه می شوند ، می توانند تحریک کنندگی داشته باشند (ممکن است «بدون بو» رایحه ای نداشته باشد). همچنین ، ویس توصیه می کند از محصولات حاوی الکل خودداری کنید ، زیرا پوست را خشک می کند

برخی از افراد نسبت به برخی دیگر از نسبت به مواد خالص و گیاهی مانند روغن آرگان خالص ، کره شیا و کره کاکائو حساسیت بیشتری دارند. اگر مطمئن نیستید که در برابر یک محصول چگونه واکنش نشان می دهید ، قبل از استفاده ، آن را روی ناحیه کوچکی از پوست آزمایش کنید. و اگر حساسیت داشتید محصولات دیگر را امتحان کنید.جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران پوست وسلامت ما تماس بگیرید و یا سئوالات خود را در صفحه اینستاگرام از ما بپرسید.

تلفن مشاوره رایگان ۸۸۶۶۳۹۶۳ ۰۲۱

اینستاگرام arganole_

این که آیا مراقبت از ناخن شما نوعی مراقبت از خود است ، یک حقیقت است زیرا سالم بودن ناخن علاوه بر زیبای، سلامت جسم را نشان می دهد ، نگه داشتن ناخن ها به صورت سالم وزیبا یک سرمایه گذاری ارزشمند است. و خبر خوب این است که ناخن های سالم به زمان نیاز دارند ، نه پول.
بهترین مسیر برای رسیدن به ناخن های زیبا و بلند ، بیشتر از طریق عادات سبک زندگی ساده است ، نه مواد وابزار ناخن گران. داشتن ناخن های سالم به معنای دور ریختن برخی از عادت های بد، مانند استفاده از ناخن های خود به عنوان چاقوی جیبی و یا برای جویدن است. برای آشنای با نحوه و چگونگی مراقبت از ناخن، ما با متخصصان درمورد میزان نیاز مراقبت روزمره ناخن صحبت کردیم. این مراحل را دنبال کنید و مطمئن باشید با رعایتاین نکات ناخن های قوی تر و بلندتری خواهید داشت.
چگونه ناخن ها را تقویت کنیم

ناخن های خود را مرطوب کنید

مرطوب کنندگی راز خوبی برای سلامت پوست است ، اما اغلب در مراقبت از ناخن نادیده گرفته می شود. اگرچه ناخن های خشک و شکننده می توانند نتیجه بسیاری از عوامل باشند ، اما در نهایت حفظ رطوبت است ، بنابراین رطوبت مناسب را اساس برنامه مراقبت از ناخن خود بدانید. هنگام استفاده از لوسیون دست ، کمی بیشتر به ناخن های خود توجه کنید. بسیاری از محصولات ناخن مرطوب کننده در بازار وجود دارد ، اما استفاده از مرطوب کننده تنها نیمی از مراقبت هست ناخن های قوی بیشتر از یک کرم یا سرم نیاز به مراقبت دارند ، ضمن اینکه برخی کرم های گیاهی بسیا اثر گذار می باشد.

کوتیکول های خود را تنها بگذارید

معمولاً بریدن ، عقب راندن یا تلاش برای خلاص شدن از شر کوتیکول ها کاملاً عادی است ، اما کوتیکول ها دشمن نیستند. در حقیقت ، طبق گفته Dana Stern ، MD ، متخصص پوست و ناخن، عقب راندن و یا بریدن پوست های کناری کوتیکول های شما می تواند ضرری بیش از فایده داشته باشد ، حتی اگر یک تکنسین ناخن فردی ماهر باشد.ابزار مانیکور در تماس با سطح ناخن آنرا نازک و شکننده کرده و در مراحل رشد زمانی که به قسمت بیرونی و نوک ناخن برسد شکننده تر خواهد بود، دکتر استرن می گوید که کوتیکول آسیب دیده می تواند ناخن ها را آسیب پذیر و در معرض خطر عفونت قرار دهد.

میشل گرین ، MD ، یک متخصص پوست ، موافق است که کوتیکول هایی که به خوبی نگهداری نمی شوند می توانند اثر دومینو داشته باشند. دکتر گرین می گوید: “هنگامی که کوتیکول های شما خشک می شوند یا آسیب می بینند می تواند بستر ناخن را آسیب برساند و بر روی رشد ناخن های شما تأثیر بگذارد.” وی توصیه می کند که برای محافظت و تقویت ناخن های خود مرطوب کننده کوتیکول ها با کرم یا روغن های گیاهی استفاده نمایید.

از تماس ناخن ها با آب کم کنید.

شستن ظروف ویا شستشوی دست های خود را متوقف نکنید ، اما به روشهایی که می توانید زمان تماس ناخنهایتان را با آب کاهش دهید . تماس زیاد آب می تواند ساختار ناخن را ضعیف کند. به عنوان مثال ، هنگام شستن ظروف یا سایر کارهای شستشو ، استفاده از دستکش را در نظر بگیرید.
می دانید که ناخن های نرم و خمیده بعد از استحمام طولانی چقدر نرم می شوند؟ این را در نظر بگیرید: «ناخن مانند اسفنج است. به عنوان مثال ۱۰۰۰ برابر بیشتر از پوست جذب آب دارد و بنابراین آب می تواند به راحتی در ناخن پخش شود. ” قرار گرفتن در معرض بیش از حد آب می تواند سلولهای ظریف ناخن را تحت فشار قرار دهد (که انیوسیت نامیده می شوند) ، که می تواند منجر به شکنندگی ، لایه برداری و شکستگی ناخن شود.
به همین دلیل خیساندن ناخن ها قبل از مانیکور یک عمل بد است. به گفته دکتر گرین ، این کار باعث می شود تا ناخن های شما در معرض عفونت نباشند ، بلکه اجازه نمی دهد که لاک به همان اندازه بچسبد یا دوام بیاورد.

 ملایم باشید

بهترین مراقبت از ناخن ، مراقبت ملایم است ، طبق گفته سوزان سی تیلور ، MD ، متخصص پوست و متخصص در زمینه درمان رنگ پوست می گوید: “گاهی اوقات افراد انتهای ناخن را با ناخن گیر می گیرندآنها تا حدی ناخن راکوتاه کرده که به گوشت زیر ناخن آسیب می زنند .” “شما نباید چنین کاری کنید ، زیرا این عمل می تواند صفحه ناخن را از بستر زیرین جدا کند و سپس می توانید به یک عفونت قارچی باکتریایی مبتلا شوید.”
به دلایل مشابه ، باید در برابر میل استفاده از ناخن های خود به عنوان ابزار جایگزین مقاومت کنید – مهم نیست که چقدر راحت باشد. (روشهای خلاقانه دیگری برای باز کردن یک قوطی نوشابه وجود دارد.) و اگر به مانیکور اکریلیک یا ژل علاقه مند هستید باید آن را با کمترین میزان انجام دهید. دکتر تیلور می گوید: “هنگامی که [ناخن های اکریلیک یا ژل] را جدا می کنید ، صفحه ناخن را لایه برداری می کنید و این باعث ضعیف شدن ناخن های شما می شود – بنابراین منفی است.”

با ناخن های خود مانند موهای خود رفتار کنید

این قانون طلایی جدید است. مو و ناخن هر دو از پروتئین های کراتین تشکیل شده اند ، بنابراین منطقی است که بسیاری از قوانین یکسان برای درمان اعمال شوند. دکتر استرن می گوید که هر دو مو و ناخن می توانند در اثر پردازش بیش از حد دچار کمبود آب و آسیب شوند. پاک کردن مکرر لاک ، ژل و اکریلیک برای ناخن ها آنچه را که رنگ ها ، مواد شیمیایی و حرارت به موها وارد می کند انجام می دهد. همانطور که آبرسانی می تواند به ترمیم مو مانند موهای زائد و شکاف ، کمک کند باعث بهبود خشکی و شکنندگی ناخن ها می شود.
 هیدراتاسیون پایه و اساس است. “همانطور که شما موهای خود را با نرم کننده مرطوب یا غنی می کنید ، کوتیکول های ناخن شما هم برای سالم ماندن و رشد مناسب باید با مرطوب کننده های قوی تغذیه شوند


دمای هوا را در نظر بگیرید

زمستان می تواند یک زمان سخت برای پوست ، مو و ناخن ها باشد. آب و هوای خنک و خشک نه تنها می تواند باعث شکننده شدن ناخن ها شود ، بلکه دکتر استرن می گوید نوسانات شدید دما از بیرون رفتن به داخل خانه می تواند صدمات بیشتری وارد کند. وی می گوید تغییر مکان از خانه یا محل کار گرم شده به هوای سرد و خنک باعث انقباض و گسترش سلول های ناخن به طور مکرر می شود و در نتیجه بین سلول ها ضعیف می شود و منجر به شکستگی می شود. استفاده از دستکش در زمستان هوشمندانه است ،استفاده از یک کرم مرطوب کننده هم لایه ای محافظ برای ناخن خواهد بود

در مورد محصولات خود تجدید نظر کنید

پاک کننده لاک ناخن: در بهترین حالت ، از پاک کننده لاک ناخن کاملاً خودداری می کنید. اما از آنجا که اکثر ما لذت یک مانیکور خوب را کاملاً از دست نخواهیم داد ، بهتر است در عوض از پاک کننده های غیر استون که حاوی روغن و مواد آبرسان هستند استفاده کنید.

برس ناخن: به جای اینکه زیر ناخن خود را با ابزاری مانند فیلر که دکتر تیلور در مورد آن هشدار می دهد حفر کنید ، از یک برس ناخن ملایم برای پاک سازی آلودگی استفاده کنید. یا ، برای یک گزینه مفید ، از یک مسواک اضافی کنید.
محصولات رشد ناخن:. دکتر استرن می گوید: ” بسیاری از محصولات به اصطلاح درمان ناخن یا رشد ناخن در بازار ، لاک های ناخن شفاف با مواد افزودنی کالا های تجاری می باشند که فاقد اعتبار علمی هستند.”
با رشد ناخن صبور باشید
اگر دارای ناخن های با رشد کم هستید. عادت های سالم به علاوه صبر در مراقبت از ناخن جواب می دهد. اما تمرکز اصلی باید بر روی چگونگی تقویت ناخن ها باشد ، نه حل معمای نحوه رشد سریع ناخن ها. اگر مراقبت از ناخن را به خوبی انجام دهید ، ناخن های محکمتر می توانند به ناخن های بلندتر منجر شوند ، اما همه اینها به زمان نیاز دارد. اگر با ناخن های شکننده و شکستگی مداوم مبارزه می کنید ، هوشمندانه است که ناخن های خود را کوتاه کنید تا دوباره قدرت خود را بدست آورید سپس آنها پایه لازم برای رشد طولانی تر را خواهند داشت.

تلفن های مشاوره رایگان ۸۸۶۶۳۹۶۴-۰۲۱

چرا روغن آرگان خالص را پیشنهاد می دهیم

روغن آرگان با توجه به نوع تهیه و روش استخراج به دو نوع آرایشی و خوراکی تقسیم می­شود. روغن آرگان آرایشی از دانه های کمتر رسیده شده تهیه می گردد، نوع آرایشی آن طعم تلخ دارد اما قابل استفاده به عنوان خوراکی هم می­باشد. روغن آرگان خوراکی از دانه های رسیده شده تهیه می گردد . در روش تهیه روغن آرگان خوراکی  پس از خارج کردن دانه ها از پوسته سخته هسته آرگان ،دانه ها را ابتدا تف داده و پس از سرد  شدن روغن آنرا به روش پرس سرد ویا به روش صنعتی استخراج می نمایند، تف دادن دانه های آرگان رنگ روغن آرگان خوراکی را به قهوه ای متمایل کرده و طعم برشته شدن به روغن آرگان خوراکی می دهد که طعم بسیار مطلوبی می باشد. روغن آرگان خوراکی را نباید برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده کرد، با توجه به تغییر رنگ و طعم و بوی روغن آرگان خوراکی احتمال تقلب در روغن آرگان خوراکی بیشتر از روغن آرگان آرایشی می باشد ، بخاطر همین روغن آرگان خوراکی را به هیچ وجه نباید روی پوست و مو استفاده کرد..

کاربردهای آرایشی و درمانی روغن آرگان

محرک رشدتار مو های ضعیف، افزایش شفافیت و حجم مو برای موهای آسیب دیده در اثر رنگ، مواد شیمیایی و حرارت، رفع شکنندگی و تقویت موهای رنگ شده.

خاصیت مرطوب کنندگی برای پوستهای خشک، ترمیم کننده طبیعی و بازسازی پوست جهت از بین بردن عوارضی ناشی از استفاده ی لوازم آرایشی و محافظت روزانه ازپوست در مقابل سرما و گرمای هوا

جلوگیری از التهابات پوستی ناشی از پرتودرمانی،رفع ترک و خشکی­های شدید موضعی و سوختگی ناشی از که بر روی پوست باقی می ماند.

روغن آرگان خالص سرشار از اومگا ۳ ،۶ و ۹ می باشد. روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین ای می باشد،روغن آرگان خالص به تولید هورمون های جنسی کمک کرده و گردش آن ها را بهتر می کند،

نفوذ پذیری بالای روغن آرگان خالص به لایه های میانی پوست و مو باعث استحکام و تقویت ریشه و ساقه مو همچنین موجب بالا رفتن خاصیت کشسانی پوست می گردد.

روغن آرگان خالص با نفوذ به بافت میانی ناخن باعث استحکام ناخن شده و از پوسته پوسته شدن پیش گیری کرده و بافت های آسیب دیده را درمان می نماید.

برخی از خواص کم نظیر روغن آرگان خالص

ترمیم ناخن های لایه لایه شده

رشد ناخن

تقویت کننده ی لایه های صدفی ناخن

خاصیت مقاومت و استحکام بخشی به ناخن

استحکام تار های ضعیف مو

رفع مو خوره

درمان مو های آسیب دیده از رنگ و مواد شیمیای

تقویت ریشه و ساقه مو

براقی و شفافیت مو

تقویت و شادابی ابرو جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید روغن آرگان خالص و روش های استفاده از آن با مشاوران ما تماس بگیرید. ۸۸۶۶۳۹۶۳ ۰۲۱

روغن آرگان سرشار از ویتامین  E می باشد. روغن آرگان  به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانی بودن آن و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست ترمیم موهای آسیب دیده از مواد شیمیای ، ترمیم موخوره وتقویت ریشه وساقه مو مشهور می باشد. در حقیقت، روغن آرگان برای ترمیم ودرمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. شاید مهمترین مزیت روغن آرگان نسبت به روغن های درمانی و ترمیم گر دیگر که به بلندای تاریخ در بین ملت های مختلف مورد مصرف داشته اند، ویژگی نفوذ بسیار سریع ریز مولکول های روغن آرگان به بافت های میانی پوست و مو می باشد، به همین دلیل زمانی که از رو غن آرگان استفاده می نماییم هیچ گونه آثار چربی بر روی پوست باقی نمانده و روغن آرگان بصورت کامل جذب پوست و یا مو می گردد، اما در این بین از خواص معجزه گر روغن نارگیل با ترکیبات شگفت انگیز از اسید چرب غیر اشباع و ویتامین های حلال در چربی همچون تیامین که خواص شگفت انگیزی برای پوست و مو دارند نیز نباید غافل شد.

روغن نارگیل به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود، به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. روغن نارگیل بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای مو می باشد. به هیمن دلیل روغن نارگیل را در بسیاری از خانه ها می بینید و معمولن  اعضای خانوادهروغن نارگیل را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند.

پژوهشی در هند نشان می دهد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد. به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می نماید.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند. این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند. روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

درمان شوره سر یکی از خواص روغن نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرمی باشند . مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.در کنار ویژگی های منحصر به فرد روغن آرگان و نارگیل که فصول مختلفی را می توان به آن اختصاص داد روغن کنجد نیز ترکیبات انحصاری خود را دارد، وجود اسید های چرب غیر اشباع ۴۱% اسید لینولئیک،۳۱%اسید اولئیک و ۵%اسید استئاریک خاصیت انحصاری به روغن کنجد برای ترمیم بافت های مختلف بخشیده است. استفاده از روغن کنجد نه تنها باعث تقویت موها می‌شود، بلکه رشد موهای جدید را افزایش می‌دهد. روغن کنجد برای موهای شکننده و مستعد شکنندگی بسیار مفید است. شکنندگی موها باعث ریزش مو می‌شود. روغن کنجد به نرم کردن موهای زبر و خشن کمک می‌کند استرس به عنوان عاملی اساسی در ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. خواص خنک کننده‌ی روغن کنجد به کاهش استرس کمک می‌کند. روغن کنجد ضد آفتابی طبیعی است. روغن کنجد از موها در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند. روغن کنجد نه تنها از موها در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند بلکه همچنین مانع اثرات مضر آلودگی نیز می‌شود.
روغن کنجد به خاطر خواص خود برای تیره‌تر کردن رنگ موها شناخته شده است. از اینرو، استفاده از روغن کنجد برای کسانی که از سفید شدن زود هنگام موها رنج می‌برند مفید است.مولتی اُلهMulti Ole  سگانه  روغن آرگان ،روغن نارگیل و روغن کنجد بکر است که در شرایط و میزان خاص با اسانس های آرام بخش گیاهی ترکیبی منحصر به فرد ساخته است روغن مولتی اُله Multi Oleعلاوه بر دارا بودن تمامی خواص روغن آرگان خالص بدلیل مخلوط شدن به روغن های کنجد و نارگیل که تولید داخل می باشند با حفظ اثرات مثبت روغن نارگیل و کنجد از قیمت مناسب تری نسبت به روغن آرگان خالص برخوردار می باشد ، استفاده اختصاصی روغن مولتی اُله Multi Oleبرای مو و ابرو می باشد اما روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای نرمی پوست دست نیز می توانید استفاده نمایید. از آنجا که روغن نارگیل جذب مناسبی در پوست نداشته و باعث بستن منافذ پوستی می گردد، بنابراین روغن مولتی اُله Multi Oleبرای استفاده در پوست صورت پیشنهاد نمی شود ، روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای پوست صورت استفاده ننمایید ،در صورت استفاده از روغن مولتی اُله برای ماساژ دیگر قسمت های بدن در زمان آفتاب گیری ،پس از اتمام گرفتن آفتاب ویا دریافت ماساژ روغن مولتی اُله Multi Oleرا با دوش آب ولرم از روی بدن خود شستشو نمایید.مولتی اُله حاصل سال ها تجربه تخصصی شرکت روغن طلای آسیا در استفاده از روغن های آرایشی برای پوست و مو می باشد مهمترین دلیل رسیدن به این ترکیب جدید که خواص روغن آرگان خالص را در کنار روغن های دیگر داشته باشیم ،شرایط اقتصادی خاص و پایین نگهداشتن قیمت مصرف کننده با حفظ کیفیت محصول مورد نظر شرکت روغن طلای آسیا می باشدامیدواریم تجربه خوبی در استفاده از روغن مولتی اُله داشته باشید .تلفن های مشاوره ۰۲۱،۸۸۶۶۳۹۶۳  -021،۸۸۶۶۳۹۶۴

سوختگی درجه یک

سوختگی سطحی خفیفترین نوع سوختگی است که فقط لایه خارجی پوست یعنی اپیدرم را درگیر می کند. علل آن سوختگی ناشی از شعله ملایم است.

ظاهر سوختگی
پوست در محل سوختگی گرم ، قرمز و دردناک (گاهی درد شدید) و حساس به لمس است و می‌تواند کمی متورم باشد وقتی با نوک انگشت به ملایمت به ناحیه سوخته فشار وارد کنیم، قرمزی بطور موقت سفید می‌شود. سوختگی درجه یک در ابتدا بسیار دردناک است ولی معمولاً در عرض چند روز بدون بر جای گذاشتن جوشگاه و گوشت اضافه (اسکار) ، با پوسته ریزی محل سوختگی ، بهبودی می‌یابد.

درمان
استفاده از پمادهای سوختی معمول ترین روش مراقبت از پوست های آسیب دیده می باشد ،استفاده از روغن آرگان خالص بدلیل فراوانی ویتامین Eدر این روغن وجذب سریع آن به لایه های میانی پوست باعث سرعت در بهبود جای سوختگی وهر گونه اثر لکه ای ناشی از سوختگی خواهد شد.

**تــــوجـــــه**
درصورت بروز سوختگی درجه دو وسه ویا ضخم های چرکی حتمن به پزشک مراجعه نمایید.
تلفن مشاوره رایگان:۸۸۶۶۳۹۶۳ و ۸۸۶۶۳۹۶۴ -۰۲۱

موخوره
ایجاد شکاف طولی در مسیر موها یا چند شاخه‌شدن انتهای آزاد موها موخوره گفته می‌شود. به طور کلی می‌توان دلیل به وجود آمدن موخوره را استفاده از شامپوی نامناسب، خشکی بیش از حد مو در اثر سشوآر کشیدن زیاد، استفاده از لخت‌کننده‌های مو، رنگ و دکلره مو و کوتاه‌نکردن طولانی مدت موها دانست اما صرف نظر از علت ایجاد این مشکل، باید به فکر راه‌های جلوگیری و ازبین‌رفتن موخوره و درمان موخوره شدید باشیم. موهای تخریب شده قابلیت ترمیم ندارند پس برلی شروع درمان موخوره ابتدا باید موهای آسیب دیده را کوتاه کرد.

*از شوینده ها هروز استفاده نکنید!
شستشوی بیش‌از حد مو با شامپو باعث ازبین‌رفتن سبوم یا چربی طبیعی پوست سر می‌شود. سبوم یا چربی طبیعی پوست سر، به حفظ رطوبت مو کمک می‌کند و در صورتی‌که شما هر روز موها را شامپو کنید، قطعا به مرور زمان دچار خشکی مو و در نهایت موخوره شدید خواهید شد. پس در هفته ۲ یا ۳ بار بیشتر از شامپو استفاده نکنید.

*موهای خود را درست بشویید
مشکل بسیاری از افراد این است که موقع شستشوی موها با شامپو، موها را چنگ زده و باعث خردشدن موها می‌شوند. توصیه می‌شود که به جای جمع‌کردن موها بالای سر و شامپو زدن به تمام موها، فقط کمی شامپو کف دست ریخته و به آرامی پوست سر را با آن شستشو دهید و اجازه دهید ساقه موها با کف حاصل از شامپو شسته شوند. این روش، از خرد‌شدن و شاخه‌شاخه‌شدن نوک موها جلوگیری می‌کند.

**استفاده از سشوار را محدود کنید
گرما و حرارت بیش‌ازحد، بزرگ‌ترین دشمن موها هستند پس تا جایی‌که امکان دارد، از گرما دوری کنید. شاید کنارگذاشتن سشوار و اتو مو برای خانم‌ها دشوار یا حتی محال به نظر برسد اما؛ بهتر است استفاده از این وسایل را به بعد از خشک‌شدن موها موکول کنید.

**ماساژ مو با روغن‌های طبیعی ***
برای حفظ چربی و رطوبت مو و جلوگیری از موخوره شدید، پوست سرتان را با روغن‌های طبیعی مانند روغن آرگان خالص روغن بادام، روغن نارگیل یا ترکیبی از این روغن‌ها، ماساژ دهید. ماساژدادن مو باعث حفظ رطوبت طبیعی موها و جلوگیری از خشکی مو می‌شود. برای این‌کار، مقداری روغن کف دست‌ها بریزید و به آرامی، ساقه و نوک موها را ماساژ دهید. اجازه دهید این روغن حداقل به مدت یک ساعت روی موها بماند و بعد با شامپو مناسب، موها را شستشو دهید. حتما قبل از سشوار‌کشیدن، از یک سرم موی مناسب استفاده کنید تا دربرابر گرما به موها آسیب کمتری وارد شود. فراموش نکنید که نباید هر روز از سشوار، اتو و بابلیس استفاده کنید.

*از ماسک تخم‌مرغ استفاده کنید!
برای درمان موخوره شدید از ماسک‌های طبیعی مثل ماسک زرده تخم مرغ و روغن آرگان خالص استفاده کنید. ترکیب زرده تخم‌مرغ، روغن آرگان خالص و عسل یکی از بهترین راه‌های درمان موخوره شدید محسوب می‌شود. برای تهیه ماسک تخم‌مرغ کافی است یک عدد زرده تخم‌مرغ را با سه قاشق سوپ‌خوری روغن آرگان خالص و یک قاشق سوپ‌خوری عسل مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس این ماسک را به آرامی روی موها ماساژ دهید ،به‌طوری که کل موها را در بر بگیرد. برای تاثیر بیشتر بهتر است موها را با یک کیسه یا کلاه حمام بپوشانید تا مواد جذب موها شوند. پس از یک ربع تا ۲۰ دقیقه، موها را با یک شامپو ملایم شستشو دهید.

*بیوتین و فولیک اسید مصرف کنید
فولیک اسید و بیوتین دو ماده مغذی هستند که برای تغذیه مو، افزایش رشد و ضخامت مو بسیار موثرند. بیوتین ویتامینی است که به مقدار کم در بسیاری از غذاها مانند برنج قهوه‌ای، عدس، نخود، دانه آفتاب‌گردان، گردو و سویا یافت می‌شود و نام‌ دیگر آن، کوآنزیم R، ویتامین B7، ویتامین H و یا فاکتور W می‌باشد و از طریق افزایش سوخت‌و‌ساز چربی، کربوهیدرات و پروتئین باعث تقویت مو و ناخن‌ها می‌شود. فولیک اسید نیز، به افزایش تولید سلول‌های قرمز خون کمک کرده و باعث افزایش رشد موها می‌شود و در سبزیجات برگ سبز، پرتقال، سویا و گندم نیز وجود دارد.تلفن مشاوره رایگان۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳ ۸۸۶۶۳۹۶۴

درخت Vitellaria paradoxa بومی آفریقا که بیشتر با نام درخت شیا یا شی شناخته می شود، عضو خانواده ی ساپوتاسه است. این گیاه به دلیل خواص ضد التهابی و مسکن بودن اززمان های دور در طب سنتی در غرب آفریقا (تا کشور مالی در اختر دور ) و بعضی از بخش های شرق آفریقا (از شرق اوگاندا و اتیوپی ) استفاده می شود.

برخی از نشانه ها در طب سنتی نیجریه شامل احتقان بینی، خارش و اولسرهاست. علاوه بر این، برخی موفقیت ها در درمان کلوئیدهای موجود در محل التیام زخم با درمان های آفریقایی از جمله، کره ی شیا و روغن مار بوا گزارش شده است. فعالیت های آنتی اکسیدانتی نیز به V. paradoxa ارتباط داده شده است. با توجه به چنین خصوصیاتی، افزایش تقاضا برای هسته ی گیاه شیا و کره ی آن در سالهای اخیر برای اهداف محتلف از جمله استفاده ی خوراکی (بویژه استفاده در شکلات مانند روغن نارگیل ) و استفاده در محصولات دارویی و آرایشی دور از غافلگیرکننده نیست. استفاده از کره ی شیا در درمان پوست به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی آن و تاثیرش در نرم کردن اسکارهای پوست است.

اجزاء تشکیل دهنده:
کره ی شیا حاوی اسیدهای چربی است که می توانند آسیب های پوستی را را بهبود بخشند. این اسیدهای چرب عبارتند از پالمیتیک اسید، استئاریک اسید، و لینولئک اسید. این ماده همچنین حاوی اسیدهای چرب اولئیک اسید و اراشیدیک نیز است. کره ی شیا دارای ترکیبات فنولی نیز هست که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.

دکتر لسلی . اس. بومان:
بررسی اجزای فنولی مغز گیاه شیا نشان دهنده ی حضور کورستین، سینامیک اسید و هشت کاتکین (گالیک اسید، کاتکین، اپی کاتکین، اپی کاتکین اپی گالات، گالوکاتکین، اپی گالوکاتکین، گالوکاتکین گالات و اپی گالوکاتکین گالات) است، که بسیاری از آنها در چای سبز نیز یافت می شوند. غاظت این کاتکین ها درV. Paradoxa در مناطق مختلف آفریقا متفاوت است. گالیک اسید به عنوان ترکیب فنلی اولیه شناخته می شود که ۲۷ تا ۷۲ درصد کل ترکیبات فنلی یافت شده در مناطق مختلف آفریقا را تشکیل می دهد. الکل های تریپن فعالیت های زیستی مختلفی را از خود نشان می دهند، ترکیبات غیر گلیسریدی اولیه ی کره ی شیا به عنوان الکل های تریپن در نظر گرفته می شوند ( که شامل الفا و بتاآمیرین، لوپئول و بوتیروسپرول هستند).

اثرات ضد التهابی:
در سال ۲۰۱۰ ، آکیشا و همکارانش اثرات بازدارندگی چهار تری ترپن استات و چهار تری ترپن سینامات استخراج شده از چربی مغز V. paradoxa علیه ترکیب القاء کننده ی التهاب در موش (۱۲-O-tetradecanoylphorbol-13-acetate (TPA) ) را ارزیابی کردند. همه ی ترکیبات آزمایش شده فعالیت ضد التهابی قابل توجهی از خود نشان دادند ( مقدار ID50 بین ۰.۱۵ تا ۰.۷۵ میکرومول / گوش) . لوپئول سینمات بیشترین فعالیت ضد التهابی را علیه ادم ناشی از کاراژینان در پای چپ موش خرما از خود نشان داد. تمام هشت ماده ی آزمایش شده علیه ی آنتی ژن اولیه ی اپشتن بار ویروس (EBV-EA) در سلولهای راجی نیز که برای غربالگری اولیه ی بازدارنده های پروموتر تومور ارزیابی شده بودند اثر بازدارندگی ملایمی نشان دادند. با استفاده از ۷- ۱۲- دی متیل بنزآنتراسن ((DMBA به عنوان آغازگر و TPA به عنوان پروموتر در یک مدل سرطانی دو مرحله ای در موش، پژوهشگران پی بردند که لوپئول سینمات از پیش روی سرطان پوست جلوگیری می کند. انها به این نتیجه رسیدند که تری ترپن ها و تری ترپن استرهای موجود در مغز گیاه شیا و کره ی شیا عوامل ضد التهابی و ضد توموری مهمی هستند.

یک سال بعد، آکیشیا و همکارانش، ترکیب تری آسیل گلیسرول و تری ترپن استر چربی های درخت شیا را در ۳۶ نمونه ی جمع آوری شده از ساحل عاج، غنا، نیجریه، کامرون، چاد، سودان و اوگاندا تشخیص دادند. هیچ تفاوت چشمگیری در ترکیب استرهای تری ترپن گیاهان شرق و غرب آفریقا وجود نداشت. با این وجود، درکل ، چربی های درختان شیا در غرب آفریقا نسبت به شرق آفریقا تری آسیل گلیسرول های با نقطه ی ذوب بالا (مانند اسئاریک- اولئیک- اسئاریک) و استرهای تری ترپن بالاتری داشتند.
همچنین در همان سال، اولیتان و همکارانش پی بردند که کره ی شیا (مانند روغن مار بوا) در مهار رشد فیبروبلاست های طبیعی و کلوئیدی در شرایط IN VITRO موثر است.
در سال ۲۰۱۲ ، ورما و همکارانش، برای ارزیابی خصوصیات ضد التهابی ترکیبات متانولیک کره ی شیا از رده ی سلول مارکروفاژ موشی تحریک شده با لیپوپلی ساکاریدی استفاده کردند. آنها پی بردند که عصاره ی کره ی شیا با یک رفتار وابسته به دز، سطح نیتریک اکسید، فاکتور نکروز تومور (ALPHA-TNF)، اینترلوکین ۱ و اینترلوکین ۲ را در مایع رویی کشت سلولی کاهش می دهد. علاوه بر این، عصاره ی گیاهی از فسفریلاسیون IkappaB و جابجایی هسته ی NF-kappaB و بیان آنزیم¬های پیش التهابی، نیتریک اکسید سنتاز القاء پذیر ((iNOS و سیکلواکسیژناز ۲ (COX-2) جلوگیری می کند. پژوهشگران فعالیت ضد التهابی عصاره را به اثر بازدارندگی آن بر بیان mRNA، iNOS، COX-2، TNF-alpha، IL-1beta و IL-12 M ارتباط می دهند.

در سال ۲۰۱۴، هونفو و همکارانش، یک مقاله ی مروری منتشر کردند که نشان می داد که پالپ (گوشته ی) شیا سرشار از ویتامین C است و مغز آن حاوی مقادیر زیادی چربی (کره) است که در غذا، داروها و مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند.

لازم به ذکر است که، کره ی شیا نیز جزء داروهای موضعی ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) آتپیکلایر است که در کاهش خارش شدید در افزاد مبتلا به درماتیت آتوپیک ملایم تا متوسط موثر است.

**نتیجه گیری
کره ی شیا از زمان های دور به دلیل ویژگی های ضد التهابی و مسکن بودن در طب سنتی غرب و شرق افریقا استفاده شده است. چنین استفاده هایی قانع کننده بوده و اغلب پایه ای برای تحقیقات سیتماتیک هستند. به گفته ی محققات، تحقیقات کمی در این زمینه انجام شده و تحقیقات بالینی برروی فواید احتمالی این ماده بروی پوست نیز کم هستند. داده های موجود و کاربردهای سنتی دلایل مهمی هستند تا تحقیقات بیشتری برروی این ماده ی گیاهی پرطرفدار انجام شود.

روش های تشخیص روغن آرگان خالص اصل

** نفوذ و جذب خیلی سریع

** رنگ زرد متمایل به طلایی روغن

** کشور تولید کننده

** عطر و بوی غیر اسانسی

پ.ن: همه ی این موارد ( رنگ، بو و غلظت روغن ) به فیلتر شدن یا فیلتر نشدن روغن، نوع فیلتر شدن و نوع آب و هوایی که روغن در آن استفاده می شود، بستگی دارد.

تهیه کنندگان:

Zoubida Charrouf1 and Dominique Guillaume2

۱ Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Rabat, Morocco

۲ FRE 2715, Reims, France

 

 مراکز فروش اینترنتی :

ebay

 

 

fz4647