تاثیر ویتامین E بر هیستوپاتولوژی ترمیم زخم حاصل از سوختگی
 در خصوص فواید بی شمار روغن آرگان خالص بسیار شنیده ایم، در بسیاری از این گفته ها مبالغه های تجاری صورت گرفته و در بسیاری از مواقع خواص معجزه گر روغن آرگان خالص مهجور مانده است. آنچه در خصوص روغن آرگان اثبات شده است سرشار بودن روغن آرگان خالص از ویتامین  Eوانواع اسید های چرب غیر اشباع مفید می باشد، ویتامین Eدارای نقش‌های متابولیکی بسیاری در بدن می‌باشد، از جمله تأثیر بر سیستم ایمنی وبافت های ملتهب، چسبندگی پلاکت‌ها، انتقال لیپوپروتئین‌ها، متابولیسم پروتئین و اسیدنوکلئیک و تولید هورمون‌ها،همچنین باعث آزادسازی سلنیوم و حفاظت ویتامین A در برابر تجزیه شدن در بدن می‌شود. نقش ویتامین E در روند بهبود زخم هنوز بحث‌ برانگیز است. ویتامین E باعث کاهش تخریب‌های زخم از طریق جلوگیری از آزادسازی رادیکال‌های آزاد می‌شود. همچنین باعث تسهیل روند بهبود زخم از طریق بهبود واکنش ایمنی می‌گردد. رادیکال‌های آزاد از بهبودی زخم جلوگیری می‌کنند و ثابت شده است که کلاژن تحت تأثیر رادیکال‌های هیدروکسیل دناتوره می‌گردد. در واقع رادیکال‌های آزاد باعث تغییر شکل کلاژن می‌شوند.  روغن آرگان خالص به راحتی به لایه های میانی پوست نفوذ کرده و هیچگونه آثار چربی بر روی پوست از خود بجای نمی گذارد، وجود ویتامین   E فراوان، روغن آرگان را به یک ترمیم کننده عالی برای پوست هایی که دچار سوختگی های سطحی شده اند تبدیل کرده است،    براساس تحقیقی که در بیمارستان شهید مطهری آذربایجان غربی توسط خانم ها لیلا زارعی ، شاه صنم غیبی و آقای مجتبی کریمی در خصوص تاثیر ویتامین  E در ترمیم سوختگی های سطحی پوست انجام شده است.نتایج بسیار مثبتی از تاثیر ویتامین Eدر ترمیم زخم های ناشی از سوختگی بدست آمده، نتایج این مطالعه نشان داد ویتامین E بر روی شاخص های ترمیم زخم های ناشی از سوختگی موثر بوده و مصرف آن در زمان سوختگی می تواند روند ترمیم زخم های سوختگی را تا حد زیادی تسریع کند.در مطلعه ای دیگر توسط Ostomy Wound Healing در سال ۲۰۱۶موش های که برای سوختگی درجه دوم با روغن آرگان درمان شده اند سریعتر از موش های که تحت درمان با ۱%سولفادیازین نقره قرار گرفته اند بهبود می یابند. در طی ۸ سال گذشته که شرکت روغن طلای آسیا برای اولین بار روغن آرگان خالص را در ایران وارد ،بسته بندی و توزیع نموده است ،مراجعه کنندگان بسیاری روغن آرگان خالص را برای ترمیم سوختگی های ناشی از رادیو تراپی و سوختگی های ناشی از لیزر بر روی پوست خود استفاده کرده و همگان از تاثیر بی نظیر روغن آرگان خالص در ترمیم سریع پوست های آسیب دیده پس از چندبار استفاده رضایت کامل داشته اند ،.در پایان تاکید ما بر استفاده از روغن آرگان خالص که فاقد هر نوع اسانس ویا لوسیون های حاوی روغن آرگان می باشد است. ،لوسیون های حاوی روغن آرگان معمولن فقط برای مو باید استفاده شود ، استفاده از این لوسیون ها روی پوست نه تنها تاثیر گذار نبوده بلکه مخرب هم می تواند باشد. امید است با معرفی این محصول بخش کوچکی از تالمات ناشی از سوختگی های سطحی پوست در دوران رادیو تراپی را برای بیماران عزیز التیام ببخشیم. کارشناسان ما پاسخگوی سئوالات تخصصی شما هستند ۸۸۶۶۳۹۶۳-۰۲۱

روغن آرگان خالص به خاطر فعالیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و آرایشی از زمان های دور در شمال¬غربی آفریقا استفاده می شده است.
• روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین E، اولئیک اسید و لینولئیک اسید است که تصور می¬شود که در فواید پوستی این روغن گیاهی نقش بسیاری دارند.
• روغن آرگان خالص ضد آکنه، ضد چرجی پوست، ضد پیری، مرطوب کننده، و بهبود دهنده زخم شناخته می¬شود.
• در یک مطالعه کوتاه، کاربرد موضعی روغن آرگان خالص باعث ایجاد اثر مرطوب کنندگی شد و از نظر آماری باعث کاهش چشمگیری در از دست دادن آب بین پوستی شده و محتوای آب پوست را افزایش داد.

برای بیش از ۸۰۰ سال، ساکنان بومی مراکش و کاشفان در این ناحیه بر فواید استفاده موضعی و خوراکی روغن آرگان تاکید می¬کنند. روغن آرگان از میوه Argania spinosa به دست می¬آید، آرگانیا اسپینوزا یک درخت کند رشد بومی در اقلیم خشک جنوب غربی مراکش و همچنین استان تندوف کشور الجزایر در غرب ناحیه مدیترانه است. برای سالیان دراز، مردم نواحی Essaouira و Souss-Massa-Draa در کشور مراکش اولین کسانی بودند که از تولید و مصرف روغن آرگان بهره می¬بردند. با تلاش¬های گسترده دولت مراکش و با همکاری سازمان¬های غیر دولتی و بخش¬های خصوصی اکنون روغن آرگان در سرتاسر جهان به خوبی شناخته شده است و در تولید روغن¬های خوراکی و آرایشی بهداشتی استفاده می¬شود.
از زمان¬های دور روغن آرگان به خاطر خصوصیات ضد باکتریایی، ضد قارچی و آرایشی و همچنین درمان ناباروری و بیماری¬های قلبی شناخته می¬شوند. در حقیقت، بررسی¬های مربوط به فواید قلبی-عروقی مصرف روغن آرگان ویرجین اثرات انتی آتروژنیک، کاهنده کلسترول، ضد تکثیر و آنتی اکسیدانت آن را نشان دادند.
روغن آرگان خالص غنی از ویتامین E به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانتی و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، پسوریازیس، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست مشهور شده است و در حقیقت، روغن آرگان خالص برای درمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، النهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده شده است. این نوشته بر مصارف موضعی روغن آرگان خالص متمرکز است که به عنوان “طلای مایع” شناخته می¬شود.

مواد تشکیل دهنده
اولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۹)، به میزان زیادی در روغن آرگان یافت می¬شود (۴۳-۴۹%) و تصور می-شود که با به هم ریختن سد پوستی به عنوان افزایش دهنده¬ی نفوذ عمل می¬کند. لینولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۶) به میزان ۲۹ تا ۳۶% در روغن آرگان یافت می¬شود و در فرایند بیوسنتز پروستاگلاندین¬های التهابی از طریق مسیر آراشیدونیک اسید نقش دارد. حضور لینولئیک اسید می¬تواند به مهار التهاب کمک کند. لینولئیک اسید همچنین جزئی از سرامید لینولئات نیز است که در پوست خشک کاهش می¬یابد. مصرف موضعی لینولئیک اسید می¬تواند سطح سرامید لینولئات پوست را افزایش داده و باعث کاهش خشکی پوست گردد. روغن آرگان همچنین شامل اسیدهای چرب اشباع پالمتیک اسید (۱۱%-۱۵%) و استئاریک اسید (۴%-۷%) نیز است.
از آنجاییکه روغن آرگان عمدتا از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده است (۸۰%)، بنابراین بخش غیر صابونی شونده (۱%) آن غنی از آنتی اکسیدانت¬هایی مانند استرول¬ها، ساپونین¬ها و پلی¬فنول¬هاست. اجزای پلی فنولیک، به ویژه گاماتوکوفرول (که مهمترین توکرفرول در تجزیه¬ی رادیکال¬های آزاد است) عامل اثرات آنتی اکسیدانت روغن آرگان به شمار می¬آیند.
مصارف موضعی
هسته¬های نارس برای تولید روغن آرگان گرید آرایشی بهداشتی استفاده می¬شود که در کرم¬های مرطوب کننده، لوسیون-های بدن، و شامپوها استفاده می¬شود. اگرچه روغن آرگان حاوی ترکیباتی است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانتی است و پتنت¬های رسمی زیادی در مورد استفاده از روغن آرگان خالص در سلامت پوست وجود دارند، اما پژوهش¬های زیادی در باره اثرات روغن آرگان خالص بر سلامتی پوست پیری زود رس، التهاب و خشکی پوست انجام شده است. مطالعه¬ای توسط دوبرو (Dobrev) نشان دهنده کارایی کرم کنترل چربی پوست متشکل از عصاره saw palmetto، دانه¬های کنجد، و روغن آرگان در طی یک دوره چهار هفته¬ای (با مصرف دوبار در روز) در ۲۰ داوطلب سالم، ۱۶ داوطلب مبتلا به پوست چرب و ۴ داوطلب با پوست مرکب بود. تمام داوطلبان واکنش مثبتی به محصول داشتند. کارایی ضد چربی پوست در ۹۵% داوطلبان کاملا قابل مشاهده بود. یک ماه بعد از درمان علایم بالینی و سطح چربی موضعی پوست به میزان چشمگیری کاهش یافت. دوبرو به این نتیجه رسید که روغن آرگان حاوی فرومولاسیونی است که در کاهش چربی پوست و بهبود ظاهر پوست چرب نقش دارد.
میوه آرگانیا اسپینوزا، منبع روغن آرگان
در سال ۲۰۱۴ ، تیوکتا و همکارانش، برای افزایش هیدراسیون پوست یک حامل لیپیدی نانوساختار از روغن آرگان تولید کرده و آن را در یک دوره یک ماهه به صورت کنترل شده روی افراد داوطلب آزمایش کردند. بررسی کنندگان مشاهده کردند که حامل لپیدی نانوساختار به دام افتاده در فرمولاسیون هیدروژل روی اندازه کلوییدی یا اوکولاسیون تاثیری ندارد و از نظر بالینی، هیدراسیون پوست در شرکت کنندگان بهبود یافت که نشان دهنده¬ی تاثیرگذاری روغن آرگان به عنوان یک لیپید مایع بود.
در اویل ۲۰۱۵، بوستا و همکارانش، اثرات مصرف روزانه روغن آرگان روی کشسانی پوست ۶۰ زن یائسه را گزارش کردند. در طول یک بازه ۶۰ روزه، ۳۰ نفر از این افراد روغن آرگان را به صورت خوراکی مصرف کردند، ۳۰ نفر دیگر به عنوان گروه شاهد روغن زیتون مصرف کردند. همچنین هر دو گروه روغن آرگان را به صورت موضعی روی بازو سمت چپ خود استعمال کردند. پارامترهای پوستی از جمله کشسانی پوست، کشسانی شبکه، و کشسانی زیستی در هر دو روش درمان خوراکی و موضعی بهبود چشمگیری داشتند. پژوهشگران دریافتند که روغن آرگان از طریق افزایش کشسانی از پیری پوست جلوگیری می¬کند. بوستا به همراه تیم دیگری پیش¬تر نشان داده بودند که مصرف روزانه روغن آرگان به صورت خوراکی یا استعمال موضعی در زنان یائسه به میزان چشمگیری از دست رفتن آب بین پوستی را کاهش داده و محتوای آب پوست را افزایش می¬دهد که نشان دهنده¬ی این است که این عامل گیاهی با احیای روزنه¬های پوستی ظرفیت نگه¬داری آب پوست را افزایش می¬دهد. این تیم همچنین با مطالعه روی ۳۰ زن یائسه سالم نشان دادند که استفاده موضعی روغن آرگان در شب در طول یک بازه دو ماهه رطوبت پوست را بهبود بخشیده و از نظر آماری باعث کاهش چشمگیری در از دست رفتن آب بین پوستی و در نتیجه افزایش محتوای آب پوست می¬شود.
روغن آرگان به عنوان یک عامل آرایشی –بهداشتی، که در فرانسه، ژاپن، و آمریکای شمالی بسیار محبوب است، برای هیدارسیون و احیای پوست، درمان آکنه و درخشان کردن موها استفاده می¬شود. فعالیت¬های دارویی روغن آرگان موضعی به خاطر فعالیت ضد آکنه، ضد چربی پوست، ضد پیری، مرطوب کنندگی و بهبود زخم شهرت دارد، اما چنین ادعاهای تنها بر اساس مصارف سنتی است و هنوز شواهد بالینی معتبری برای آنها وجود ندارد.
به طور کلی، در بازارهای اروپایی، ژاپن و آمریکای شمالی قیمت روغن آرگان بالاست و هر ۱۰۰میلی¬لیتر آن ۴۰ دلار معامله می¬شود. شلف لایف روغن آرگان نسبتا پایین و نزدیک به ۳ تا ۴ ماه است. گزارشی که در سال ۲۰۱۴ روی پایداری اکسیداتیو روغن آرگان انجام شد نشان داد که اگر این روغن در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و به دور از نور خورشید نگه داری شود خواص کیفی آن پایدار باقی می¬ماند، نگه داری روغن آرگان در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد منجر به از دست رفتن سریع کیفیت آن می¬شود.
جهت مشاوره رایگان وکسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید ۸۸۶۶۳۹۶۳ -۰۲۱

روغن آرگان خالص را چگونه تشخیص بدهیم
روش تهیه روغن آرگان خالص
روغن آرگان خالص نوعی روغن مفید و موثر برای زیبایی بیشتر پوست و مو می باشد که می تواند تاثیرات مثبت زیادی روی جوانسازی پوست ، تقویت ،نرمی ولطافت مو بگذارد .
روغن آرگان خالص که به آن «طلای مایع» هم می گویند، از هسته میوه درخت اسپینوسا به دست می آید. درخت اسپینوسا، بومی مراکش با عمری حدود ۲۰۰ سال است ،اما حداقل ۳۰ سال طول می کشد تا این درخت میوه بدهد و همین محدودیت رویش جهانی و دیر به بار نشستن درخت اسپینوسا است که باعث کمیاب شدن و بالارفتن شدید قیمت روغن آرگان خالص در سراسر جهان شده است.این روزها خیلی ها در زمینه روغن های گیاهی و فواید آن به این نتیجه رسیده اند که حجم بالای ویتامین های A و E موجود در روغن آرگان خالص، باعث شده این محصول دست کم توسط بعضی ها، به عنوان معجزه گری برای درمان عفونت های پوستی، نیش حشرات، زخم ها و بثورات پوستی در سطح جهان مطرح شود.
روغن آرگان خالصargan ole
ویتامین E فراوان موجود در روغن آرگان خالص به تولید و بازتولید سلول های پوستی کمک فراوانی می کند و از این رو، می تواند نقش برجسته ای در جوانسازی پوست و سلامت موها بازی کند. نکته قابل توجه اینجاست که برای بهره بردن از خواص روغن آرگان نیازی به خرید محصولات مراقبت از پوست و موی بسیار گرانقیمت نیست ،روغن آرگان خالص تمام نیاز های تغذیه ای پوست و موی ما را تامین می نماید. شما می توانید با پیدا کردن روغن آرگان خالص، یک شیشه کوچک (البته گرانقیمت) از آن را تهیه کنید و روزی چند قطره از آن را روی ساقه موو پوست سر ماساژ داده و یک قطره هم به مرطوب کننده پوستتان اضافه کنید. همین استفاده روزانه از روغن آرگان خالص تا حدودی می تواند جوانی، شادابی و سلامت پوست و موهایتان را تامین کند. این روزها احتمالا درباره خواص روغن آرگان خالص تبلیغات زیادی دیده یا شنیده اید. در این تبلیغات، خواص متعددی برای این روغن ذکر می شود؛ که به چند مورد از آنها در ادامه اشاره می شود.
نرم کننده پوست
یکی از مهم ترین خواص روغن آرگان خالص ، خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی آن به پوست است. ویتامین E و اسیدهای چرب موجود در روغن آرگان خالص به سرعت وارد سلول های پوستی می شوند و خود روغن آرگان خالص هم با سرعت مناسبی جذب پوست می گردد. از این رو، به هیچ عنوان احساس چربی پوست پس از مصرف روغن آرگان خالص یا محصولات بر پایه آن به شما دست نخواهد داد. چربی روغن آرگان خالص به گونه ای است که می توان بدون استرس جوش زدن، برای نرم و لطیف کردن پوست هم از آن کمک گرفت. نرم کردن پوست زانو و آرنج ها هم از دیگر خواص روغن آرگان خالص است.

تلفن مشاوره رایگان ۴-۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳
درخشان کننده مو
افزودن روغن آرگان خالص به شامپوها باعث درخشش، نرمی و لطافت موها می شود. از این رو، روغن آرگان روغن آرگان خالص می تواند جای انواع نرم کننده های مو را در حمام بگیرد. به علاوه، اگر موهای وز یا خشکی دارید، می توانید ساقه های مرطوب آن را با مقدار بسیار کمی از روغن آرگان خالص پس از حمام کردن ماساژ دهید. به این ترتیب، جلوی وز خوردن و موخوره شدن موهایتان را خواهید گرفت.
کاهنده آکنه
معمولا چربی ها و محصولات آرایشی و بهداشتی چرب، باعث بروز یا تشدید آکنه های پوستی می شوند. این در حالی است که روغن آرگان خالص ، نه تنها باعث بروز و تشدید جوش، حتی در پوست های چرب نمی شود، بلکه می تواند به کمک افرادی بیاید که در دهه های ۳۰ و ۴۰ زندگی خود، تازه شروع به جوش زدن می کنند. درمان جوش ها در این دوران، سخت و هزینه بر است. این در حالی است که اسید لینولئیک موجود در روغن آرگان خالص باعث تخفیف التهاب های ناشی از آکنه می شود و کمک فراوانی هم به بازسازی پوست می کند.
اگر افزودن روغن آرگان خالص به کرم های مرطوب کننده، کمکی به رفع آکنه های شما نکرد، به طور مستقیم از روغن آرگان خالص روی جوش هایتان بزنید. اگر جوش سرسفید داشتید، یک قطره روغن آرگان خالص را با یک قطره روغن درخت چای مخلوط کنید و این ترکیب را روی جوش ها ماساژ دهید. ترکیبات آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریایی و ضدقارچی موجود در روغن آرگان خالص در مبارزه با عامل ایجاد جوش ها، باعث کاهش التهاب و بهبود آنها خواهد شد.
کاهنده ترک های پوستی
یکی از مشکلات پوستی شایع در دوران بارداری، ایجاد ترک های پوستی یا همان استرچ مارک ها در اثر چاق و لاغر شدن های این دوران و پس از آن است. از این رو، متخصصان آمریکایی به خانم های باردار توصیه می کنند در صورت دسترسی به روغن آرگان خالص ، روزی ۲ تا ۳ قطره از آن را روی پوست شکم، باسن و ران های خود ماساژ دهند. علاوه بر اینکه اسیدهای چرب موجود در روغن آرگان خالص می توانند باعث حفظ رطوبت و نرمی پوست بدن و کاهش احتمال ترک خوردن پوست شوند، ویتامین های A و E موجود در این روغن هم به بازسازی پوست و ترمیم سریع تر این ترک ها کمک قابل توجهی خواهندکرد.
سوزش و التهاب پوست ناشی از اصلاح را نیز می توان با ماساژ دادن پوست با چند قطره از روغن آرگان خالص التیام بخشید. گفته می شود که اسکوآلن (نوعی هیدروکربن غیراشباع) موجود در روغن آرگان خالص باعث تخفیف التهاب های پوستی می شود.
• کاترین زتا جونز، بازیگر ۵۰ ساله بریتانیایی هالیوود که افتخار کسب جایزه اسکار را هم در کارنامه اش دارد، در یکی از آخرین گفت و گوهای مطبوعاتی خود، استفاده از روغن آرگان خالص را به عنوان یکی از رموز جوان و شاداب ماندن پوست صورتش معرفی کرده است: «من از روغن آرگان برای آبرسانی و حفظ رطوبت پوستم استفاده می کنم.»
اگر می خواهید روغن آرگان خالص بخرید…
۱- دقت کنید روی بسته بندی اش نوشته شده باشد: صددرصد خالص و طبیعی.
۲- فاقد هرگونه طعم دهنده مواد معطر باشد.
-۳ شیشه حاوی روغن تیره ویا در قوطی قرارداده شده باشد.
۴- بیش از حد ارزان یا گران نباشد. یک بطری ۵۰ گرمی از این روغن حدود ۴۵ دلار (نزدیک به ۱۵۰ هزار تومان) قیمت دارد.
۵- بوی مخصوص به خودش که بوی یک روغن گیاهی است داشته باشد.
۶ -بافتش نرم و معمولی باشد و به رنگ زرد باشد.
۷ -دارای ترکیبات ته نشین شده ابرمانندی باشد.
۸ -تولید کشور مراکش و دارای گواهینامه ECOCERT باشد.
۹ -اگر روغن آرگان خالص را در ایران تهیه می نمایید داشتن گواهی سازمان غذا ودارو الزامی می باشد
۱۰- مصرف بالای روغن آرگان خالص باعث ورود روغن های ناخالص و تقلبی به بازار شده است در خرید روغن آرگان خالص به داشتن مجوز های قانونی دقت نمایید
۱۱- روغن آرگان خالص با کمی ماساژ جذب پوست می گردد وهیچگونه اثر چربی از خود باقی نمی گذارد
۱۲- روغن آرگان خالص در مواردی نادر باعث حساسیت پوستی می گردد قبل از استفاده از روغن آرگان خالص ابتدا مقداری از آن را روی پوست دست امتحان کنید اگر بعد از چند ساعت احساس سوزش وخارش نداشتید بعد ازروغن آرگان خالص استفاده نمایید.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه.www.arganoil.ir , www. arganole.ir نمایید
ویا با تلفن ۰۲۱۴۲۵۹۰ -۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳ با ما تماس گرفته واز مشاوره رایگان بهره من شوید