روغن آرگان سرشار از ویتامین  E می باشد. روغن آرگان  به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانی بودن آن و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست ترمیم موهای آسیب دیده از مواد شیمیای ، ترمیم موخوره وتقویت ریشه وساقه مو مشهور می باشد. در حقیقت، روغن آرگان برای ترمیم ودرمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. شاید مهمترین مزیت روغن آرگان نسبت به روغن های درمانی و ترمیم گر دیگر که به بلندای تاریخ در بین ملت های مختلف مورد مصرف داشته اند، ویژگی نفوذ بسیار سریع ریز مولکول های روغن آرگان به بافت های میانی پوست و مو می باشد، به همین دلیل زمانی که از رو غن آرگان استفاده می نماییم هیچ گونه آثار چربی بر روی پوست باقی نمانده و روغن آرگان بصورت کامل جذب پوست و یا مو می گردد، اما در این بین از خواص معجزه گر روغن نارگیل با ترکیبات شگفت انگیز از اسید چرب غیر اشباع و ویتامین های حلال در چربی همچون تیامین که خواص شگفت انگیزی برای پوست و مو دارند نیز نباید غافل شد.

روغن نارگیل به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود، به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. روغن نارگیل بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای مو می باشد. به هیمن دلیل روغن نارگیل را در بسیاری از خانه ها می بینید و معمولن  اعضای خانوادهروغن نارگیل را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند.

پژوهشی در هند نشان می دهد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد. به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می نماید.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند. این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند. روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

درمان شوره سر یکی از خواص روغن نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرمی باشند . مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.در کنار ویژگی های منحصر به فرد روغن آرگان و نارگیل که فصول مختلفی را می توان به آن اختصاص داد روغن کنجد نیز ترکیبات انحصاری خود را دارد، وجود اسید های چرب غیر اشباع ۴۱% اسید لینولئیک،۳۱%اسید اولئیک و ۵%اسید استئاریک خاصیت انحصاری به روغن کنجد برای ترمیم بافت های مختلف بخشیده است. استفاده از روغن کنجد نه تنها باعث تقویت موها می‌شود، بلکه رشد موهای جدید را افزایش می‌دهد. روغن کنجد برای موهای شکننده و مستعد شکنندگی بسیار مفید است. شکنندگی موها باعث ریزش مو می‌شود. روغن کنجد به نرم کردن موهای زبر و خشن کمک می‌کند استرس به عنوان عاملی اساسی در ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. خواص خنک کننده‌ی روغن کنجد به کاهش استرس کمک می‌کند. روغن کنجد ضد آفتابی طبیعی است. روغن کنجد از موها در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند. روغن کنجد نه تنها از موها در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند بلکه همچنین مانع اثرات مضر آلودگی نیز می‌شود.
روغن کنجد به خاطر خواص خود برای تیره‌تر کردن رنگ موها شناخته شده است. از اینرو، استفاده از روغن کنجد برای کسانی که از سفید شدن زود هنگام موها رنج می‌برند مفید است.مولتی اُلهMulti Ole  سگانه  روغن آرگان ،روغن نارگیل و روغن کنجد بکر است که در شرایط و میزان خاص با اسانس های آرام بخش گیاهی ترکیبی منحصر به فرد ساخته است روغن مولتی اُله Multi Oleعلاوه بر دارا بودن تمامی خواص روغن آرگان خالص بدلیل مخلوط شدن به روغن های کنجد و نارگیل که تولید داخل می باشند با حفظ اثرات مثبت روغن نارگیل و کنجد از قیمت مناسب تری نسبت به روغن آرگان خالص برخوردار می باشد ، استفاده اختصاصی روغن مولتی اُله Multi Oleبرای مو و ابرو می باشد اما روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای نرمی پوست دست نیز می توانید استفاده نمایید. از آنجا که روغن نارگیل جذب مناسبی در پوست نداشته و باعث بستن منافذ پوستی می گردد، بنابراین روغن مولتی اُله Multi Oleبرای استفاده در پوست صورت پیشنهاد نمی شود ، روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای پوست صورت استفاده ننمایید ،در صورت استفاده از روغن مولتی اُله برای ماساژ دیگر قسمت های بدن در زمان آفتاب گیری ،پس از اتمام گرفتن آفتاب ویا دریافت ماساژ روغن مولتی اُله Multi Oleرا با دوش آب ولرم از روی بدن خود شستشو نمایید.مولتی اُله حاصل سال ها تجربه تخصصی شرکت روغن طلای آسیا در استفاده از روغن های آرایشی برای پوست و مو می باشد مهمترین دلیل رسیدن به این ترکیب جدید که خواص روغن آرگان خالص را در کنار روغن های دیگر داشته باشیم ،شرایط اقتصادی خاص و پایین نگهداشتن قیمت مصرف کننده با حفظ کیفیت محصول مورد نظر شرکت روغن طلای آسیا می باشدامیدواریم تجربه خوبی در استفاده از روغن مولتی اُله داشته باشید .تلفن های مشاوره ۰۲۱،۸۸۶۶۳۹۶۳  -021،۸۸۶۶۳۹۶۴