درخت آرگان که تنها در مراکش و معدود نقاط دیگری در شمال آفریقا یافت می­شود، در سال­های اخیر اهمیت ویژه ای یافته است. از دانه ­های این درخت، روغنی گرفته می­شود که به دلیل خواص شفابخشی که دارد اکسیر طلایی لقب گرفته است.

این روغن به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برایش وجود دارد از گران­ترین روغن های جهان است که در دو زمینه ی آرایشی و خوراکی استفاده می­شود

روغن آرگان سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک است  که حاوی ویتامین E می باشد. خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن روغن آرگان به سبب وجود این اسیدهاست.

در تحقیقات علمی ثابت شده است که این روغن می­تواند آسیب­های پوستی ناشی از افزایش سن را که موجب از دست رفتن آب پوست و نیز انعطاف­پذیری پوست می­شود، ترمیم کند. مرور ادامه