درخت آرگان که تنها در مراکش و معدود نقاط دیگری در شمال آفریقا یافت می­شود، در سال­های اخیر اهمیت ویژه ای یافته است. از دانه ­های این درخت، روغنی گرفته می­شود که به دلیل خواص شفابخشی که دارد اکسیر طلایی لقب گرفته است.

این روغن به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برایش وجود دارد از گران­ترین روغن های جهان است که در دو زمینه ی آرایشی و خوراکی استفاده می­شود

روغن آرگان سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک است  که حاوی ویتامین E می باشد. خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن روغن آرگان به سبب وجود این اسیدهاست.

در تحقیقات علمی ثابت شده است که این روغن می­تواند آسیب­های پوستی ناشی از افزایش سن را که موجب از دست رفتن آب پوست و نیز انعطاف­پذیری پوست می­شود، ترمیم کند.

این روغن یک آنتی اکسیدان طبیعی است و می­تواند اکسیژن رسانی درون سلولی را افرایش دهد. این عمل منجربه خنثی شدن رادیکال­های آزاد او و حفظ نرمی بافت­ها می­شود.

همچنین این روغن منبع سرشاری از ویتامین A، امگا ۳ و امگا ۶ و قدری امگا ۹ است.این ترکیبات هم خاصیت آنتی اکسیدانی را افزایش می­دهند هم باعث می­شوند  روغن آرگان فواید کم­ نظیر و شفابخشی برای پوست و مو داشته باشد.

دانلود تیزر تبلیغاتی روغن آرگان

مراکز فروش اینترنتی :

ebay

 

ArganOle

 

تهیه کنندگان:

Zoubida Charrouf1 and Dominique Guillaume2

۱ Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Rabat, Morocco

۲ FRE 2715, Reims, France

 

 

 

 

 

 

2 دیدگاه برای “درخت آرگان و روغن جادویی آن”

  1. avatar

    سلام
    من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
    با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
    ممنون

    1. avatar

      سلام
      خوشحایم که از ما راضی هستید