با نشستن برف بر بلندای کوه ها و زرد شدن برگ درختان بدیهی است که سرما در راه است ،
زمستان فقط در آغوش گرفتن شیک ترین لباس های مجلسی و بوت و آماده سازی برای لباس مهمانی نیست ،بلکه در عوض تغییر روال معمول مراقبت از پوست به منظور محافظت پوست برای هر فصل از سال است. ، اکثر ما بدون توجه به آب و هوا و فصل ،در طول سال همان محصولات همیشگی مراقبت از پوست را استفاده می کنیم ، در صورتی که تمام متخصصین پوست به اتفاق توصیه می کنند که نحوه مراقبت از پوست در فصل های مختلف متاوت می باشد.

در واقع ، طبق گفته متخصصان پوست ، پنج اشتباه اصلی وجود دارد که همه ما در مورد برنامه های مراقبت از پوست در زمستان انجام می دهیم. در این مقاله بخشی از  محصولاتی که باید در زمان آب و هوای خنک تر از آنها اجتناب کنیم و موادی که باید از آنها استفاده کنیم تا زیبای و طراوت پوست خود را حفظ کنیم معرفی می نماییم.

بسیاری از افراد اغلب پس از تمیز شدن پوست احساس خشکی و خستگی در پوست خود می کنند اگر پوست شما پس از تمیز کردن احساس خشکی می کند ، به این معنی است که شما پوست خود را از چربیهای بدن که با آلودگی وجربی محیط آغشته شده پاک کدره بنابراین پوست شما فرصت سم زدایی و تولید چربی مناسب را پیدا کرده است. پیشنهاد ما برای یک پاک کننده طبیعی گلاب می باشد، گلاب خوراکی را از تمام فروشگاه ها می توانید تهیه نموده و با آغشته کردن پنبه به گلاب پوست خود را تمیز نمایید.


با نزدیک شدن به صبح های سردتر ، یک مرطوب کننده قوی بسیار مورد نیاز می باشد “اگر از طیف پوست خشک یا کم آب هستید ، بادهای سرد پاییز و زمستان می توانند پوست را بیشتر از بین ببرند. یه کرم مناسب که چربی آن بصورت یک لایه محافظ روی پوست قرار می گیرد علاوه برتغذیه پوست با حفظ رطوبت پوست به ویژه برای مبتلایان به پسوریازیس و اگزما ، مهم است. کرم آرگان الکسیر ترکیبی منحصر بفرد از روغن آرگان ، کره کاکائو ، شی باتر می باشد ، کرم آرگان الکسیر ضمن ایجاد یک لایه محافظروی پوست ، پوست را در مقابل عوامل محیطی مانند  سرما و آلودگی حفظ نموده و با جذب باور نکردنی و سریع روغن آرگان و کره کاکائو به لایه های میانی پوست را تغذیه می نماید.

سه عامل اصلی در پیری زودرس ،آفتاب ، شکر و آلودگی محیطی می باشد. با توجه به اینکه شماره یک خورشید است ، توصیه متخصصین استفاده از SPF محافظت کنند در تمام طول سال است ، در تابستان SPF 50 و در ماههای زمستان حداقل ۳۰ SPF. در زمستان ، با دوزهای کمتری از نور محیط و مادون قرمز ، مردم اغلب فکر می کنند ، استفاده از ضد آفتاب چه فایده ای دارد؟ اما حتی نور صفحه مانیتو و صفحه تلفن شما می تواند مضر باشد ، بنابراین اطمینان از محافظت کامل پوست با UVA ، UVB و نور مادون قرمز مهم است.فراموش نکنیم شک و محصولاتی که در آنها شکر زیاد استفاده می شود کم تر بخوریم.

ممکن است بعد از تابستان متوجه شوید که پوست شما شروع به نشان دادن لکه های قهوه ای و رنگدانه ای کرده است ، مهم این است که بلافاصله برای یک درمان سریع پوست اقدام نمایید ، استفاده از یک لایه بردار مناسب آثار بجای مانده مانند لکه های ریز پوستی را براحتی برداشته و از انباشت و تیره تر شدن آنها جلوگیری و درمان می نمایید.

در تمام این مراقبت ها تغذیه را نباید فراموش کرد، برای حفظ چهره سالم و درخشان آنچه ما در رژیم غذای خود داریم و می خوریم به همان اندازه که ازمواد مختلف روی پوست استفاده می کنیم ، مهم است. به طور خاص ، در زمستان مهم است که ما هر روز مکمل های غذایی لازم را مصرف کنیم.” “بسیاری از ایرانی ها بخصوص شهر های پر جمعیت بدیل آلودگی هوا و تابش کم خورشید در زمستان ها از کمبود ویتامین D رنج می برند و بسیاری از مطالعات نشان داده اند که ویتامین D می تواند به درمان بیماری های پوستی مانند خشکی پوست ، پسوریازیس یا اگزما کمک کند. توصیه اکثر متخصصین سلامت برای حفظ لطافت و سلامت پوست و استخوان بندی بدن استفاده از مکمل های ویتامین Dتحت نظارت پزشک متخصص می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین پوست و موی ما تماس بگیرید .۸۸۶۶۳۹۸۳-۰۲۱

کره کاکائو برای پوست و موی شما معجزه می کند. اگر می خواهید موهایتان رشد کنند ،پوستی نرم و شاداب داشته باشید، کره کاکائو به شما کمک می کند تا موهای خود را سالم و نرم نگه دارید. کره کاکائو دارای خواص ترمیمی و نرم کننده گی است که باعث سلامت و براق شدن موهای شما می شود. همچنین ، بوی تلخ و شیرین کره کاکائو بسیار لذت بخش می باشد.

کره کاکائو چیست و چه فوایدی دارد

 همانطور که انتظار می رود ، کره کاکائو رابطه ای با کاکائو / شکلات دارد. دانه های کاکائو دانه های گیاه Theobroma cacao L است که به نام شکلات شناخته می شود. دانه های کاکائو مشهور به داشتن خواص کم نظیر ی می باشند که هزاران سال توسط تمدن های باستان استفاده می شده است.
اولین چیزی که در مورد کره کاکائو جذاب و منحصر به فرد است ، ذوب شدن آن در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد است. این بدان معنی است که وقتی روی پوست قرار می گیرد ، به آرامی ذوب می شود ،کره کاکائو از نقطه ذوب بیشتری نسبت به روغن نارگیل برخوردار است. به همین دلیل کاملن جامد و یک ماده عالی برای تقویت پوست و مو می باشد.
ماندگاری کره کاکائو
کره کاکائو یکی از پایدارترین چربی ها است ، بنابراین در مقابل اکسیده شدن طبیعی ، بسیار کند عمل می کند ،کره کاکائو با ماندگاری بالا بیش از ۲ سال بدون هیچ تغییری خواص خود را حفظ می کند.
آبرسان قوی
کره کاکائو یک مرطوب کننده عالی است. به دلیل وجوداسیدهای چرب به عمق پوست نفوذ می کند و ساعت ها هیدراته می شود. پوست خشک و ترک خورده شانسی در برابر این سوپراستار مرطوب کننده ندارد.
مرطوب کننده
کره کاکائو مانعی محافظتی روی پست و مو ایجاد می کند و رطوبت را در آن حفظ می کند ، کره کاکائو یک انتخاب عالی برای درمان و محافظت از لب ها در برابر عناصرخشک کننده مانند سرما می باشد.
ضد حساسیت پوستی
کره کاکائو برای افرادی که پوست حساس دارند بسیار خوب عمل می کند. از آنجا که مانند بسیاری از محصولات تجاری حاوی مواد افزودنی نیست ، مراقبت و شفا بخشی  از پوست را بدون هیچ مواد تحریک کننده ای انجام میدهد
ضد پیری وافتادگی پوست
کره کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های اسید اولئیک ، اسید پالمیتیک و استئاریک اسید می باشد ، اسید های چرب با ایجاد یک لایه محافظ از صدمات محیط و رادیکال های آزادپیشگیری می کند. این محافظت در مقابل رادیکال های آزاد روند پیری را کند کرده و باعث جلو گیری از ایجاد چین و چروک می شود.

کره کاکائو دارای پلی فنول است. پلی فنول ها به آبرسانی ، الاستیسیته پوست و تولید کلاژن کمک می کنند ، همچنین با آسیب پوست ، جهش های سلولی و بیماری های مزمن مقابله می کنند.
ترمیم سوختگی
از آنجا که کره کاکائو ملایم است و رطوبت رسانی آن بسیار عالی است ، استفاده از آن برای تسکین دهنده موارد مانند سوختگیهای سطحی و بثورات بسیار ایده آل است. حتی به اندازه ای ملایم است که می تواند به عنوان یک درمان طبیعی در درماتیت و اگزما استفاده شود.
نرم کننده مو
از آنجا که کره کاکائو یک آبرسان بسیار قوی می باشد،به عنوان نرم کننده مو بسیار عالی عمل می کند. از شکسته شدن و آسیب در مقابل مواد شیمیای پیشگیری کرده و شادابی مو را حفظ و باز می گرداند.
ضد شوره و تقویت مو
داشتن پوست سر سالم و شاد برای داشتن موهای سالم ضروری است. کره کاکائو با ایجاد یک چربی طبیعی و سالم کمک می کند که به نوبه خود شوره سر به حداقل رسیده همچنان فولیکول های موی سالم تولید می کند. این به طور طبیعی منجر به ضخیم تر و قوی تر شدن مو می گردد.روش مصرف:با گوشه ناخن و یا نوک یک قاشق چای خوری تکه ای از کره کاکائو را از ظرف جدا کرد و با قردادن روی پوست به آرامی وملایمت در حین ذوب شدن کره کاکائو را روی پوست ماساژ دهید و یا روی پوست سر گذاشته و درحالی که به آرامی ذوب می شود روی کف سر ماساژ داد و با دو انگشت شست واشاره روی ساقه مو بکشید
 با یک بار استفاده از کره کاکائو شیفته رایحه خوش تلخ و شیرین آن خواهید شد

آرگان الکسیر

تاکنون سعی کرده ایم در مقالات مختلف علمی پژوهشی خواص معجزه آسای روغن آرگان روی پوست و مو را برای شما شرح بدهیم ،روغن آرگان با وجود اسید لینولئیک که سرشار از ویتامین E می باشد به یک ترمیم کننده بسیار قوی  تبدیل شده است. از طرفی وجود اومگا ۶ و ۹ همچنین ویتامین A فراوان روغن آرگان را به بهترین محافظ پوست در مقابل عوامل طبیعی  چون سرما و گرما مبدل ساخته است، خواص منحصر بفرد روغن آرگان خالص زمانی که در کنار روغن نارگیل،شی باتر و کره کاکائو قرار می گیرد چندین برابر می گردد ،خواص روغن نارگیل از سال های دور شناخته شده است، روغن نارگیل حاوی مقادیر بالای لوریک اسید است که یک اسید چرب اشباع شده با خاصیت ضد میکروبی است. دیده شده که لوریک اسید تورم ناشی از آکنه را کاهش می دهد و همین باعث شده برخی مدعی شوند که لوریک اسید موجود در روغن نارگیل به داشتن پوستی روشن کمک می کند.

روغن نارگیل یک ضد باکتری است،روغن نارگیل نه تنها سرشار ازویتامین ها است، پروتئین هایی مثل کاپریلیک اسید هم دارد که بخاطر خاصیت ضد قارچی شان شناخته شده اند،روغن نارگیل از چربی های اشباع تشکیل شده است. یعنی برای ترمیم طبیعی پوست شما خوب ست و رطوبت پوست را داخلش نگه می دارد. به خاطر همین خاصیت روغن نارگیل هست که خارش را درمان کرده با پوست خشک و پوسته پوسته مبارزه می کند و فرایند بهبود را سرعت می بخشد

روغن نارگیل برای نواحی گردن به پایین هم یک مرطوب کننده عالی است.

خواص روغن نارگیل برای آرنج تیره و درمان زخم هایتان بسیار خوب است ، از آنجا که روغن نارگیل با تمام خواص معجزه آسای خود برای نواحی آرنج روی دست و پاها بسیار مفید می باشد اما بدلیل وجود چربی های اشباع شده برای پوست صورت های که حساسیت زا و چرب باشند بدلیل بستن منافذ پوست می تواند ایجاد حساسیت بنماید، از آنجا که در فرمول ترکیبی آرگان الکسیر روغن نارگیل تنها درصدی از محلول می باشد این موضوع تا حدودی برای پوست های چرب و حساس هم مرتفع شده است ، ترکیبات شگفت انگیزآرگان الکسیر با وجود کره کاکائو شفا بخشی بی همتا می گردد.

کره کاکائو شامل کافئین، آناندامید، تئوبرومین، فلاونوئیدها، پروتئین، گوگرد، منیزیم، تریپتوفان و پلی فنلها است. همچنین دارای اسیدهای چرب مانند اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید استریک، اسید میریستیک، اسید آراشیدیک، اسید لینولئیک، اسید لوریک، گلیسیرید و استیگمسترول می باشد. از کره کاکائو به عنوان یک نرم کننده لب، براق کننده لب و رژ لب استفاده می کنند. کره کاکائو از چسبندگی و کشیدگی لب ها پیشگیری می کندکره کاکائو رطوبت پوست خشک را تامین کرده و از خارش آن جلوگیری می کند. زخم ها و ترک های پوست را کاهش می دهد و حالت الاستیکی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو، می توانند پوست و مو را نیز تقویت کنند.

 کره کاکائو از دانه کاکائو استخراج می شود و برای ساخت شکلات و برخی لوازم آرایشی و بهداشتی، پماد و دارو مورد مصرف قرار می گیرد.کره کاکائو بویی بسیار شبیه به عطر و طعمش مانند دانه کاکائو است. روغنی که از درخت کاکائو به طور سنتی گرفته می شود توسط اقوم آزتک و مایاها( بومیان آمریکا) طی هزاران سال برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است. کره کاکائو بدلیل اسید های چرب فراوان وخواص آنتی اکسیدانی آن التهاب ناشی از زخم را کاهش داده و یک درمان فوق العاده برای مقابله با مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، بثورات، پسوریازیس و غیره  می باشد.کره کاکائو به خاطر داشتن ترکیبی از پلی فنول ها می تواند نشانه های پیری را از بین ببرد. همچنین باعث می شوند تا پوست جوانی و شادابی خود را حفظ کند، پلی فنول ها باعث افزایش سلامتی شما در داخل و خارج بدن می شوند. همچنین برای جلوگیری از لکه های ناشی از آفتاب، چین و چروک های پنجه کلاغی و چین و چروک های ریز بسیار مناسب است.

تکمیل کننده این خانواده پر خاصیت شی باتر یا همان کره شیا می باشد ،درخت کره شیا در بسیاری از کشورها ی آفریقا ، مانند غنا ،گامبیا ، سودان و بورکینا فاسو ، بصورت جنگلی می روید. کره شیا از دانه های درخت شیا (یا کارایت) گرفته می شود. کره شیا مملو از اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای استرئیک ، اولئیک و لینولئیک و همچنین ویتامین ها ، مواد معدنی و کاتچین ها است، کره شیا بدلیل بوی بسیار تندی که دارد برای قابل استفاده بودن بصورت خالص ابتدا تصفیه شده وسپس مورد استفاده قرار می گیرد. هر دو شکل تصفیه شده و غیرقابل تصفیه از کره شیا وجود دارد، ،کره شیا تصفیه نشده برنگ زرد و دارای بوی تند بوده و کره شیا تصفیه شده برنگ سفید و فاقد بو می باشد. کره شیا هم برای پوست و هم برای موهای شما فواید زیادی دارد.

کره شیا می تواند به مرطوب شدن پوست های که حتی پوسته پوسته و شدیدن خشک شده اند کمک شایانی بکند. پس ازمالیدن کره شیا روی پوست ، کره شیا بافتی مانند روغن به خود می گیرد و به سرعت توسط پوست جذب می شود. کره شیا با تامین رطوبت می تواند به رفع سفتی و خشکی پوست کمک کند. کره شیا را می توان به عنوان مرطوب کننده در تمام طول سال استفاده کرد. در زمستان در آب و هوای سرد ، وقتی پوست می تواند خشک و پوسته پوسته شود ، هیدراتاسیون را احیا کرده و پوست شما را در جاهایی که ممکن است دچار تحریکات پوستی یا ریختن بیش از حد پوست شوید ، تسکین می دهد. در تابستان ، این محصول عالی است ، پس از یک روز در آفتاب ماندن برای بازگرداندن هیدراتاسیون پوست و آرام کردن پوست استفاده می شود.

استفاده از کره شیا در کرم های دست رایج است ، زیرا می تواند پوست خشک و همچنین کوتیکول های پوست را صاف کند.

ویژگی انحصاری آرگان الکسیر نسبت به کرم های موجود در بازار ،صد درصد گیاهی بودن آرگان الکسیر می باشد، در فرمول کرم آرگان الکسیر از هیچ نوع مواد نگهدارنده و شیمیای استفاده نشده است. ترکیبات آرگان الکسیر خوراکی بوده و در صورت استفاده در روی لب و خوردن آن هیچ نوع عارضه ای ندارد، آرگان الکسیر برای آزمایش های سلامت خود روی هیچ جانور زنده و آزمایشگاهی آزمایش نشده و تنها با استفاده اشخاص به نقاط ضعف و قوت آن پی برده شده است. آرگان الکسیر محصول صد در صد طبیعی و گیاهی می باشد،  آرگان الکسیر برای صورت ، گردن ، دستها ، نواحی آرنج و پاشنه پا توصیه می شود ، باتوجه به گیاهی بودن محصول آرگان الکسیر ابتدا کمی از کرم آرگان الکسیر را روی دست و یا کشاله ران مالیده و با گذشت ۲۴ ساعت اگر ایجاد حساسیت نکرد بر روی پوست صورت استفاده نمایید، ویژگی بی نظیر آرگان الکسیر رایحه کاکائو و وانیل آن می باشد ، قبل از رفتن به رختخواب مقدار کمی آرگان الکسیر را با نوک انگشت نشانه بر روی پوست به آرامی ماساژ دهید، دانه های ریز محلول در آرگان الکسیر به گونه ای در این فرمول قرار گرفته که ضمن ماساژ پوست و لذت بخش بودن آن در ادامه ماساژ ذوب و جذب پوست می گردد آرگان اکسیرخوابی آرم ورویای را برای شما به ارمغان خواهد آورد ، با استفاده از آرگان الکسیر قبل از خواب زمانی که شما در خوابی آرام به سر می برید پوست شما در حال باز سازی و ترمیم خود می باشد. جهت مشاوره رایگان با کارشناسان پوست و موی شرکت روغن طلای آسیا تماس بگیرید. ویا در پیج اینستا گرام وسایت شرکت روغن تلای آسیا سئوالات خود را مطرح کنید.

تلفن ۸۸۶۶۳۹۶۳- ۰۲۱

www.arganole.comسایت

Arganole_ اینستا گرام

ماسک موی مخصوص دکلره

رنگ موی بیشتر ما ایرانی‌ها تیره است و برای تبدیل آن به موهای بلوند، روشن یا زیتونی- دودی لازم است ابتدا موها را بی‌رنگ یا دکلره کرده و سپس رنگ موی مورد نظر خود را استفاده کنیم. حال اگر قصد داریم چنین کاری را انجام دهیم، بهتر است به موارد زیر حتما دقت کنیم:

۱-پودره دکلره واکسیدان از مواد شیمیای ساخته شده که صدمات شدیدی به پوست سر وساقه مو می زند.

۲-در صورت استفاده از دکلره برای شستن مو از شامپو های ملایم مانند شامپو بچه و نرم کننده استفاده کنید.

۳-بعد از حمام حتما با لوسین های محافظ ویا روغن آرگان خالص مو ها را بپوشانید تا بتدریج مو بتواند به حالت اولیه برگردد.

۴-ماساژ چند قطره روغن آرگان خالص بر روی پوست سر وساقه مو موجب تغذیه و نرم و مربوط نگهداشتن موی شما خواهد شد.

۵- روغن آرگان خالص بهترین آبرسان و تهذیه کننده پوست و مو می باشد. فراموش نکنید پیشگیری بهتر از درمان است.
یادمان باشد بهترین نتیجه را از تداوم استفاده از روغن آرگان خالص بدست خواهیم آورد.
پوست و مو به تغذیه مداوم نیاز دارد.

۶ – استفاده از نرم‌کننده را فراموش نکنیم چون باعث لطافت بیشتر موها و آسانی شانه کردن آنها‌می‌شود.

۷ – هرگز بیشتر از یک بار در ماه، موهای خود را دکلره نکنیم چون دفعات زیاد این کار مو را خشک و شکننده و مستعد آسیب جدی می‌کند.

۸ – برای خشک کردن موها از حرارت ملایم سشوار استفاده کنیم تا موها آسیب نبینند. از اتوی داغ نیز کمتر استفاده کنیم و حواسمان باشد در صورت بالا بودن حرارت سشوار، موهای سر دچار شکنندگی و خردشدن و حتی ریزش می‌شوند.

۹- با ۵سی سی روغن آرگان خالص ،یک زرده تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری عسل رقیق ماسک موی طبیعی درست کرده وآنرا به آرامی روی سطح پوست سر و در ادامه روی ساقه مو ماساژ داده ومدت یک ساعت آنرا با یک پوشش پلاستیکی روی سر حفظ کنید ، سپس آنرا به آرامی و بدون مواد شوینده ویا با شامپوی بچه شستشو دهید این عمل را حداقل دو بار در هفته انجام داده تا معجزه این ماسک موی طبیعی راببینید.

نکته مهم
هنگام استفاده از مواد اکسیدان، اگر غلظت موادی که روی سر گذاشته می‌شود،بیش از ‌اندازه باشد، این مواد باعث ایجاد سوختگی پوست کف سر می‌شوند زیرا به سرعت با پروتئین‌های پوست و مو ترکیب می‌شوند و می‌توانند حالت سوختگی را روی پوست به‌وجود بیاورند. اگر کسی دچار چنین سوختگی‌ای شود، باید بلافاصله به متخصص پوست و مو مراجعه کند تا پزشک، درمان سوختگی شیمیایی را انجام دهد.

تلفن مشاوره رایگان:۸۸۶۶۳۹۶۳ و ۸۸۶۶۳۹۶۴ -۰۲۱

کره شی shea butter

از زمان کلئوپاترا در مصر (یک قرن پیش از میلاد) کاروان ها، کوزه های رسی حاوی کره ی ارزشمند شی را برای مصارف آرایشی حمل می کردند. تختهای مراسم تشییع جنازه ی پادشاهان پیشین از چوب درختان شی کنده کاری می شد. برای اولین بار در حدود هزاران سال پیش از ویژگی کره ی شی در ترمیم و درمان پوست استفاده شد. تاریخچه ی کره ی شی به عنوان یک کالای گرانبها احتمالا به دوره ی مصر باستان برمی گردد که در آنجا، از این کره برای محافظت از پوست و مو در برابر آفتاب سوزان و بادهای گرم و خشک بیابان ها و دشت های آفریقا استفاده می شده است.

استخراج و خالص سازی کره ی شیا
روش سنتی آماده سازی کره ی شی ناخالص شامل مراحل زیر است:

آماده سازی سنتی کره ی شی کشورمالی
• جداسازی/ خردکردن: پالپ خارجی میوه زدوده می شود. بعد از خشک شدن، مغز میوه که منبع کره ی شی است، باید از پوسته ی خارجی جدا شود. این یک فعالیت اجتماعی است، که از قدیم توسط زنان مسن و دختران انجام می شود که برروی زمین نشسته و پوسته ها را با سنگ های کوچک می شکنند.
• له کردن: برای تبدیل مغز شی به کره، آن را باید له کرد. به طور سنتی، این کار با هاون و دسته هاون انجام می شود. برای این کار باید با دسته ی هاون مغز شی را درون هاون کوبید تا له شود و آماده ی حرارت دادن گردد.
• حرارت دادن: مغز شی له شده در داخل ظروف سفالی بزرگ برروی آتش چوب حرارت داده می شود. ظروف سفالی باید بطور پیوسته به وسیله ی نوک چوب همزده شوند تا کره نسوزد. سنگینی کره و همزدن زیاد یک فرایند طولانی است به همین دلیل کره ی سنتی شی کمی بوی دودی می گیرد.
• کوبیدن: مغز شی حرارت داده شده بصورت یک خمیر روان درآمده که به آرامی به آن اب اضافه کرده و خمیر با دست ترکیب می¬شود.
• جداسازی روغن: خمیر در داخل تشتک¬های بزرگ با دست مخلوط شده و به آرامی به ان آب اضافه می¬گردد تا به خروج روغن¬های کره کمک کند. بعد از شناور شدن روغن کره در سطح، که در وضعیت دلمه قرار دارند، این روغن¬ها برداشته شده و اب بیشتر فشرده می¬شود. دلمه¬های روغن کره سپس در داخل ظروف سفالی برروی آتش ملایم حرارت داده می¬شوند. جوشاندن آرام آب باقیمانده را تبخیر می¬کند.
• جمع آوری و شکل دادن: کره شی که در این مرحله صورتی یا زرد است، از بالای ظروف سفالی با ملاقه برداشته شده و در یک جای خنک قرار داده می شود تا سفت شود. سپس به شکل توپ در اورده می شود.
از نظر صنعتی، می توان از یک پوست کن مانند universal nut sheller استفاده کرد. همچنین کره خالص را می توان از طریق استخراج شیمیایی به کمک هگزان یا فیلتر رسی به دست آورد.

ترکیب و ویژگی ها
عصاره کره شی یک چربی کمپلکس است که علاوه بر بخشهای غیرصابونی شونده (ترکیباتی که با تیمار قلیایی به طور کامل به صابون تبدیل نمی شوند) حاوی اسیدهای چرب همچون، اولئیک اسید (۴۰ تا ۶۰ درصد)، استئاریک اسید (۲۰ تا ۵۰ درصد) ، لینولئیک اسید (۳ تا ۱۱ درصد)، پالمیتیک اسید (۲ تا ۹ درصد)، لینولنیک اسید (کمتر از ۱ درصد) و آراشیدیک اسید (کمتر از ۱ درصد ).
کره ی شی در دمای بدن ذوب می شود. طرفداران استفاده از این کره برای مراقبت از پوست، مدعی هستند که این ترکیب به سرعت جذب پوست شده به عنوان عامل احیاء کننده چربی پوست عمل می کند و خصوصیات اتصال به آب آن نیز خوب است.

مصارف
کره شی عمدتا در صنعت لوازم آرایشی مربوط به پوست و مو (شفاف کننده پوست، کرم های مرطوب کننده پوست و امولسیونها و حالت دهنده های مو برای موهای خشک و شکننده) استفاده می شود. این ترکیب در مقادیر کم توسط تولید کنندگان صابون نیز مورد استفاده قرار می گیرد (۵ تا ۷% روغن های موجود در ترکیب صابون) زیرا دارای مقادیر زیادی از اسیدهای چرب غیر صابونی شونده است و مقادیر زیاد آن باعث نرمتر شدن صابون میشود که توانایی پاک کنندگی آن پایین است. برخی از تولید کنندگان صابون صنعتی از مقادیر زیاد کره ی شی (تا ۲۵%) استفاده می کنند (حداکثر مقدار مجاز این ترکیب در صابون توسط اتحادیه ی اروپا تا ۲۸ % اعلام شده است)، اما در صابون هایی که به صورت تجاری تولید می شوند این مسئله به ندرت اتفاق می افتد زیرا قیمت این ترکیب نسبت به روغن هایی مانند روغن پالم و روغن زیتون بسیار بالاست. این ترکیب یک نرم کننده ی فوق العاده برای افرادیست که از عوارض خشکی پوست رنج می برند. شواهدی وجود ندارد که نقش درمان کنند کره شی را نشان دهد اما این ترکیب، درد ناشی از سفتی و خارش پوست را تسکین می دهد.
در برخی از کشورهای آفریقایی مانند بنین، کره شی در روغن خوراکی، واکس ضد آب، آرایش مو، ساخت شمع و پمپادهای بهداشتی استفاده می شود. کره شی توسط سازندگان آلات موسیقی سنتی برای افزایش ماندگاری چوب (مانند جعبه دیواری کنده کاری شده )، کدوهای کالاباسای خشک شده و تسمه های تنظیم چرم استفاده می کنند.
کره ی شی می تواند در محتویات براث (آبگوشت ) آلی استفاده شود. در انگلستان و دیگر کشورها، کره ی شی در محصولات بافتی مانند کاغذ توالت استفاده می¬شود.
نقش دارویی
کره شی برخی اوقات به عنوان پایه پمادهای دارویی استفاده می شود. برخی از ترکیبات شیمیایی استخراج شده از کره شی خصوصیات ضد التهابی، نرم کنندگی و جذب کنندگی از خود نشان داده اند. کره شی به عنوان لوسیون ضد آفتاب نیز استفاده می شود و برخی از ترکیبات آن ظرفیت محدودی در جذب تابش های فرابنفش دارند.
در غنا، کره شی، که در زبان محلی به آن nkuto (Arkan) یا nku (Ga) نیز گفته می شود، به عنوان لوسیون برای محافظت از پوست در برابر باد خشک زمستانی افریقا استفاده می شود.
در نیجریه، کره ی شی برای کنترل سینوزیت و بهبود گرفتگی بینی استفاده می شود. این ترکیب به مفاصل و بخش هایی از بدن که درد دارد مالیده می شود.

دسته بندی
آژانس توسعه ی بین المللی ایالات متحده و سایر شرکت ها یک سیستم دسته بندی برای کره ی شی پیشنهاد می کنند که که آن را به ۵ دسته تقسیم می کند:

• A (خام یا ناخالص، استخراج با آب)
• B (خالص)
• C (خلوص بالا و استخراج با حلال هایی مانند هگزان)
• D (پایین ترین درجه ی آلودگی)
• E (همراه با الاینده ها)

دسته های تجاری این ترکیب A، B و C هستند. رنگ کره ی شی خام (دسته ی A) کرمی (کره ی زده شده ) تا زرد مایل به خاکستری است. این ترکیب بوی معطری دارد که در دسته های دیگر حذف می شود. دسته ی C کاملا سفید است. با وجود اینکه در اثر خالص سازی محتوای ویتامین می تواند تحت تاثیر قرار گیرد (ممکن است تا ۹۵% محتوای ویتامین در کره های پالایش شده (دسته ی C) حذف شود ) اما میزان آلودگی کره باید تا سطحی که غیر قابل تشخیص باشد کاهش داده شود.


 

 

 

 

 

شرکت روغن طلای آسیا این محصول را توسط ناظران خود در کشورهای غنا و نیجریه از تولید کنندگان معتبر خریداری و بصورت خالص وترکیبی با روغن آرگان خالص بزودی در کشور ایران و کشور های منطقه با برند arganole عرضه خواهد نمود.

َشامپو شی باتر

 

روش های تشخیص روغن آرگان خالص اصل

** نفوذ و جذب خیلی سریع

** رنگ زرد متمایل به طلایی روغن

** کشور تولید کننده

** عطر و بوی غیر اسانسی

پ.ن: همه ی این موارد ( رنگ، بو و غلظت روغن ) به فیلتر شدن یا فیلتر نشدن روغن، نوع فیلتر شدن و نوع آب و هوایی که روغن در آن استفاده می شود، بستگی دارد.

تهیه کنندگان:

Zoubida Charrouf1 and Dominique Guillaume2

۱ Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Rabat, Morocco

۲ FRE 2715, Reims, France

 

 مراکز فروش اینترنتی :

ebay

 

 

fz4647