تاثیر ویتامین E بر هیستوپاتولوژی ترمیم زخم حاصل از سوختگی
 در خصوص فواید بی شمار روغن آرگان خالص بسیار شنیده ایم، در بسیاری از این گفته ها مبالغه های تجاری صورت گرفته و در بسیاری از مواقع خواص معجزه گر روغن آرگان خالص مهجور مانده است. آنچه در خصوص روغن آرگان اثبات شده است سرشار بودن روغن آرگان خالص از ویتامین  Eوانواع اسید های چرب غیر اشباع مفید می باشد، ویتامین Eدارای نقش‌های متابولیکی بسیاری در بدن می‌باشد، از جمله تأثیر بر سیستم ایمنی وبافت های ملتهب، چسبندگی پلاکت‌ها، انتقال لیپوپروتئین‌ها، متابولیسم پروتئین و اسیدنوکلئیک و تولید هورمون‌ها،همچنین باعث آزادسازی سلنیوم و حفاظت ویتامین A در برابر تجزیه شدن در بدن می‌شود. نقش ویتامین E در روند بهبود زخم هنوز بحث‌ برانگیز است. ویتامین E باعث کاهش تخریب‌های زخم از طریق جلوگیری از آزادسازی رادیکال‌های آزاد می‌شود. همچنین باعث تسهیل روند بهبود زخم از طریق بهبود واکنش ایمنی می‌گردد. رادیکال‌های آزاد از بهبودی زخم جلوگیری می‌کنند و ثابت شده است که کلاژن تحت تأثیر رادیکال‌های هیدروکسیل دناتوره می‌گردد. در واقع رادیکال‌های آزاد باعث تغییر شکل کلاژن می‌شوند.  روغن آرگان خالص به راحتی به لایه های میانی پوست نفوذ کرده و هیچگونه آثار چربی بر روی پوست از خود بجای نمی گذارد، وجود ویتامین   E فراوان، روغن آرگان را به یک ترمیم کننده عالی برای پوست هایی که دچار سوختگی های سطحی شده اند تبدیل کرده است،    براساس تحقیقی که در بیمارستان شهید مطهری آذربایجان غربی توسط خانم ها لیلا زارعی ، شاه صنم غیبی و آقای مجتبی کریمی در خصوص تاثیر ویتامین  E در ترمیم سوختگی های سطحی پوست انجام شده است.نتایج بسیار مثبتی از تاثیر ویتامین Eدر ترمیم زخم های ناشی از سوختگی بدست آمده، نتایج این مطالعه نشان داد ویتامین E بر روی شاخص های ترمیم زخم های ناشی از سوختگی موثر بوده و مصرف آن در زمان سوختگی می تواند روند ترمیم زخم های سوختگی را تا حد زیادی تسریع کند.در مطلعه ای دیگر توسط Ostomy Wound Healing در سال ۲۰۱۶موش های که برای سوختگی درجه دوم با روغن آرگان درمان شده اند سریعتر از موش های که تحت درمان با ۱%سولفادیازین نقره قرار گرفته اند بهبود می یابند. در طی ۸ سال گذشته که شرکت روغن طلای آسیا برای اولین بار روغن آرگان خالص را در ایران وارد ،بسته بندی و توزیع نموده است ،مراجعه کنندگان بسیاری روغن آرگان خالص را برای ترمیم سوختگی های ناشی از رادیو تراپی و سوختگی های ناشی از لیزر بر روی پوست خود استفاده کرده و همگان از تاثیر بی نظیر روغن آرگان خالص در ترمیم سریع پوست های آسیب دیده پس از چندبار استفاده رضایت کامل داشته اند ،.در پایان تاکید ما بر استفاده از روغن آرگان خالص که فاقد هر نوع اسانس ویا لوسیون های حاوی روغن آرگان می باشد است. ،لوسیون های حاوی روغن آرگان معمولن فقط برای مو باید استفاده شود ، استفاده از این لوسیون ها روی پوست نه تنها تاثیر گذار نبوده بلکه مخرب هم می تواند باشد. امید است با معرفی این محصول بخش کوچکی از تالمات ناشی از سوختگی های سطحی پوست در دوران رادیو تراپی را برای بیماران عزیز التیام ببخشیم. کارشناسان ما پاسخگوی سئوالات تخصصی شما هستند ۸۸۶۶۳۹۶۳-۰۲۱

روغن آرگان سرشار از ویتامین  E می باشد. روغن آرگان  به خاطر فعالیت ضد پیری، هیدارسیون، و آنتی اکسیدانی بودن آن و همچنین درمان عوارضی مانند آکنه، اگزما، چین و چروک و خشکی غیر طبیعی پوست ترمیم موهای آسیب دیده از مواد شیمیای ، ترمیم موخوره وتقویت ریشه وساقه مو مشهور می باشد. در حقیقت، روغن آرگان برای ترمیم ودرمان این عوارض و همچنین خشکی مو، ریزش مو، التهاب پوست و دردهای مفصلی استفاده می شود. شاید مهمترین مزیت روغن آرگان نسبت به روغن های درمانی و ترمیم گر دیگر که به بلندای تاریخ در بین ملت های مختلف مورد مصرف داشته اند، ویژگی نفوذ بسیار سریع ریز مولکول های روغن آرگان به بافت های میانی پوست و مو می باشد، به همین دلیل زمانی که از رو غن آرگان استفاده می نماییم هیچ گونه آثار چربی بر روی پوست باقی نمانده و روغن آرگان بصورت کامل جذب پوست و یا مو می گردد، اما در این بین از خواص معجزه گر روغن نارگیل با ترکیبات شگفت انگیز از اسید چرب غیر اشباع و ویتامین های حلال در چربی همچون تیامین که خواص شگفت انگیزی برای پوست و مو دارند نیز نباید غافل شد.

روغن نارگیل به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود، به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. روغن نارگیل بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

یکی از برجسته ترین دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید آن برای مو می باشد. به هیمن دلیل روغن نارگیل را در بسیاری از خانه ها می بینید و معمولن  اعضای خانوادهروغن نارگیل را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند.

پژوهشی در هند نشان می دهد روغن نارگیل تمایل زیادی برای اتصال به پروتئین های مو دارد. به همین دلیل، به آسانی به فولیکول و ساقه ی مو جذب می شود و به درمان ریزش مو کمک می نماید.

همچنین، ماساژ مرتب پوست سر با آب ولرم و روغن نارگیل جریان خون را در پوست سر تحریک می کند. این امر برای کنترل و جلوگیری از ریزش مو مفید است.

اگر روغن نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این روغن استفاده کنند. روغن نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

درمان شوره سر یکی از خواص روغن نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرمی باشند . مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.در کنار ویژگی های منحصر به فرد روغن آرگان و نارگیل که فصول مختلفی را می توان به آن اختصاص داد روغن کنجد نیز ترکیبات انحصاری خود را دارد، وجود اسید های چرب غیر اشباع ۴۱% اسید لینولئیک،۳۱%اسید اولئیک و ۵%اسید استئاریک خاصیت انحصاری به روغن کنجد برای ترمیم بافت های مختلف بخشیده است. استفاده از روغن کنجد نه تنها باعث تقویت موها می‌شود، بلکه رشد موهای جدید را افزایش می‌دهد. روغن کنجد برای موهای شکننده و مستعد شکنندگی بسیار مفید است. شکنندگی موها باعث ریزش مو می‌شود. روغن کنجد به نرم کردن موهای زبر و خشن کمک می‌کند استرس به عنوان عاملی اساسی در ریزش مو در نظر گرفته می‌شود. خواص خنک کننده‌ی روغن کنجد به کاهش استرس کمک می‌کند. روغن کنجد ضد آفتابی طبیعی است. روغن کنجد از موها در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند. روغن کنجد نه تنها از موها در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند بلکه همچنین مانع اثرات مضر آلودگی نیز می‌شود.
روغن کنجد به خاطر خواص خود برای تیره‌تر کردن رنگ موها شناخته شده است. از اینرو، استفاده از روغن کنجد برای کسانی که از سفید شدن زود هنگام موها رنج می‌برند مفید است.مولتی اُلهMulti Ole  سگانه  روغن آرگان ،روغن نارگیل و روغن کنجد بکر است که در شرایط و میزان خاص با اسانس های آرام بخش گیاهی ترکیبی منحصر به فرد ساخته است روغن مولتی اُله Multi Oleعلاوه بر دارا بودن تمامی خواص روغن آرگان خالص بدلیل مخلوط شدن به روغن های کنجد و نارگیل که تولید داخل می باشند با حفظ اثرات مثبت روغن نارگیل و کنجد از قیمت مناسب تری نسبت به روغن آرگان خالص برخوردار می باشد ، استفاده اختصاصی روغن مولتی اُله Multi Oleبرای مو و ابرو می باشد اما روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای نرمی پوست دست نیز می توانید استفاده نمایید. از آنجا که روغن نارگیل جذب مناسبی در پوست نداشته و باعث بستن منافذ پوستی می گردد، بنابراین روغن مولتی اُله Multi Oleبرای استفاده در پوست صورت پیشنهاد نمی شود ، روغن مولتی اُله Multi Oleرا برای پوست صورت استفاده ننمایید ،در صورت استفاده از روغن مولتی اُله برای ماساژ دیگر قسمت های بدن در زمان آفتاب گیری ،پس از اتمام گرفتن آفتاب ویا دریافت ماساژ روغن مولتی اُله Multi Oleرا با دوش آب ولرم از روی بدن خود شستشو نمایید.مولتی اُله حاصل سال ها تجربه تخصصی شرکت روغن طلای آسیا در استفاده از روغن های آرایشی برای پوست و مو می باشد مهمترین دلیل رسیدن به این ترکیب جدید که خواص روغن آرگان خالص را در کنار روغن های دیگر داشته باشیم ،شرایط اقتصادی خاص و پایین نگهداشتن قیمت مصرف کننده با حفظ کیفیت محصول مورد نظر شرکت روغن طلای آسیا می باشدامیدواریم تجربه خوبی در استفاده از روغن مولتی اُله داشته باشید .تلفن های مشاوره ۰۲۱،۸۸۶۶۳۹۶۳  -021،۸۸۶۶۳۹۶۴