روغن آرگان با توجه به درصد خلوص و مرغوبیت به دو کیفیت آرایشی و خوراکی تقسیم می­شود که نوع آرایشی آن مرغوب تر بوده و البته قابل استفاده به عنوان خوراکی هم می­باشد اما روغن آرگان خوراکی را نباید برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده کرد.

کاربردهای آرایشی و درمانی روغن آرگان

* محرک رشد مو، افزایش شفافیت و حجم مو برای موهای آسیب دیده در اثر رنگ، مواد شیمیایی و حرارت، رفع شکنندگی و تقویت موهای رنگ شده. مرور ادامه