چرا روغن آرگان خالص را پیشنهاد می دهیم

روغن آرگان با توجه به نوع تهیه و روش استخراج به دو نوع آرایشی و خوراکی تقسیم می­شود. روغن آرگان آرایشی از دانه های کمتر رسیده شده تهیه می گردد، نوع آرایشی آن طعم تلخ دارد اما قابل استفاده به عنوان خوراکی هم می­باشد. روغن آرگان خوراکی از دانه های رسیده شده تهیه می گردد . در روش تهیه روغن آرگان خوراکی  پس از خارج کردن دانه ها از پوسته سخته هسته آرگان ،دانه ها را ابتدا تف داده و پس از سرد  شدن روغن آنرا به روش پرس سرد ویا به روش صنعتی استخراج می نمایند، تف دادن دانه های آرگان رنگ روغن آرگان خوراکی را به قهوه ای متمایل کرده و طعم برشته شدن به روغن آرگان خوراکی می دهد که طعم بسیار مطلوبی می باشد. روغن آرگان خوراکی را نباید برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده کرد، با توجه به تغییر رنگ و طعم و بوی روغن آرگان خوراکی احتمال تقلب در روغن آرگان خوراکی بیشتر از روغن آرگان آرایشی می باشد ، بخاطر همین روغن آرگان خوراکی را به هیچ وجه نباید روی پوست و مو استفاده کرد..

کاربردهای آرایشی و درمانی روغن آرگان

محرک رشدتار مو های ضعیف، افزایش شفافیت و حجم مو برای موهای آسیب دیده در اثر رنگ، مواد شیمیایی و حرارت، رفع شکنندگی و تقویت موهای رنگ شده.

خاصیت مرطوب کنندگی برای پوستهای خشک، ترمیم کننده طبیعی و بازسازی پوست جهت از بین بردن عوارضی ناشی از استفاده ی لوازم آرایشی و محافظت روزانه ازپوست در مقابل سرما و گرمای هوا

جلوگیری از التهابات پوستی ناشی از پرتودرمانی،رفع ترک و خشکی­های شدید موضعی و سوختگی ناشی از که بر روی پوست باقی می ماند.

روغن آرگان خالص سرشار از اومگا ۳ ،۶ و ۹ می باشد. روغن آرگان خالص سرشار از ویتامین ای می باشد،روغن آرگان خالص به تولید هورمون های جنسی کمک کرده و گردش آن ها را بهتر می کند،

نفوذ پذیری بالای روغن آرگان خالص به لایه های میانی پوست و مو باعث استحکام و تقویت ریشه و ساقه مو همچنین موجب بالا رفتن خاصیت کشسانی پوست می گردد.

روغن آرگان خالص با نفوذ به بافت میانی ناخن باعث استحکام ناخن شده و از پوسته پوسته شدن پیش گیری کرده و بافت های آسیب دیده را درمان می نماید.

برخی از خواص کم نظیر روغن آرگان خالص

ترمیم ناخن های لایه لایه شده

رشد ناخن

تقویت کننده ی لایه های صدفی ناخن

خاصیت مقاومت و استحکام بخشی به ناخن

استحکام تار های ضعیف مو

رفع مو خوره

درمان مو های آسیب دیده از رنگ و مواد شیمیای

تقویت ریشه و ساقه مو

براقی و شفافیت مو

تقویت و شادابی ابرو جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید روغن آرگان خالص و روش های استفاده از آن با مشاوران ما تماس بگیرید. ۸۸۶۶۳۹۶۳ ۰۲۱

روغن آرگان سرشار از ویتامین  E می باشد. روغن آرگان  به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانی بودن آن و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست ترمیم موهای آسیب دیده از مواد شیمیای ، ترمیم موخوره وتقویت ریشه وساقه مو مشهور می باشد. در حقیقت، روغن آرگان برای ترمیم ودرمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. شاید مهمترین مزیت روغن آرگان نسبت به روغن های درمانی و ترمیم گر دیگر که به بلندای تاریخ در بین ملت های مختلف مورد مصرف داشته اند، ویژگی نفوذ بسیار سریع ریز مولکول های روغن آرگان به بافت های میانی پوست و مو می باشد، به همین دلیل زمانی که از رو غن آرگان استفاده می نماییم هیچ گونه آثار چربی بر روی پوست باقی نمانده و روغن آرگان بصورت کامل جذب پوست و یا مو می گردد، اما در این بین از خواص معجزه گر روغن نارگیل با ترکیبات شگفت انگیز از اسید چرب غیر اشباع و ویتامین های حلال در چربی همچون تیامین که خواص شگفت انگیزی برای پوست و مو دارند نیز نباید غافل شد.

روغن نارگیل به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود، به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. روغن نارگیل بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای مو می باشد. به هیمن دلیل روغن نارگیل را در بسیاری از خانه ها می بینید و معمولن  اعضای خانوادهروغن نارگیل را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند.

پژوهشی در هند نشان می دهد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد. به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می نماید.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند. این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند. روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

درمان شوره سر یکی از خواص روغن نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرمی باشند . مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.در کنار ویژگی های منحصر به فرد روغن آرگان و نارگیل که فصول مختلفی را می توان به آن اختصاص داد روغن کنجد نیز ترکیبات انحصاری خود را دارد، وجود اسید های چرب غیر اشباع ۴۱% اسید لینولئیک،۳۱%اسید اولئیک و ۵%اسید استئاریک خاصیت انحصاری به روغن کنجد برای ترمیم بافت های مختلف بخشیده است. استفاده از روغن کنجد نه تنها باعث تقویت موها می‌شود، بلکه رشد موهای جدید را افزایش می‌دهد. روغن کنجد برای موهای شکننده و مستعد شکنندگی بسیار مفید است. شکنندگی موها باعث ریزش مو می‌شود. روغن کنجد به نرم کردن موهای زبر و خشن کمک می‌کند استرس به عنوان عاملی اساسی در ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. خواص خنک کننده‌ی روغن کنجد به کاهش استرس کمک می‌کند. روغن کنجد ضد آفتابی طبیعی است. روغن کنجد از موها در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند. روغن کنجد نه تنها از موها در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند بلکه همچنین مانع اثرات مضر آلودگی نیز می‌شود.
روغن کنجد به خاطر خواص خود برای تیره‌تر کردن رنگ موها شناخته شده است. از اینرو، استفاده از روغن کنجد برای کسانی که از سفید شدن زود هنگام موها رنج می‌برند مفید است.مولتی اُلهMulti Ole  سگانه  روغن آرگان ،روغن نارگیل و روغن کنجد بکر است که در شرایط و میزان خاص با اسانس های آرام بخش گیاهی ترکیبی منحصر به فرد ساخته است روغن مولتی اُله Multi Oleعلاوه بر دارا بودن تمامی خواص روغن آرگان خالص بدلیل مخلوط شدن به روغن های کنجد و نارگیل که تولید داخل می باشند با حفظ اثرات مثبت روغن نارگیل و کنجد از قیمت مناسب تری نسبت به روغن آرگان خالص برخوردار می باشد ، استفاده اختصاصی روغن مولتی اُله Multi Oleبرای مو و ابرو می باشد اما روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای نرمی پوست دست نیز می توانید استفاده نمایید. از آنجا که روغن نارگیل جذب مناسبی در پوست نداشته و باعث بستن منافذ پوستی می گردد، بنابراین روغن مولتی اُله Multi Oleبرای استفاده در پوست صورت پیشنهاد نمی شود ، روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای پوست صورت استفاده ننمایید ،در صورت استفاده از روغن مولتی اُله برای ماساژ دیگر قسمت های بدن در زمان آفتاب گیری ،پس از اتمام گرفتن آفتاب ویا دریافت ماساژ روغن مولتی اُله Multi Oleرا با دوش آب ولرم از روی بدن خود شستشو نمایید.مولتی اُله حاصل سال ها تجربه تخصصی شرکت روغن طلای آسیا در استفاده از روغن های آرایشی برای پوست و مو می باشد مهمترین دلیل رسیدن به این ترکیب جدید که خواص روغن آرگان خالص را در کنار روغن های دیگر داشته باشیم ،شرایط اقتصادی خاص و پایین نگهداشتن قیمت مصرف کننده با حفظ کیفیت محصول مورد نظر شرکت روغن طلای آسیا می باشدامیدواریم تجربه خوبی در استفاده از روغن مولتی اُله داشته باشید .تلفن های مشاوره ۰۲۱،۸۸۶۶۳۹۶۳  -021،۸۸۶۶۳۹۶۴

فواید و ترکیبات کره کاکائو برای مو، پوست، صورت و لب ها

 کاکائو شامل کافئین، آناندامید، تئوبرومین، فلاونوئیدها، پروتئین، گوگرد، منیزیم، تریپتوفان و پلی فنلها است. همچنین دارای اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید استریک، اسید میریستیک، اسید آراشیدیک، اسید لینولئیک، اسید لوریک، گلیسیرید و استیگمسترول می باشد.. از کره کاکائو به عنوان یک نرم کننده لب، براق کننده لب و رژ لب استفاده می کنند. کره کاکائو از چسبندگی و کشیدگی لب ها پیشگیری می کندکره کاکائو رطوبت پوست خشک را تامین کرده و از خارش آن جلوگیری می کند. زخم ها و ترک های پوست را کاهش می دهد و حالت الاستیکی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو، می توانند پوست و مو را نیز تقویت کنند.

کره کاکائو چیست

مطالعات اندکی نشان می دهند که این کره در مبارزه با فیبروملیژیا، پسوریازیس، افسردگی، فشار خون بالا و آرتریت موثر است. روغن کاکائو اگر با شی باتر و روغن آرگان مخلوط شود معجزه گری است که برای پوست ،مو ولب های شما معجزه می نماید.

 کره کاکائو که به عنوان روغن تئوبروما نیز شناخته می شود، از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد. بویی بسیار شبیه به عطر و طعمش مانند دانه کاکائو است. روغنی که از درخت کاکائو به طور سنتی گرفته می شده، برای مصارف دارویی توسط افراد آزتک و مایاها مورد استفاده قرار می گرفته است. روغن آن نیز به لطف خواص درمانی و مواد مغذی که دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. یک مطالعه نشان داده است که پلی فنول های کاکائو به افزایش متابولیسم لیپیدها مربوط می شوند و حملات قلبی را کاهش می دهند. در مطالعه ای که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت، ۴۷ بیمار پس از استفاده از کاکائو، از لحاظ قلبی عروقی، علائم قابل توجهی را نشان دادند. از این گذشته، برای کاهش سطح کلسترول، بهبود لخته شدن خون، عملکرد عروق کرونر، حساسیت به انسولین و افزایش سطح کلسترول خوب یا HDL نیز مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن آنتی اکسیدان های موجود در این کره می توانند سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند؛ زیرا آنها با رادیکال های آزادی که باعث بیماری می شوند به مبارزه می پردازند. آنها همچنین باعث تقویت ایمنی بدن از طریق از بین بردن التهاب، آسیب DNA و کاهش خطر ابتلا به سرطان، خستگی، بیماری های قلبی عروقی و جهش های سلولی می شوند.   در این مقاله بیشتر به خواص آرایشی و بهداشتی و مراقبت و درمان کره کاکائو در پوست و مو اشاره شده است .

کاهش التهاب

با توجه به وجود آنتی اکسیدان ها و مقدار زیادی اسیدهای چرب، کره کاکائو می تواند التهاب ناشی از زخم را کاهش دهد و یک درمان فوق العاده برای مقابله با مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، بثورات، پسوریازیس و غیره باشد. حضور اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی در کره کاکائو می تواند باعث کاهش التهاب پوست، نیز شود. بنابراین، بهتر است از کره کاکائو به صورت روزانه برای مبارزه با التهاب استفاده کنید. بهبود در عملکرد شناختی کره کاکائو برای بهبود عملکرد شناختی و سلامت مغز از طریق مکانیسم های غیر مستقیم و مستقیم مفید واقع شده است.

مرطوب کننده قوی

 کره کاکائو ، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید ممکن است برای پوست شما مضر باشد. اشعه ماوراء بنفش و لکه های خورشیدی می توانند باعث پیری زودرس شده و منجر به شرایط آزاردهنده پوستی شوند. خوشبختانه، این نوع کره می تواند به کاهش آفتاب سوختگی کمک کرده و به طور موثر و طبیعی آن را بهبود ببخشد. اگر از آفتاب سوختگی رنج می برید، سعی کنید از این نوع کره، استفاده کنید. استفاده از روغن بدن حاوی این نوع کره، نیز اثر مشابه با کره کاکائو دارد.

 کره کاکائو به علت دارا بودن اسیدهای چرب مرطوب کننده ای قوی می باشد که پوست را هیدراته نگه می دارد. همچنین باعث می شود تا پوست خشک و زبر، صاف و نرم شود علاوه بر این، به سرعت و به راحتی جذب می شود و پوست را نرم و انعطاف پذیر می کند. برای مرطوب کردن پوست، ۱/۲ فنجان کره کاکائو ، کره شیا، روغن آرگان یا روغن نارگیل ارگانیک و ۲۰ قطره اسانس اسطوخودوس را تهیه کنید. سپس، در یک ظرف، تمام مواد بغیر از اسانس اسطوخودوس را ترکیب کنید. ظرف را بر روی آب در حال جوش با حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. پس از آن، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود. روغن اسطوخودوس را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس با یک همزن دستی به مدت ده دقیقه آن را هم بزنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. در نهایت، در ظرف را بسته و در مکان سردی قرار دهید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

مبارزه با علائم پیری

کره کاکائو به خاطر داشتن ترکیبی از پلی فنول ها، می تواند نشانه های پیری را از بین ببرد. همچنین باعث می شوند تا پوست، جوانی و شادابی خود را حفظ کند. می توانند حساسیت پوستی ناشی از بثورات و یا درماتیت را تسکین دهند. هنگامی که به طور موضعی بر روی پوست خود استفاده می کنید و یا هنگامی که آن را می خورید، پلی فنول ها باعث افزایش سلامتی شما در داخل و خارج بدن می شوند. همچنین برای جلوگیری از لکه های ناشی از آفتاب، چین و چروک های پنجه کلاغی و چین و چروک ها مناسب است

 ضدآفتاب ملایم و طبیعی

افزایش درخشندگی پوست

 پوست خشک باعث خارش، قرمزی، درد، انقباض و حتی خونریزی و ترک خوردگی می شود. کره کاکائو، به عنوان یک مرطوب کننده پوست طبیعی عمل کرده و باعث می شود تا پوست همیشه هیدراته بماند. چربی اشباع شده در این نوع کره، توسط پوست جذب شده و برای مدت طولانی روی پوست شما باقی می ماند، در نتیجه باعث ترمیم پوست خشک و ترک خورده می شود. این کره به عنوان یک محافظ بر روی پوست شما عمل می کند، از این رو، باعث محافظت پوست از عوامل خارجی می شود.

پوست شما غالبا در معرض شرایط خارجی قرار دارد و مستقیما با گرما، سرما، اشعه خورشید و دیگر عوامل محیطی در تماس می باشد، همچنین ممکن است دچار بریدگی و کبودی نیز بشود. بنابراین، مراقبت از پوست، برای سلامتی کلی مهم است. به این منظور، این کره جامد را در کف دست قرار دهید. سپس، به آرامی مالش دهید تا ذوب شود و با کمک انگشتانتان، پوست خود را ماساژ دهید. تسکین دهنده جوش، سوختگی و عفونت کره کاکائو، خاصیت آرام بخشی و تسکین سوختگی، زخم و بثورات پوستی را دارد و برای پوست مفید می باشد. به سادگی، مقداری کره کاکائو خالص را به منطقه آسیب دیده بزنید تا پوست خود را بازسازی کنید. مراقب باشید که کره ای کاکائوی که استفاده می کنید خالص باشد و عاری از هر گونه عطر، الکل یا سایر مواد افزودنی باشد زیرا پوست را حساس تر و التهاب آن را بیشتر می کند.

جلوگیری از خشکی پوست

لوسیون کره کاکائو ،شی باتر و روغن آرگان خالص

این محصول برای اولین بار در ایران توسط شرکت روغن طلای آسیا و بصورت کاملا خانگی و غیر صنعتی از محصولات خالص که توسط شرکت روغن طلای آسیا ازکشور مراکش وارد می شود تهیه و بصورت محدود وسفارشی بفروش می رسد جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس ویا به پیج اینستاگرام مراجعه فرمایید

تلفن های مشاوره ۰۲۱ ۸۸۶۶۳۹۶۳، ۸۸۶۶۳۹۶۴ اینستا گرام arganole_

سوختگی درجه یک

سوختگی سطحی خفیفترین نوع سوختگی است که فقط لایه خارجی پوست یعنی اپیدرم را درگیر می کند. علل آن سوختگی ناشی از شعله ملایم است.

ظاهر سوختگی
پوست در محل سوختگی گرم ، قرمز و دردناک (گاهی درد شدید) و حساس به لمس است و می‌تواند کمی متورم باشد وقتی با نوک انگشت به ملایمت به ناحیه سوخته فشار وارد کنیم، قرمزی بطور موقت سفید می‌شود. سوختگی درجه یک در ابتدا بسیار دردناک است ولی معمولاً در عرض چند روز بدون بر جای گذاشتن جوشگاه و گوشت اضافه (اسکار) ، با پوسته ریزی محل سوختگی ، بهبودی می‌یابد.

درمان
استفاده از پمادهای سوختی معمول ترین روش مراقبت از پوست های آسیب دیده می باشد ،استفاده از روغن آرگان خالص بدلیل فراوانی ویتامین Eدر این روغن وجذب سریع آن به لایه های میانی پوست باعث سرعت در بهبود جای سوختگی وهر گونه اثر لکه ای ناشی از سوختگی خواهد شد.

**تــــوجـــــه**
درصورت بروز سوختگی درجه دو وسه ویا ضخم های چرکی حتمن به پزشک مراجعه نمایید.
تلفن مشاوره رایگان:۸۸۶۶۳۹۶۳ و ۸۸۶۶۳۹۶۴ -۰۲۱

ماسک موی مخصوص دکلره

رنگ موی بیشتر ما ایرانی‌ها تیره است و برای تبدیل آن به موهای بلوند، روشن یا زیتونی- دودی لازم است ابتدا موها را بی‌رنگ یا دکلره کرده و سپس رنگ موی مورد نظر خود را استفاده کنیم. حال اگر قصد داریم چنین کاری را انجام دهیم، بهتر است به موارد زیر حتما دقت کنیم:

۱-پودره دکلره واکسیدان از مواد شیمیای ساخته شده که صدمات شدیدی به پوست سر وساقه مو می زند.

۲-در صورت استفاده از دکلره برای شستن مو از شامپو های ملایم مانند شامپو بچه و نرم کننده استفاده کنید.

۳-بعد از حمام حتما با لوسین های محافظ ویا روغن آرگان خالص مو ها را بپوشانید تا بتدریج مو بتواند به حالت اولیه برگردد.

۴-ماساژ چند قطره روغن آرگان خالص بر روی پوست سر وساقه مو موجب تغذیه و نرم و مربوط نگهداشتن موی شما خواهد شد.

۵- روغن آرگان خالص بهترین آبرسان و تهذیه کننده پوست و مو می باشد. فراموش نکنید پیشگیری بهتر از درمان است.
یادمان باشد بهترین نتیجه را از تداوم استفاده از روغن آرگان خالص بدست خواهیم آورد.
پوست و مو به تغذیه مداوم نیاز دارد.

۶ – استفاده از نرم‌کننده را فراموش نکنیم چون باعث لطافت بیشتر موها و آسانی شانه کردن آنها‌می‌شود.

۷ – هرگز بیشتر از یک بار در ماه، موهای خود را دکلره نکنیم چون دفعات زیاد این کار مو را خشک و شکننده و مستعد آسیب جدی می‌کند.

۸ – برای خشک کردن موها از حرارت ملایم سشوار استفاده کنیم تا موها آسیب نبینند. از اتوی داغ نیز کمتر استفاده کنیم و حواسمان باشد در صورت بالا بودن حرارت سشوار، موهای سر دچار شکنندگی و خردشدن و حتی ریزش می‌شوند.

۹- با ۵سی سی روغن آرگان خالص ،یک زرده تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری عسل رقیق ماسک موی طبیعی درست کرده وآنرا به آرامی روی سطح پوست سر و در ادامه روی ساقه مو ماساژ داده ومدت یک ساعت آنرا با یک پوشش پلاستیکی روی سر حفظ کنید ، سپس آنرا به آرامی و بدون مواد شوینده ویا با شامپوی بچه شستشو دهید این عمل را حداقل دو بار در هفته انجام داده تا معجزه این ماسک موی طبیعی راببینید.

نکته مهم
هنگام استفاده از مواد اکسیدان، اگر غلظت موادی که روی سر گذاشته می‌شود،بیش از ‌اندازه باشد، این مواد باعث ایجاد سوختگی پوست کف سر می‌شوند زیرا به سرعت با پروتئین‌های پوست و مو ترکیب می‌شوند و می‌توانند حالت سوختگی را روی پوست به‌وجود بیاورند. اگر کسی دچار چنین سوختگی‌ای شود، باید بلافاصله به متخصص پوست و مو مراجعه کند تا پزشک، درمان سوختگی شیمیایی را انجام دهد.

تلفن مشاوره رایگان:۸۸۶۶۳۹۶۳ و ۸۸۶۶۳۹۶۴ -۰۲۱

موخوره
ایجاد شکاف طولی در مسیر موها یا چند شاخه‌شدن انتهای آزاد موها موخوره گفته می‌شود. به طور کلی می‌توان دلیل به وجود آمدن موخوره را استفاده از شامپوی نامناسب، خشکی بیش از حد مو در اثر سشوآر کشیدن زیاد، استفاده از لخت‌کننده‌های مو، رنگ و دکلره مو و کوتاه‌نکردن طولانی مدت موها دانست اما صرف نظر از علت ایجاد این مشکل، باید به فکر راه‌های جلوگیری و ازبین‌رفتن موخوره و درمان موخوره شدید باشیم. موهای تخریب شده قابلیت ترمیم ندارند پس برلی شروع درمان موخوره ابتدا باید موهای آسیب دیده را کوتاه کرد.

*از شوینده ها هروز استفاده نکنید!
شستشوی بیش‌از حد مو با شامپو باعث ازبین‌رفتن سبوم یا چربی طبیعی پوست سر می‌شود. سبوم یا چربی طبیعی پوست سر، به حفظ رطوبت مو کمک می‌کند و در صورتی‌که شما هر روز موها را شامپو کنید، قطعا به مرور زمان دچار خشکی مو و در نهایت موخوره شدید خواهید شد. پس در هفته ۲ یا ۳ بار بیشتر از شامپو استفاده نکنید.

*موهای خود را درست بشویید
مشکل بسیاری از افراد این است که موقع شستشوی موها با شامپو، موها را چنگ زده و باعث خردشدن موها می‌شوند. توصیه می‌شود که به جای جمع‌کردن موها بالای سر و شامپو زدن به تمام موها، فقط کمی شامپو کف دست ریخته و به آرامی پوست سر را با آن شستشو دهید و اجازه دهید ساقه موها با کف حاصل از شامپو شسته شوند. این روش، از خرد‌شدن و شاخه‌شاخه‌شدن نوک موها جلوگیری می‌کند.

**استفاده از سشوار را محدود کنید
گرما و حرارت بیش‌ازحد، بزرگ‌ترین دشمن موها هستند پس تا جایی‌که امکان دارد، از گرما دوری کنید. شاید کنارگذاشتن سشوار و اتو مو برای خانم‌ها دشوار یا حتی محال به نظر برسد اما؛ بهتر است استفاده از این وسایل را به بعد از خشک‌شدن موها موکول کنید.

**ماساژ مو با روغن‌های طبیعی ***
برای حفظ چربی و رطوبت مو و جلوگیری از موخوره شدید، پوست سرتان را با روغن‌های طبیعی مانند روغن آرگان خالص روغن بادام، روغن نارگیل یا ترکیبی از این روغن‌ها، ماساژ دهید. ماساژدادن مو باعث حفظ رطوبت طبیعی موها و جلوگیری از خشکی مو می‌شود. برای این‌کار، مقداری روغن کف دست‌ها بریزید و به آرامی، ساقه و نوک موها را ماساژ دهید. اجازه دهید این روغن حداقل به مدت یک ساعت روی موها بماند و بعد با شامپو مناسب، موها را شستشو دهید. حتما قبل از سشوار‌کشیدن، از یک سرم موی مناسب استفاده کنید تا دربرابر گرما به موها آسیب کمتری وارد شود. فراموش نکنید که نباید هر روز از سشوار، اتو و بابلیس استفاده کنید.

*از ماسک تخم‌مرغ استفاده کنید!
برای درمان موخوره شدید از ماسک‌های طبیعی مثل ماسک زرده تخم مرغ و روغن آرگان خالص استفاده کنید. ترکیب زرده تخم‌مرغ، روغن آرگان خالص و عسل یکی از بهترین راه‌های درمان موخوره شدید محسوب می‌شود. برای تهیه ماسک تخم‌مرغ کافی است یک عدد زرده تخم‌مرغ را با سه قاشق سوپ‌خوری روغن آرگان خالص و یک قاشق سوپ‌خوری عسل مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس این ماسک را به آرامی روی موها ماساژ دهید ،به‌طوری که کل موها را در بر بگیرد. برای تاثیر بیشتر بهتر است موها را با یک کیسه یا کلاه حمام بپوشانید تا مواد جذب موها شوند. پس از یک ربع تا ۲۰ دقیقه، موها را با یک شامپو ملایم شستشو دهید.

*بیوتین و فولیک اسید مصرف کنید
فولیک اسید و بیوتین دو ماده مغذی هستند که برای تغذیه مو، افزایش رشد و ضخامت مو بسیار موثرند. بیوتین ویتامینی است که به مقدار کم در بسیاری از غذاها مانند برنج قهوه‌ای، عدس، نخود، دانه آفتاب‌گردان، گردو و سویا یافت می‌شود و نام‌ دیگر آن، کوآنزیم R، ویتامین B7، ویتامین H و یا فاکتور W می‌باشد و از طریق افزایش سوخت‌و‌ساز چربی، کربوهیدرات و پروتئین باعث تقویت مو و ناخن‌ها می‌شود. فولیک اسید نیز، به افزایش تولید سلول‌های قرمز خون کمک کرده و باعث افزایش رشد موها می‌شود و در سبزیجات برگ سبز، پرتقال، سویا و گندم نیز وجود دارد.تلفن مشاوره رایگان۰۲۱۸۸۶۶۳۹۶۳ ۸۸۶۶۳۹۶۴

درخت Vitellaria paradoxa بومی آفریقا که بیشتر با نام درخت شیا یا شی شناخته می شود، عضو خانواده ی ساپوتاسه است. این گیاه به دلیل خواص ضد التهابی و مسکن بودن اززمان های دور در طب سنتی در غرب آفریقا (تا کشور مالی در اختر دور ) و بعضی از بخش های شرق آفریقا (از شرق اوگاندا و اتیوپی ) استفاده می شود.

برخی از نشانه ها در طب سنتی نیجریه شامل احتقان بینی، خارش و اولسرهاست. علاوه بر این، برخی موفقیت ها در درمان کلوئیدهای موجود در محل التیام زخم با درمان های آفریقایی از جمله، کره ی شیا و روغن مار بوا گزارش شده است. فعالیت های آنتی اکسیدانتی نیز به V. paradoxa ارتباط داده شده است. با توجه به چنین خصوصیاتی، افزایش تقاضا برای هسته ی گیاه شیا و کره ی آن در سالهای اخیر برای اهداف محتلف از جمله استفاده ی خوراکی (بویژه استفاده در شکلات مانند روغن نارگیل ) و استفاده در محصولات دارویی و آرایشی دور از غافلگیرکننده نیست. استفاده از کره ی شیا در درمان پوست به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی آن و تاثیرش در نرم کردن اسکارهای پوست است.

اجزاء تشکیل دهنده:
کره ی شیا حاوی اسیدهای چربی است که می توانند آسیب های پوستی را را بهبود بخشند. این اسیدهای چرب عبارتند از پالمیتیک اسید، استئاریک اسید، و لینولئک اسید. این ماده همچنین حاوی اسیدهای چرب اولئیک اسید و اراشیدیک نیز است. کره ی شیا دارای ترکیبات فنولی نیز هست که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.

دکتر لسلی . اس. بومان:
بررسی اجزای فنولی مغز گیاه شیا نشان دهنده ی حضور کورستین، سینامیک اسید و هشت کاتکین (گالیک اسید، کاتکین، اپی کاتکین، اپی کاتکین اپی گالات، گالوکاتکین، اپی گالوکاتکین، گالوکاتکین گالات و اپی گالوکاتکین گالات) است، که بسیاری از آنها در چای سبز نیز یافت می شوند. غاظت این کاتکین ها درV. Paradoxa در مناطق مختلف آفریقا متفاوت است. گالیک اسید به عنوان ترکیب فنلی اولیه شناخته می شود که ۲۷ تا ۷۲ درصد کل ترکیبات فنلی یافت شده در مناطق مختلف آفریقا را تشکیل می دهد. الکل های تریپن فعالیت های زیستی مختلفی را از خود نشان می دهند، ترکیبات غیر گلیسریدی اولیه ی کره ی شیا به عنوان الکل های تریپن در نظر گرفته می شوند ( که شامل الفا و بتاآمیرین، لوپئول و بوتیروسپرول هستند).

اثرات ضد التهابی:
در سال ۲۰۱۰ ، آکیشا و همکارانش اثرات بازدارندگی چهار تری ترپن استات و چهار تری ترپن سینامات استخراج شده از چربی مغز V. paradoxa علیه ترکیب القاء کننده ی التهاب در موش (۱۲-O-tetradecanoylphorbol-13-acetate (TPA) ) را ارزیابی کردند. همه ی ترکیبات آزمایش شده فعالیت ضد التهابی قابل توجهی از خود نشان دادند ( مقدار ID50 بین ۰.۱۵ تا ۰.۷۵ میکرومول / گوش) . لوپئول سینمات بیشترین فعالیت ضد التهابی را علیه ادم ناشی از کاراژینان در پای چپ موش خرما از خود نشان داد. تمام هشت ماده ی آزمایش شده علیه ی آنتی ژن اولیه ی اپشتن بار ویروس (EBV-EA) در سلولهای راجی نیز که برای غربالگری اولیه ی بازدارنده های پروموتر تومور ارزیابی شده بودند اثر بازدارندگی ملایمی نشان دادند. با استفاده از ۷- ۱۲- دی متیل بنزآنتراسن ((DMBA به عنوان آغازگر و TPA به عنوان پروموتر در یک مدل سرطانی دو مرحله ای در موش، پژوهشگران پی بردند که لوپئول سینمات از پیش روی سرطان پوست جلوگیری می کند. انها به این نتیجه رسیدند که تری ترپن ها و تری ترپن استرهای موجود در مغز گیاه شیا و کره ی شیا عوامل ضد التهابی و ضد توموری مهمی هستند.

یک سال بعد، آکیشیا و همکارانش، ترکیب تری آسیل گلیسرول و تری ترپن استر چربی های درخت شیا را در ۳۶ نمونه ی جمع آوری شده از ساحل عاج، غنا، نیجریه، کامرون، چاد، سودان و اوگاندا تشخیص دادند. هیچ تفاوت چشمگیری در ترکیب استرهای تری ترپن گیاهان شرق و غرب آفریقا وجود نداشت. با این وجود، درکل ، چربی های درختان شیا در غرب آفریقا نسبت به شرق آفریقا تری آسیل گلیسرول های با نقطه ی ذوب بالا (مانند اسئاریک- اولئیک- اسئاریک) و استرهای تری ترپن بالاتری داشتند.
همچنین در همان سال، اولیتان و همکارانش پی بردند که کره ی شیا (مانند روغن مار بوا) در مهار رشد فیبروبلاست های طبیعی و کلوئیدی در شرایط IN VITRO موثر است.
در سال ۲۰۱۲ ، ورما و همکارانش، برای ارزیابی خصوصیات ضد التهابی ترکیبات متانولیک کره ی شیا از رده ی سلول مارکروفاژ موشی تحریک شده با لیپوپلی ساکاریدی استفاده کردند. آنها پی بردند که عصاره ی کره ی شیا با یک رفتار وابسته به دز، سطح نیتریک اکسید، فاکتور نکروز تومور (ALPHA-TNF)، اینترلوکین ۱ و اینترلوکین ۲ را در مایع رویی کشت سلولی کاهش می دهد. علاوه بر این، عصاره ی گیاهی از فسفریلاسیون IkappaB و جابجایی هسته ی NF-kappaB و بیان آنزیم¬های پیش التهابی، نیتریک اکسید سنتاز القاء پذیر ((iNOS و سیکلواکسیژناز ۲ (COX-2) جلوگیری می کند. پژوهشگران فعالیت ضد التهابی عصاره را به اثر بازدارندگی آن بر بیان mRNA، iNOS، COX-2، TNF-alpha، IL-1beta و IL-12 M ارتباط می دهند.

در سال ۲۰۱۴، هونفو و همکارانش، یک مقاله ی مروری منتشر کردند که نشان می داد که پالپ (گوشته ی) شیا سرشار از ویتامین C است و مغز آن حاوی مقادیر زیادی چربی (کره) است که در غذا، داروها و مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند.

لازم به ذکر است که، کره ی شیا نیز جزء داروهای موضعی ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) آتپیکلایر است که در کاهش خارش شدید در افزاد مبتلا به درماتیت آتوپیک ملایم تا متوسط موثر است.

**نتیجه گیری
کره ی شیا از زمان های دور به دلیل ویژگی های ضد التهابی و مسکن بودن در طب سنتی غرب و شرق افریقا استفاده شده است. چنین استفاده هایی قانع کننده بوده و اغلب پایه ای برای تحقیقات سیتماتیک هستند. به گفته ی محققات، تحقیقات کمی در این زمینه انجام شده و تحقیقات بالینی برروی فواید احتمالی این ماده بروی پوست نیز کم هستند. داده های موجود و کاربردهای سنتی دلایل مهمی هستند تا تحقیقات بیشتری برروی این ماده ی گیاهی پرطرفدار انجام شود.

روش های تشخیص روغن آرگان خالص اصل

** نفوذ و جذب خیلی سریع

** رنگ زرد متمایل به طلایی روغن

** کشور تولید کننده

** عطر و بوی غیر اسانسی

پ.ن: همه ی این موارد ( رنگ، بو و غلظت روغن ) به فیلتر شدن یا فیلتر نشدن روغن، نوع فیلتر شدن و نوع آب و هوایی که روغن در آن استفاده می شود، بستگی دارد.

تهیه کنندگان:

Zoubida Charrouf1 and Dominique Guillaume2

۱ Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Rabat, Morocco

۲ FRE 2715, Reims, France

 

 مراکز فروش اینترنتی :

ebay

 

 

fz4647