خواص گلاب برای درخشندگی ، لطافت پوست و مو

دیر زمانی است که از خواص کم نظیر گلاب برای پوست و مو استفاده می­شود. قرن‌هاست که مردم برای مراقبت از پوست و موی خود از گلاب استفاده می‌کنند. امروزه در تمام دنیا خواص گلاب برای پوست صورت و مو مورد توجه پزشکان و متخصصان زیبایی و سلامت قرار گرفته­است. گلاب به علت داشتن خاصیت نرم­کنندگی، آرام‌بخشی و جوان‌سازی، در محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین به صورت مجزّا مورد استفاده قرار می‌گیرد. گلاب برای  پوست های مختلف حتی پوست های حساس بسیار مناسب است. از دیگر فواید گلاب می‌توان به قابلیت ضدعفونی کنندگی، درخشان­کنندگی پوست و از بین بردن لک صورت و شوره سر اشاره کرد. راه­های  استفاده از گلاب برای داشتن پوست درخشان و موی نرم و شفاف را در مقاله پیش رو به شما معرفی می نماییم:

استفاده از گلاب به عنوان پاک کننده صورت

استفاده از تونر برای پاک کردن پوست قبل از آرایش و یا استفاده از روغن های تقویت­کننده پوست مانند روغن آرگان خالص  معمولا در بین افراد نادیده گرفته می‌شود. درحالی­که استفاده از تونر صورت قدم بسیار مهمی است چرا که تونر، چربی، آلودگی و باقی‌مانده مواد آرایشی که پاک کننده آرایش پاک نکرده را از پوست تمیز می‌کند.استفاده از شوینده های قلیایی در بلند مدت به پوست شما صدمه می زند در حالی که گلاب علاوه بر پاک کردن کامل پوست از چربی و آلودگی های محیطی ،PH پوست را هم تنظیم می‌کند.

گلاب خالص علاوه بر اینکه PH پوست را متعادل می‌کند، ماده طبیعی قابض است و بعد از تمیز کردن باعث بسته شدن منافذ بازِ پوست می‌شود. استفاده منظم از گلاب پوست را از چربی اضافه تولید شده پاک می‌کند و به جلوگیری از جوش سرسیاه، جوش سر سفید، آکنه، و جوش زیرپوستی کمک می‌کند. استفاده از گلاب به عنوان تونر صورت بهتر از استفاده از تونرهایی با پایه مواد شیمیایی است که ممکن است پوست را به مرور خشک کنند. از دیگر خواص گلاب خاصیت تسکین­دهندگی و آرام‌بخشی آن می­باشد این ویژگی گلاب را  تبدیل به یک تونر کامل برای انواع پوست می‌کند. گلاب را با یک تکه پنبه استریل به آرامی روی پوست خود بزنید و اجازه دهید که جذب منافذ پوست‌تان شود. با این کار در لحظه احساس شادابی بیشتری در پوست می‌کنید و عطر رز باعث بهتر شدن روحیه و حال و هوای شما می‌شود.پس از ۱۰ دقیقه پوست صورت را با آب معمولی شسته وپس از خشک کردن روغن آرگان خالص را بروی پوست بمالید، دقت کنید برای خشک کردن پوست حوله پارچه ای ویا دستمال کاغذی را روی پوست نکشید بلکه با لمس آن روی پوست آب موجود را خشک نمایید .

خواص گلاب برای کاهش پف و تیرگی زیر چشم

عوامل مختلف همچون آلرژی، استرس، خستگی چشم و یا کم­خوابی می­تواند باعث پف چشم باشد. از آن‌جایی که پوست دور چشم بسیار نازک است، پف یا تیرگی دور چشم می‌تواند بسیار مشهود باشد. ساده‌ترین راه برای کاهش تیرگی و پف چشم استفاده از کمپرس سرد و اسپری است. گلاب می‌تواند به آب‌رسانی، احیا و نرم کردن پوست دور چشم کمک کند و به پوست شما ظاهری شاداب­تر بدهد. از دیگر خواص گلاب ضدالتهاب بودن آن است که باعث کاهش قرمزی پوست می‌شود. بدون هیچ نگرانی می‌توان از گلاب به صورت مستقیم روی پوست حساس دور چشم استفاده کرد. با این کار پف چشم به سرعت کاهش می‌یابد. با اسپری تونر گلاب علائم پیری دور چشم کم شده و پوست جوان می‌شود.

اگر شما هم به علت خستگی و کم‌خوابی، چشمان خسته و پف کرده دارید، گلاب می‌تواند یک راه حل ساده برای شما باشد. یک شیشه گلاب خنک که از چند ساعت قبل در یخچال قرار داده‌اید را بردارید و با استفاده از یک پنبه تمیز مقداری از گلاب را روی دور چشم خود قرار دهید. تا هر زمانی که از حس خنک و مطبوع گلاب لذت می‌برید، پنبه را به آرامی روی پلک خود نگه دارید. این کار به کاهش پف چشم کمک می‌کند و خستگی چشم‌ها را به سرعت از بین می‌برد.

گلاب پاک‌کننده طبیعی آرایش

پاک‌کننده آرایش جایگاه‌ ویژه و مهمی در لوازم آرایش ما دارد. اما اغلب این واقعیت را نادیده می‌گیریم که بسیاری از پاک‌کننده‌های آرایش دارای الکل و مواد شیمیایی قوی هستند که می‌توانند پوست را به شدت خشک کنند. همچنین، تمام پاک‌کننده‌های آرایشی برای پوست حساس مناسب نیستند. یک گزینه دیگر به عنوان پاک کننده آرایش که طبیعی و ملایم باشد انتخاب بسیار خوبی است. تسکین دهندگی به عنوان یکی از خواص گلاب، آن را به یک پاک‌کننده آرایش ملایم مناسب برای انواع پوست تبدیل کرده‌ است. گلاب را با چند قطره روغن آرگان خالص ترکیب کنید، سپس  مواد آرایشی را بدون هیچ‌خشونتی از پوست پاک نمایید. استفاده از گلاب پوست را شاداب و مرطوب نموده و رایحه شیرین آن هم بر مزایای آن می‌افزاید.

گلاب یک آب‌رسانی طبیعی برای پوست

هوای نیمه خشک بیشتر مناطق ایران یکی از عوامل مهم در خشک شدن پوست و موی ما ایرانی ها می باشد. کمبود آب و خشکی پوست صورت می‌تواند منجر به مشکلات زیادی مثل پیری زود هنگام پوست، قرمزی پوست، حساسیت و حتی خارش پوست شود. بهتر است رطوبت پوست را  از داخل و از بیرون تامین کنیم. درحالی که نوشیدن آب به شدت توصیه می‌شود، همراه داشتن اسپری حاوی مواد آب‌رسان برای پوست، می‌تواند ناجی پوست باشد؛ خصوصا در هوای گرم و خشک.

یکی از بهترین خواص گلاب آب‌رسانی آن است که نرمی و لطافت به پوست می‌دهد و رطوبت مورد نیاز آن را تا حد زیادی تامین می‌کند. گلاب همچنین پوست را خنک، نرم و آرام می‌کند. شما می‌توانید برای آب‌رسانی به پوست به صورت مستقیم از گلاب استفاده یا کمی گلاب را به اسپری صورت، کرم یا لوسیون خود اضافه کنید. گلاب باعث درخشندگی و شفافیت پوست می‌شود و برای افزایش رطوبت پوست بسیار مناسب است.

گلاب بافت بسیار سبک و لطیفی دارد و شما به راحتی می‌توانید آن را به لوازم بهداشتی روزمره خود اضافه کنید تا از خواص گلاب بهره‌مند شوید. خیلی ساده چند قطره گلاب را به کرم مرطوب کننده، لوسیون بدن، اسپری صورت و گردن یا بادی مسیت خود اضافه کنید تا قدرت نرم و درخشان کنندگی آن‌ها چند برابر شود. همچنین می‌توانید گلاب را همراه با روغن‌های طبیعی به عنوان پاک کننده صورت طبیعی و بدون مواد شیمیایی استفاده کنید تا آلودگی‌ها را از عمق منافذ پوست بیرون بکشید و منافذ پوست را کوچک کنید.

خواص گلاب برای مو پوست سر

چه با موهایی خشک و فردار مواجه باشید، یا با عفونت یا شوره سر، گلاب می تواند به کمک شما بیاید.

ویژگی های مرطوب کنندگی و تغذیه کننده گلاب کیفیت مو را بهبود می بخشند و آن را درخشان می سازند. گلاب به عنوان یک نرم کننده و احیا کننده طبیعی رشد مو عمل می کند.

ماهیت ضد عفونی کننده و ضد التهابی گلاب به درمان عفونت های خفیف پوست سر و خلاص شدن از شر شوره سر نیز کمک می کند.

برای نرم و درخشان کردن مو، یک فنجان گلاب را در قالب شستشوی نهایی پس از شامپو زدن مو استفاده کنید.

برای درمان عفونت خفیف پوست سر، مقدار مساوی از گلاب وروغن آرگان خالص را ترکیب کنید.

با استفاده از مقداری پنبه این ترکیب را روی پوست سر خود به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ دهید. بهتر است این عمل را قبل از خواب انجام داده تا ضمن اینکه در طول شب پوست سر و موی شما در حال ترمیم خود می باشند رایحه گلاب خواب آرامی را برای شما به ارمغن بیاورد ، صبح روز بعد موی خود را با شامپو شستشو دهید. این کار را یک یا دو بار در هفته انجام دهید تا شرایط پوست سر بهبودیافته و موهای شما حالت شفاف و لطیفی داشته باشد. ترکیب گلاب با مولتی اُله که ترکیب معجزه آسای از روغن آرگان ، روغن نارگیل و روغن کنجد می باشد تجربه بی تکراری را به شما هدیه خواهد داد، برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید

تلفن  02188663963 شرکت روغن طلای آسیا

روغن آرگان خالص به خاطر فعالیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و آرایشی از زمان های دور در شمال¬غربی آفریقا استفاده می شده است.
• روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین E، اولئیک اسید و لینولئیک اسید است که تصور می¬شود که در فواید پوستی این روغن گیاهی نقش بسیاری دارند.
• روغن آرگان خالص ضد آکنه، ضد چرجی پوست، ضد پیری، مرطوب کننده، و بهبود دهنده زخم شناخته می¬شود.
• در یک مطالعه کوتاه، کاربرد موضعی روغن آرگان خالص باعث ایجاد اثر مرطوب کنندگی شد و از نظر آماری باعث کاهش چشمگیری در از دست دادن آب بین پوستی شده و محتوای آب پوست را افزایش داد.

برای بیش از ۸۰۰ سال، ساکنان بومی مراکش و کاشفان در این ناحیه بر فواید استفاده موضعی و خوراکی روغن آرگان تاکید می¬کنند. روغن آرگان از میوه Argania spinosa به دست می¬آید، آرگانیا اسپینوزا یک درخت کند رشد بومی در اقلیم خشک جنوب غربی مراکش و همچنین استان تندوف کشور الجزایر در غرب ناحیه مدیترانه است. برای سالیان دراز، مردم نواحی Essaouira و Souss-Massa-Draa در کشور مراکش اولین کسانی بودند که از تولید و مصرف روغن آرگان بهره می¬بردند. با تلاش¬های گسترده دولت مراکش و با همکاری سازمان¬های غیر دولتی و بخش¬های خصوصی اکنون روغن آرگان در سرتاسر جهان به خوبی شناخته شده است و در تولید روغن¬های خوراکی و آرایشی بهداشتی استفاده می¬شود.
از زمان¬های دور روغن آرگان به خاطر خصوصیات ضد باکتریایی، ضد قارچی و آرایشی و همچنین درمان ناباروری و بیماری¬های قلبی شناخته می¬شوند. در حقیقت، بررسی¬های مربوط به فواید قلبی-عروقی مصرف روغن آرگان ویرجین اثرات انتی آتروژنیک، کاهنده کلسترول، ضد تکثیر و آنتی اکسیدانت آن را نشان دادند.
روغن آرگان خالص غنی از ویتامین E به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانتی و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، پسوریازیس، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست مشهور شده است و در حقیقت، روغن آرگان خالص برای درمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، النهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده شده است. این نوشته بر مصارف موضعی روغن آرگان خالص متمرکز است که به عنوان “طلای مایع” شناخته می¬شود.

مواد تشکیل دهنده
اولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۹)، به میزان زیادی در روغن آرگان یافت می¬شود (۴۳-۴۹%) و تصور می-شود که با به هم ریختن سد پوستی به عنوان افزایش دهنده¬ی نفوذ عمل می¬کند. لینولئیک اسید (یک اسید چرب غیر اشباع امگا۶) به میزان ۲۹ تا ۳۶% در روغن آرگان یافت می¬شود و در فرایند بیوسنتز پروستاگلاندین¬های التهابی از طریق مسیر آراشیدونیک اسید نقش دارد. حضور لینولئیک اسید می¬تواند به مهار التهاب کمک کند. لینولئیک اسید همچنین جزئی از سرامید لینولئات نیز است که در پوست خشک کاهش می¬یابد. مصرف موضعی لینولئیک اسید می¬تواند سطح سرامید لینولئات پوست را افزایش داده و باعث کاهش خشکی پوست گردد. روغن آرگان همچنین شامل اسیدهای چرب اشباع پالمتیک اسید (۱۱%-۱۵%) و استئاریک اسید (۴%-۷%) نیز است.
از آنجاییکه روغن آرگان عمدتا از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده است (۸۰%)، بنابراین بخش غیر صابونی شونده (۱%) آن غنی از آنتی اکسیدانت¬هایی مانند استرول¬ها، ساپونین¬ها و پلی¬فنول¬هاست. اجزای پلی فنولیک، به ویژه گاماتوکوفرول (که مهمترین توکرفرول در تجزیه¬ی رادیکال¬های آزاد است) عامل اثرات آنتی اکسیدانت روغن آرگان به شمار می¬آیند.
مصارف موضعی
هسته¬های نارس برای تولید روغن آرگان گرید آرایشی بهداشتی استفاده می¬شود که در کرم¬های مرطوب کننده، لوسیون-های بدن، و شامپوها استفاده می¬شود. اگرچه روغن آرگان حاوی ترکیباتی است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانتی است و پتنت¬های رسمی زیادی در مورد استفاده از روغن آرگان خالص در سلامت پوست وجود دارند، اما پژوهش¬های زیادی در باره اثرات روغن آرگان خالص بر سلامتی پوست پیری زود رس، التهاب و خشکی پوست انجام شده است. مطالعه¬ای توسط دوبرو (Dobrev) نشان دهنده کارایی کرم کنترل چربی پوست متشکل از عصاره saw palmetto، دانه¬های کنجد، و روغن آرگان در طی یک دوره چهار هفته¬ای (با مصرف دوبار در روز) در ۲۰ داوطلب سالم، ۱۶ داوطلب مبتلا به پوست چرب و ۴ داوطلب با پوست مرکب بود. تمام داوطلبان واکنش مثبتی به محصول داشتند. کارایی ضد چربی پوست در ۹۵% داوطلبان کاملا قابل مشاهده بود. یک ماه بعد از درمان علایم بالینی و سطح چربی موضعی پوست به میزان چشمگیری کاهش یافت. دوبرو به این نتیجه رسید که روغن آرگان حاوی فرومولاسیونی است که در کاهش چربی پوست و بهبود ظاهر پوست چرب نقش دارد.
میوه آرگانیا اسپینوزا، منبع روغن آرگان
در سال ۲۰۱۴ ، تیوکتا و همکارانش، برای افزایش هیدراسیون پوست یک حامل لیپیدی نانوساختار از روغن آرگان تولید کرده و آن را در یک دوره یک ماهه به صورت کنترل شده روی افراد داوطلب آزمایش کردند. بررسی کنندگان مشاهده کردند که حامل لپیدی نانوساختار به دام افتاده در فرمولاسیون هیدروژل روی اندازه کلوییدی یا اوکولاسیون تاثیری ندارد و از نظر بالینی، هیدراسیون پوست در شرکت کنندگان بهبود یافت که نشان دهنده¬ی تاثیرگذاری روغن آرگان به عنوان یک لیپید مایع بود.
در اویل ۲۰۱۵، بوستا و همکارانش، اثرات مصرف روزانه روغن آرگان روی کشسانی پوست ۶۰ زن یائسه را گزارش کردند. در طول یک بازه ۶۰ روزه، ۳۰ نفر از این افراد روغن آرگان را به صورت خوراکی مصرف کردند، ۳۰ نفر دیگر به عنوان گروه شاهد روغن زیتون مصرف کردند. همچنین هر دو گروه روغن آرگان را به صورت موضعی روی بازو سمت چپ خود استعمال کردند. پارامترهای پوستی از جمله کشسانی پوست، کشسانی شبکه، و کشسانی زیستی در هر دو روش درمان خوراکی و موضعی بهبود چشمگیری داشتند. پژوهشگران دریافتند که روغن آرگان از طریق افزایش کشسانی از پیری پوست جلوگیری می¬کند. بوستا به همراه تیم دیگری پیش¬تر نشان داده بودند که مصرف روزانه روغن آرگان به صورت خوراکی یا استعمال موضعی در زنان یائسه به میزان چشمگیری از دست رفتن آب بین پوستی را کاهش داده و محتوای آب پوست را افزایش می¬دهد که نشان دهنده¬ی این است که این عامل گیاهی با احیای روزنه¬های پوستی ظرفیت نگه¬داری آب پوست را افزایش می¬دهد. این تیم همچنین با مطالعه روی ۳۰ زن یائسه سالم نشان دادند که استفاده موضعی روغن آرگان در شب در طول یک بازه دو ماهه رطوبت پوست را بهبود بخشیده و از نظر آماری باعث کاهش چشمگیری در از دست رفتن آب بین پوستی و در نتیجه افزایش محتوای آب پوست می¬شود.
روغن آرگان به عنوان یک عامل آرایشی –بهداشتی، که در فرانسه، ژاپن، و آمریکای شمالی بسیار محبوب است، برای هیدارسیون و احیای پوست، درمان آکنه و درخشان کردن موها استفاده می¬شود. فعالیت¬های دارویی روغن آرگان موضعی به خاطر فعالیت ضد آکنه، ضد چربی پوست، ضد پیری، مرطوب کنندگی و بهبود زخم شهرت دارد، اما چنین ادعاهای تنها بر اساس مصارف سنتی است و هنوز شواهد بالینی معتبری برای آنها وجود ندارد.
به طور کلی، در بازارهای اروپایی، ژاپن و آمریکای شمالی قیمت روغن آرگان بالاست و هر ۱۰۰میلی¬لیتر آن ۴۰ دلار معامله می¬شود. شلف لایف روغن آرگان نسبتا پایین و نزدیک به ۳ تا ۴ ماه است. گزارشی که در سال ۲۰۱۴ روی پایداری اکسیداتیو روغن آرگان انجام شد نشان داد که اگر این روغن در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و به دور از نور خورشید نگه داری شود خواص کیفی آن پایدار باقی می¬ماند، نگه داری روغن آرگان در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد منجر به از دست رفتن سریع کیفیت آن می¬شود.
جهت مشاوره رایگان وکسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید ۸۸۶۶۳۹۶۳ -۰۲۱

جویدن ناخن به طور معمول از دوران کودکی شروع می شود و می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد ،عوارض جانبی جویدن ناخن می تواند تاثیرات مخربی بیش از برهم زدن زیبای ناخن باشد، جویدن ناخن مکرر می تواند پوست را در اطراف ناخن حساس کرده و آسیب های شدید بر بافتی که باعث رشد ناخن ها می شود وارد نماید، که نتیجه آن رویش ناخن های ناخوشایند می باشد. جویدن مزمن ناخن می تواند آلودگی های زیادی ایجاد کند زیرا باکتری ها ی مضر از طریق بذاق دهان به دهان پوست واندام داخلی صدمه های جبران ناپذیری وارد نماید.

برای کمک به متوقف کردن جویدن ناخن ها، متخصصین پوست رعایت نکات زیر را توصیه می کنند

ناخن های خود را کوتاه نگه دارید
داشتن ناخن کوتاه کمتر باعث جویدن می شود و کمتر وسوسه کننده است.
آغشته کردن ناخن با یک ماده تلخ
در صورتی که ناخن های خود را با یک ماده تلخ خوراکی مانند کندور یا روغن بادام تلخ آغشته نمایید تلخ شدن دهان مانع مهممی است در پیشگیری از جویدن ناخن.
مانیکور به طور منظم
داشتن ناخن های زیبا ولاک شده با توجه به هزینه ای که صرف آن کردید می تواند مانع خوبی برای پیش گیری از جویدن ناخن باشد. همچنین شما می توانید ناخن ها را با نوار یا برچسب پوشانید یا با پوشیدن دستکش مانع از جویدن آن شوید.
عادت خوردن ناخن را با یک عادت خوب جایگزین کنید
هنگامی که شروع به جویدن ناخن می کنید سعی کنید خود را با کاری دیگر مشغول و سرگرم کنید با یک بازی کامپیوتری ویا انجام یک کار خود را مشغول کنید.موقع دیدن تلویزیون ناخن های خود را حتمن با دستکش ویا چسب بپوشانید

شناسایی عوامل جویدن ناخن
جویدن ناخن دلایل متعددی می تواند داشته باشد گاهی ردر شرایط پر استرس عمل جویدن ناخن بیشتر می شود سعی کنید مواقعی که بیشتر تمایل به جویدن ناخن دارید را پیدا کرده وسعی کنید کمتر در آن شرایط قرار بگیرید.
سعی کنید به تدریج جویدن ناخن را متوقف کنید
بعضی از پزشکان توصیه می کنند که یک روش تدریجی برای از بین بردن عادت استفاده کنند. برای جلوگیری از جویدن ابتدا یک ناخن مانند ناخن انگشت شست خود را متوقف کنید. وقتی که موفق شدید، در مرحله بعد جویدن ناخن اشاره و یا حتی یک دست کامل را از بین ببرید. هدف این است که به نقطه ای بروید که در آن دیگر از ناخن های خود نترسید.

جویدن ناخن برای برخی افراد ممکن است نشانه ای از یک مشکل جدی روانی یا عاطفی باشد. اگر بارها سعی کرده اید جویدن ناخن را ترک کنید اما مشکل همچنان ادامه دارد، با یک پزشک مشورت کنید. اگر بر اثر جویدن زیاد ناخن های شما پوست اطراف آن زخم ویا عفونی شده، حتمن به یک متخصص پوست مراجعه نمایید.
ناخن های های که بر اثر جویدن مداوم دچار شکستگی وصدمه شده اند را با روغن آرگان خالص argan oleبرای مدت یک ماه روزانه چند قطره ماساژ دهید تا سلامت خود را بدست آورند

اگر تصمیم گرفتید که به طبیعت بازگردیداما نمی دانید از کجا شروع کنید این مقاله کوتاه راهکارهای مفیدی را در اختیار شما قرارخواهد داد تا از موی سالم ،باطراوت وشاداب برخوردار باشید کافی است خسته نشده واین روشها را بعنوان یک رژیم ساده دردستور کار روزانه یا هفتگی مراقبت از موهای خود و توجه کردن بیشتر به خود قرار دهید. پنج گام ساده برای موهای طبیعی شما

قدم اول: رطوبت مو.
حفظ رطوبت مو در مراحل رشد مو وشاداب نگه داشتن و پیش گیری از شکستگی و موخوره عامل بسیار مهمی می باشد، این مهم با استفاده از روش های طبیعی وبدون نیاز به شامپو های مرطوب کننده امکان پذیر بوده که در ادامه توضیحات آن آورده خواهد شد

قدم دوم (شامپو) : این قسمت تمیزکاری و رژیم بهداشتی شما محسوب میشود.
شما باید شامپوی بدون سولفات انتخاب کنید که جلوگیری کنید از خشکی و باریک شدن موهاتون
هر قدر جلوتر برید و موهای سالم خودتون رو دوباره به حالت اولیه اش برگردونید بعد از یه مدت میتونید شامپو رو از عادت همیشگی تان حذف کنید یا کمتر از آن استفاده کنید.
استفاده از روشهای جایگزین هم می تواند انتخاب جدید شما باشد به طور مثال می توانید در طول سال ۴ یا ۵ بار از شامپو استفاده کنید و بقیه شست و شوها را بدون شامپو ویا ماهی یک بار بسته به نیاز مو میتوانید از سرکه سیب رقیق شده استفاده کنید.
هفته ای یکبار شستشو موی شما را پاکیزه نگاه خواهد داشت ،بعد از یه مدت که دوره درمانی رو میگذرانید متوجه میشوید که موهای شما فقط ماهی یکبار نیاز به شامپو کردن داره
یه شامپوی بدون سولفات مرغوب که موهای شما را خشک نمی کند.برای تمیز کردن مو کاملا جوابگو خواهد بود.
اگر شامپوی بدون سولفات ندارید و می خواهید شامپوهایی که در حال حاضر در خانه دارید تمام کنید، بهتر است آنها را با آب رقیق کنید که از قدرت آنها کم بشه
قدم ۳:نرم کننده.
اگر در قدم قبلی(قسمت قبلی) از شامپو استفاده کردید نیاز به شست وشو با یک نرم کننده دارید که رطوبت رو به موهاتون برگردونید
برای اینکار از هر نرم کننده ی ارزان قیمتی هم میتوانید استفاده کنید
اگر در قدم قبلی از شامپو استفاده نکردید و به جای آن از متدی که گفته شد استفاده کردید می توانید از ماسک مو استفاده کنید اگر حوصله کنید ماسک موی طبیعی درست کنید ۳۰ دقیقه قبل از شستشو آن را به موهایتان بزنید وروی آن پلاستیک بکشید
چه مقدار: هفته ای یکبار
چه چیزی نیاز داری: یک ماسک موی خانگی (که روش های تهیه را میتوانید از وب سایت ما مطالعه کنید ) یا یک ماسک موی عادی – یک پلاستیک حمام – ۳۰دقیقه وقت ،چند قطره روغن آرگان خالص با یک عدد زرده تخم مرغ ،کمی حوصله به همین سادگی به موهای خود شادابی و درخشندگی هدیه بدهید.
قدم ۴، مرطوب کننده:
اولین قدم مرطوب کنندگی این بود که نرم کننده را چند دقیقه روی سر بگذارید یک یادآوری مهم : بهترین مرطوب کننده ها آنهایی هستند که آب داخل محتویاتشان است
پس مطمئن شوید که محتویات را همیشه مطالعه میکنید.
بهترین متد برای مرطوب کنندگی متد(liquid,oil,cream) LOC است :مایع، روغن، کرم
از مایع روغن و هسته (روغن آرگان، روغن زیتون و…)
برای رطوبت موها استفاده کنید و از کرم برای مدل دادن به موها
چه مقدار: بعد از هر شستشو
چه چیز نیاز دارید: یک مرطوب کننده با پایه ی آب -روغن آرگان
اگر راهنمایی بیشتری هم نیاز هست با مشاورین ما تماس بگیرید هیچ هزینه ای ندارد فقط هزینه یک تماس تلفنی را خواهید پرداخت۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳

تهیه روغن آرگان

روغن آرگان نوعی روغن مفید و موثر برای زیبایی بیشتر پوست و مو می باشد که می تواند تاثیرات مثبت زیادی روی جوانسازی پوستتان بگذارد با خواص مفید آن بیشتر آشنا شوید

روغن آرگان که به آن «طلای مایع» هم می گویند، از هسته میوه درخت آرگان به دست می آید. درخت آرگان، بومی مراکش با عمری حدود ۲۰۰ سال است اما حداقل ۵۰ ۳۰ سال طول می کشد تا این درخت میوه بدهد و همین محدودیت رویش جهانی و دیر به بار نشستن درخت آرگان است که باعث کمیاب شدن و بالارفتن شدید قیمت روغن آرگان در سراسر جهان شده است.این روزها خیلی ها در زمینه روغن های گیاهی و فواید آن به این نتیجه رسیده اند که حجم بالای ویتامین های A و E موجود در روغن آرگان، باعث شده این محصول دست کم توسط بعضی ها، به عنوان معجزه گری برای درمان عفونت های پوستی، نیش حشرات، زخم ها و بثورات پوستی در سطح جهان مطرح شود.

روغن آرگان خالصargan ole

ویتامین E فراوان موجود در روغن آرگان به تولید و بازتولید سلول های پوستی کمک فراوانی می کند و از این رو، می تواند نقش برجسته ای در جوانسازی پوست و سلامت موها بازی کند. نکته قابل توجه اینجاست که نیازی به خرید محصولات مراقبت از پوست و موی بسیار گرانقیمت برای بهره بردن از خواص روغن آرگان وجود ندارد.

شما می توانید در صورت پیدا کردن روغن آرگان خالص، یک شیشه کوچک (البته گرانقیمت) از آن را تهیه کنید و روزی چند قطره از آن را به شامپو و یک قطره هم به مرطوب کننده پوستتان اضافه کنید. همین استفاده روزانه از روغن آرگان تا حدودی می تواند جوانی، شادابی و سلامت پوست و موهایتان را تامین کند.

این روزها احتمالا درباره خواص روغن آرگان تبلیغات زیادی دیده یا شنیده اید. در این تبلیغات، خواص متعددی برای این روغن ذکر می شود؛ که به چند مورد از آنها در ادامه اشاره می شود.

نرم کننده پوست

یکی از مهم ترین خواص روغن آرگان، خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی آن به پوست است. ویتامین E و اسیدهای چرب موجود در این روغن گیاهی به سرعت وارد سلول های پوستی می شوند و خود روغن آرگان هم با سرعت مناسبی جذب پوست می شود. از این رو، به هیچ عنوان احساس چربی پوست پس از مصرف روغن آرگان یا محصولات بر پایه آن به شما دست نخواهد داد. چربی این روغن به گونه ای است که می توان بدون استرس جوش زدن، برای نرم و لطیف کردن پوست هم از آن کمک گرفت. نرم کردن پوست زانو و آرنج ها هم از دیگر خواص روغن آرگان است.

درخشان کننده مو

افزودن روغن آرگان به شامپوها باعث درخشش، نرمی و لطافت موها می شود. از این رو، روغن آرگان می تواند جای انواع نرم کننده های مو را در حمام بگیرد. به علاوه، اگر موهای وز یا خشکی دارید، می توانید ساقه های مرطوب آن را با مقدار بسیار کمی از روغن آرگان پس از حمام کردن ماساژ دهید. به این ترتیب، جلوی وز خوردن و موخوره شدن موهایتان را خواهید گرفت.

کاهنده آکنه

معمولا چربی ها و محصولات آرایشی و بهداشتی چرب، باعث بروز یا تشدید آکنه های پوستی می شوند. این در حالی است که روغن آرگان، نه تنها باعث بروز و تشدید جوش، حتی در پوست های چرب نمی شود، بلکه می تواند به کمک افرادی بیاید که در دهه های ۳۰ و ۴۰ زندگی خود، تازه شروع به جوش زدن می کنند. درمان جوش ها در این دوران، سخت و هزینه بر است. این در حالی است که اسید لینولئیک موجود در روغن آرگان باعث تخفیف التهاب های ناشی از آکنه می شود و کمک فراوانی هم به بازسازی پوست می کند.

اگر افزودن روغن آرگان به کرم های مرطوب کننده، کمکی به رفع آکنه های شما نکرد، به طور مستقیم از این روغن روی جوش هایتان بزنید. اگر جوش سرسفید داشتید، یک قطره روغن آرگان را با یک قطره روغن درخت چای مخلوط کنید و این ترکیب را روی جوش ها ماساژ دهید. ترکیبات آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریایی و ضدقارچی موجود در این روغن با مبارزه با عامل ایجاد جوش ها، باعث کاهش التهاب و بهبود آنها خواهندشد.

کاهنده ترک های پوستی

یکی از مشکلات پوستی شایع در دوران بارداری، ایجاد ترک های پوستی یا همان استرچ مارک ها در اثر چاق و لاغر شدن های این دوران و پس از آن است. از این رو، متخصصان آمریکایی به خانم های باردار توصیه می کنند در صورت دسترسی به روغن آرگان، روزی ۲ تا ۳ قطره از آن را روی پوست شکم، باسن و ران های خود ماساژ دهند. علاوه بر اینکه اسیدهای چرب موجود در روغن آرگان می توانند باعث حفظ رطوبت و نرمی پوست بدن و کاهش احتمال ترک خوردن پوست شوند، ویتامین های A و E موجود در این روغن هم به بازسازی پوست و ترمیم سریع تر این ترک ها کمک قابل توجهی خواهندکرد.

سوزش و التهاب پوست ناشی از اصلاح را نیز می توان با ماساژ دادن پوست با چند قطره از روغن آرگان، التیام بخشید. گفته می شود که اسکوآلن (نوعی هیدروکربن غیراشباع) موجود در روغن آرگان باعث تخفیف التهاب های پوستی می شود.

• کاترین زتا جونز، بازیگر ۴۶ ساله بریتانیایی هالیوود که افتخار کسب جایزه اسکار را هم در کارنامه اش دارد، در یکی از آخرین گفت و گوهای مطبوعاتی خود، استفاده از روغن آرگان را به عنوان یکی از رموز جوان و شاداب ماندن پوست صورتش معرفی کرده است: «من از روغن آرگان برای آبرسانی و حفظ رطوبت پوستم استفاده می کنم.»

اگر می خواهید روغن آرگان بخرید…

۱- دقت کنید روی بسته بندی اش نوشته شده باشد: صددرصد خالص و طبیعی.

۲- فاقد هرگونه طعم دهنده مواد معطر باشد.

شیشه حاوی روغن تیره ویا در قوطی قرارداده شده باشد.

۴- بیش از حد ارزان یا گران نباشد. یک بطری ۵۰ گرمی از این روغن حدود ۴۵ دلار (نزدیک به ۱۵۰ هزار تومان) قیمت دارد.

۵- بویی شبیه بوی مغزها یا دانه های تفت داده مانند ذرت بوداده داشته باشد.

۶ -بافتش نرم و غلیظ باشدو به رنگ زرد باشد.

۷ -دارای ترکیبات ته نشین شده ابرمانندی باشد.

۸ -تولید کشور مراکش و دارای گواهینامه ECOCERT باشد.

۹ -اگر روغن را در ایران تهیه می نمایید به از داشتن گواهی سازمان غذا ودارو الزامی می باشد

۱۰- مصذف بالای روغن آرگان باعث ورود روغن های ناخالص و تقلبی به بازار شده است در خرید روغن آرگان خالص به داشتن مجوز های قانونی دقت نمایید

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه arganole.ir نمایید

ویا با تلفن ۰۲۱۴۲۵۹۰ -۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳ با ما تماس گرفته واز مشاوره رایگان بهره من شوید

استفاده از روغن آرگان برای مرطوب کردن پوست و حفظ تعادل چهره در میان زنان مراکشی ثابت شده است. Argania spinosa  (Skeel) یک گونه­ی درختی بومی در مراکش بوده و دارای ارزش اقتصادی-اجتماعی فراوان در این ناحیه است. میوه­ی A. spinosa  دارای یک دانه­ی روغن زاست که از آن روغن آرگان بدست می­آید که در طب بومی و لوازم آرایشی بویژه  در مناطق جنوب غربی استفاده میشود. از قدیم ، روغن آرگان آرایشی برای درمان انواعی از جوش های پوستی مانند جوش جوانی و اسکارهای پوستول­های ابله­مرغان استفاده می­شد. همچنین گفته میشود که این روغن باعث کاهش مسائل خشکی پوست شده و ظهور چین چروک را کند می­کند. این روغن همچنین برای درمان پسوریازیس، اگزما، دردهای مفصلی، التهاب پوست و  جرب ، برای  بهبود سوختگی و زخم ، برای بهبود شکنندگی ناخن و نیز جلوگیری از ریزش مو و خشکی مو استفاده میشود. روغن آرگان استفاده شده در لوازم آرایشی روغن استخراج شده با فشار سرما از دانه­های میوه­ی آرگان است که اکنون در جهان شناخته شده است. این روغن به عنوان گرانترین سبزیجات و روغن آرایشی شناخته میشود و منبع درآمد زنان مراکشی است که عضو تعاونی زنان هستند. در نواحی جنوبی مراکش تعاونی ها روغن آرگان را برای مصارف غذایی و آرایشی تولید می­کنند. استخراج روغن آرگان برای مصارف خوراکی و ارایشی اکنون با روش های سنتی انجام می­شود. روغن آرگان غنی از توکوفرول­ها ، اسیدهای چرب متوسط زنجیر ، کارتنوئیدها ،اسکوالن­ها و اولئیک اسید است.

هیپرپیگمانتاسیون اکتسابی پس از قرار گیری طولانی مدت در معرض نور خورشید و یا ملاسما و ملانودرمای پس از التهاب با ویژگی تولید و تجمع ملانین شناخته میشوند. بیوسنتز ملانین در سلولهای رنگدانه  با کمک آنزیم های تیروزیناز، پروتیین وابسته به تیروزیناز ۱ و دوپاکروم توتومراز کاتالیز میشود. هیپرپیگمنتاسیون زمانی اتفاق می­افتد که فعالیت این آنزیم ها توسط فاکتورهای تحریک کننده مانند نور فرابنفش و التهاب مزمن افزایش می­یابد. روش های مختلفی برای بیان این مشکلات  موضوع مورد پژوهش بسیاری از پژوهشگران است. عوامل دپیگمانتاسیون(سفید کردن پوست) در کشورهای غربی نه تنها برای مهار و درمان هیپرپیگمانتاسیون نامنظم استفاده میشود بلکه بر اساس باورهای سنتی آسیایی ازآن برای سفید تر کردن پوست نیز استفاده می­شود.

استفاده از عوامل شیمیایی مانند هیدروکوئینون و کوجیک اسید (از میان بسیاری دیگر) پرطرفدارترین راه های مدیریت هیپرپیگمانتاسیون هستند. با این وجود عدم استفاده­ی پیوسته از عوامل دپیگمتنتاسیون باعث ایجاد اثرات جانبی نامطلوبی مانند آلرژی، کرونوزیس اکزوژنز، درماتیتیس عفونی، و به ویژه درماتوفیتوزیس منتشر و سلولیت نکروتیک ، اگزمای تماسی و پیگمانتاسیون های خاص میشود. به دلیل همین اثرات جانبی نامطلوب است که امروزه استفاده از عوال دپیگمنتاسیون طبیعی و بومی به عنوان بهترین روش برای کنترل هیپرپیگمنتاسیون به نظر می­رسد. اثر دپیگمنتاسیون اجزاء روغن آرگان مانند اسیدهای چرب آزاد ، توکوفرول­ها ،و کارتنوئیدها  برای محافظت پوست از نور خورشید گزارش شده است. با این وجود تاکنون هیچ مطالعه­ای بر روی اثر روغن آرگان کامل بر روی بیوسنتز ملانین در کشت سلولهای مورین انجام نشده است. این مطالعه استفاده از روغن آرگان به عنوان یک عامل دپیگممنتاسیون و مکانیسمی که این اثرات تحت تاثیر آن قرار دارد را ارائه می­دهد.